Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για όσους δεν κατάλαβαν τίποτα από όσα έγραψα, να τονίσω πως προφανώς και δεν δικαιολογώ την πράξη του ανεγκέφαλου αστυνομικού και θα πρέπει να τιμωρηθεί ανάλογα. ΑΦΟΥ όμως πρώτα, έχει την ευκαιρία να απολογηθεί και να υποστηρίξει τις απόψεις του!

Αρα κατα τη γνωμη σου μεσα στα πλαισια της απολογιας ενος δολοφονου, ειναι απολυτα θεμιτο ο δολοφονος να κατουραει πανω στη μνημη αυτου του παιδιου που σκοτωσε?

Και κανεις δε νομιζω πως ειπε οτι ακομα και ενας μπασταρδος οπως αυτος δεν εχει το δικαιωμα νομικης υποστηριξης. Μη μπλεκουμε τα μπουτια μας

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εσυ δηλαδη δεν εισαι εξαγριωμενος απο αυτα που ειπε?

Γιατί θα έπρεπε να είμαι; Με κάποιον που υπερασπίζετε τον εαυτό του; Καλά κάνει αν θέλει να ακολουθήσει αυτή την τακτική. Θα κριθεί.

Στο κάτω κάτω μπορεί να πει κάποιος αυτά είναι τα πιστεύω του και δεν τα παίρνει πίσω. όπως είπα: Θα κριθεί.

Δημοσ.
Αυτός ο τύπος όμως έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του όπως και εμείς έχουμε το δικαίωμα να τον βρίζουμε και να τον αποκαλούμε όπως εσύ!

Να υπερασπιστει τον εαυτο του αποκαλωντας αλητη τον νεκρο υπονοωντας οτι του αξιζε αυτο που επαθε. Τι @@@ριες λες?

• Super Moderators
Δημοσ.
Αρα κατα τη γνωμη σου μεσα στα πλαισια της απολογιας ενος δολοφονου παιδιου, ειναι απολυτα θεμιτο ο δολοφονος να κατουραει πανω στη μνημη αυτου του παιδιου?

Και κανεις δε νομιζω πως ειπε οτι ακομα και ενας μπασταρδος οπως αυτος δεν εχει το δικαιωμα νομικης υποστηριξης. Μη μπλεκουμε τα μπουτια μας

Κατά τη γνώμη μου στα πλαίσια της απολογίας του, μπορεί κάποιος ακόμη και να ισχυριστεί πως είδε έναν ροζζ ελέφαντα να πετάει! Από κει και πέρα η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει αν θα τον πάρει στα σοβαρά η όχι!

B)

Δημοσ.
ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ αυτό τα λέει όλα. Οσο και να μην σας αρέσει είναι εξοστρακισμός..

Πες μας όμως πρώτα αν τράβηγμα πιστολιού και πυροβολισμός στον αέρα αποτελεί έννομη αυτοάμυνα απέναντι σε παιδιά που το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν.

Θα αφήσω τον paredwse να απαντήσει που ξέρει κατιτίς παραπάνω, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν.

Δεν αλλάζει τίποτε αν είναι εξοστρακισμός. Δεν έπρεπε καν να τραβήξει πιστόλι, πάει και τελείωσε.

• Super Moderators
Δημοσ.
Να υπερασπιστει τον εαυτο του αποκαλωντας αλητη τον νεκρο υπονοωντας οτι του αξιζε αυτο που επαθε. Τι @@@ριες λες?

Σταμάτα να βλέπεις την Τατιάνα σε παρακαλώ!

Δημοσ.

Εδλω βγηκε και είπε οτι πθροβόλησε 2 φορές και μετά απο λίγο τελικά ΘΥΜΗΘΗΚΕ οτι πυροβόλησε 3 φορές. Επίσης ο Κούγιας είπε οτι ολο αυτό γίνεται για να κουκουλωθεί το Βατοπέδιο...

Μα πόσο κλάμπεν μπορεί να είναι ο άνθρωπος????

Δημοσ.
Κατά τη γνώμη μου στα πλαίσια της απολογίας του, μπορεί κάποιος ακόμη και να ισχυριστεί πως είδε έναν ροζζ ελέφαντα να πετάει! Από κει και πέρα η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει αν θα τον πάρει στα σοβαρά η όχι!

B)

Σ' αυτο δεν εχεις αδικο. Εδω ειμαστε ομως ολοι μας για να δουμε κατα ποσο θα κριθει...

Δημοσ.
Σ' αυτο δεν εχεις αδικο. Εδω ειμαστε ομως ολοι μας για να δουμε κατα ποσο θα κριθει...

Διακρινω μια επιφυλακτικοτητα ως προς την ελληνικη δικαιοσυνη;

• Super Moderators
Δημοσ.
Πες μας όμως πρώτα αν τράβηγμα πιστολιού και πυροβολισμός στον αέρα αποτελεί έννομη αυτοάμυνα απέναντι σε παιδιά που το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν.

Θα αφήσω τον paredwse να απαντήσει που ξέρει κατιτίς παραπάνω, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν.

Δεν αλλάζει τίποτε αν είναι εξοστρακισμός. Δεν έπρεπε καν να τραβήξει πιστόλι, πάει και τελείωσε.

Μα κανείς δεν είναι με το μέρος του αστυνομικού! Η εξέλιξη αυτή όμως θα έχει σίγουρα επιπτώσεις στην ποινή του σε σχέση με το αν πυροβολούσε το παιδί σημαδεύοντάς το!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ραδιοφωνο ακουω ;););)

Ε, κάπως καλύτερα γιατί τρόμαξα μήπως το nick σου ισχύει και στην πραγματικότητα!

B)

Δημοσ.
Διακρινω μια επιφυλακτικοτητα ως προς την ελληνικη δικαιοσυνη;

Αστειευσαι? Τυφλη εμπιστοσυνη της εχω! Απο τα πολλα δακρυγοννα θα ναι...

Δημοσ.
Μα κανείς δεν είναι με το μέρος του αστυνομικού! Η εξέλιξη αυτή όμως θα έχει σίγουρα επιπτώσεις στην ποινή του σε σχέση με το αν πυροβολούσε το παιδί σημαδεύοντάς το!

Nah, έχουν αρχίσει πολλοί να χαίρονται.

Το βαφτίζουν "αυτοάμυνα".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...