Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες, καθόλου δε λυπάμαι το νεαρό. Μόνο τον κοσμάκη που καταστράφηκε η περιουσία του από τα γνωστά παράσιτα της κοινωνίας.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
]Ξανά' date=' άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.[/i']

Δεν υπερασπίζομαι ούτε τα τσογλάνια, ούτε τους μπάτσους...

Γενικεύεις με άσχετα επιχειρήματα και δεν διαβάζεις κι αυτά που γράφουν οι άλλοι...

Για το φαινόμενο του θερμοκηπίου θα μας πεις κάτι εδώ??

Για τα πυρηνικά??

Αυτό με τον Άλεξ ήταν κορυφαίο.:-D

Δεν φταίνε αυτοί που τον σκοτώσανε - πουλήσανε, φταίνει οι μπάτσοι που δεν βρήκαν τον ένοχο.. Καταπληκτικό σκεπτικό.[/QUO

Εγω γενικευω η εσυ το εξευτελιζεις με ειρωνιες; It's ok, καθε λαος εχει το κρατος που του αξιζει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες

famous last words...

Δημοσ.

ποσο χαζοι μπορει να ειστε?

ενα παιδακι εχασε τη ζωη του επειδη καποιοι του ειπαν οτι ειναι ΜΕΓΑΛΗ μαγκια να βριζει και να πεταει μπουκαλια σε περιπολικα ( το παιδακι δεν ειχε πληροφορηθει οτι αυτοι που ειναι μεσα στα περιπολικα οπλοφορουν.. και επισης οτι στη ζουγκλα που ζουμε ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ποιον εχεις απεναντι σου )

..... μετα απο αυτο το περιστατικο λοιπον βγηκαν 1000 τελειωμενοι ψευτοαναρχικοι που επειδη τρωγανε ξυλο μικροι απο το μεθυστακα μπαμπα..ή επειδη τους παρατησε η γκομενα για τον σακη τον αληταμπουρα...ή επειδη βαρεθηκαν στο σπιτι στην εκαλη και κατεβηκαν κεντρο να το παιξουν μουρες......... και αρχισαν να καινε καταστηματα και τραπεζες.. χαχαχα πραγματικη γροθια στο συστημα ε.. οι τραπεζες πληρωνουν τις ζημιες απο τα λεφτα που οι ιδιοι αναρχικοι αλλα και οι απλοι πολιτες καταθετουν σε αυτες... το ιδιο και τα καταστηματα... και ταυτοχρονα ανεβαζουν τιμες και επιτοκια για να καλυψουν και καλα τη χασουρα.. μπραβο ψευτοαναρχακια μεγαλη ζημια τους κανατε.. ο λαος σας ευχαριστει...μπραβο χαχα!

..... με την ευκαιρια ας κανουμε και μερικες καταληψεις.. ε γιορτες πλησιαζουν κιολας.. ευκαιρια ειναι...

οι δυο ειδικοι φρουροι εθεαθησαν στα γραφεια του ΠΑΣΟΚ πριν λιγες ωρες.. οποιος εχει λιγο κουουτσι μυαλο ας κατσει να σκεφτει.. πολλα παιζονται απο πισω μας.. και τα καημενα τα παιδακια που τα ταιζουν πρεζα και ψωμακι και τα σπρωχνουν καποιοι να κανουν οτι κανουν.. ειναι τα πιο κακομοιρα πιονακια στο ολο παιχνιδι..

..οποιος ειναι μαγκας.. αν δει 20-25 ατομα να του την πεφτουν με κρανοι και μολοτωφ.. ας μην τρεξει.. ας κατσει σταυροποδι και να τους καλεσει σε ειρηνικη συζητηση.. προσοχη στα τσοφλια..

ξεφτιλες ολοι.. εχουν μετατρεψει τη χωρα σε ΧΑΒΟΥΖΑ

Δημοσ.
Πρώτα. Κρίμα για το παιδί που χάθηκε. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη. Τίποτα και ποτέ δεν θα έπρεπε να οδηγεί τα πράγματα σε σημείο να αφαιρείται ανθρώπινη ζωή. Κακώς βέβαια, η τρέχουσα πραγματικότητα, μας προσγειώνει ωμά σε αυτό το θέμα.

Δεύτερο. Το βασικό πρόβλημά μου σε αυτό το thread, είναι ότι οι μισοί αποκαλούν τους άλλους μισούς (ή χειρότερα όλους τους υπόλοιπους) "ζώα" .

Συμφωνώ μαζί σου και έχω να προσθέσω ότι στο μόνο πράγμα που καταλήγω είναι ότι η βία σε Κάθε της μορφή φέρνει πάντα βία και αυτό το βλέπω κάθε μέρα όπως το διαβάζεις εσύ σε κάθε σελίδα αυτού του thread.

Δημοσ.

Και μετά παραπονιούνται κιόλας.

Δημοσ.

εφαγα μια κληση πριν 2 μερες.. δε φοραγα κρανος.. βασικα δεν ειχα προλαβει να το βαλω.. και με γραψανε.. ντροπη και αισχος! σημερα θα μαζευτουμε 100 ατομα να παμε στη γαδα να διαμαρτυρηθουμε για την κληση μου..

..μετα θα παμε να καψουμε 5-6 πολυκατοικιες στο κεντρο επειδη μας ενοχλει το χρωμα που εχουν βαψει τους εξωτερικους τοιχους..

..υστερα θα εχει πορεια προς την αμερικανικη πρεσβεια επειδη για ολα φταει η αμερικη..

..θα πεταξουμε και καμια μολοτωφ για να εκτονωθουμε.. απελυσαν και τον Σταυρακη αποψε και το παιδι ειναι λιγο down..επλιζω να του φτιαξουμε το κεφι αν δει 1-2 περιπολικα τυλιγμενα στις φλογες..

..η εκδρομη θα τελειωση με καψιμο του δεντρου στο συνταγμα..

ευχαριστουμε..

Δημοσ.

Τι θα πούνε άραγε όλα τα φασιστάκια αν αποδειχτεί ότι ο μπάτσος πυροβόλησε εν ψυχρώ?

Εγώ θα είμαι εδώ και θα περιμένω να δω. Αλήθεια πως νιώθετε όταν λέτε @@ιές του τύπου "εσύ πως θα αντιδρούσες αν σου ρίχνανε μολότωφ και πέτρες" τη στιγμή που ακόμα και ο πράκτορας της ΓΑΔΑ ο Σόμπολος (δείτε στο τελευταίο δελτίο του Mega) λέει ότι ο μπάτσος έκανε καουμποϊλίκι.

Δημοσ.
ποσο χαζοι μπορει να ειστε?

ενα παιδακι εχασε τη ζωη του επειδη καποιοι του ειπαν οτι ειναι ΜΕΓΑΛΗ μαγκια να βριζει και να πεταει μπουκαλια σε περιπολικα ( το παιδακι δεν ειχε πληροφορηθει οτι αυτοι που ειναι μεσα στα περιπολικα οπλοφορουν.. και επισης οτι στη ζουγκλα που ζουμε ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ποιον εχεις απεναντι σου )

..... μετα απο αυτο το περιστατικο λοιπον βγηκαν 1000 τελειωμενοι ψευτοαναρχικοι που επειδη τρωγανε ξυλο μικροι απο το μεθυστακα μπαμπα..ή επειδη τους παρατησε η γκομενα για τον σακη τον αληταμπουρα...ή επειδη βαρεθηκαν στο σπιτι στην εκαλη και κατεβηκαν κεντρο να το παιξουν μουρες......... και αρχισαν να καινε καταστηματα και τραπεζες.. χαχαχα πραγματικη γροθια στο συστημα ε.. οι τραπεζες πληρωνουν τις ζημιες απο τα λεφτα που οι ιδιοι αναρχικοι αλλα και οι απλοι πολιτες καταθετουν σε αυτες... το ιδιο και τα καταστηματα... και ταυτοχρονα ανεβαζουν τιμες και επιτοκια για να καλυψουν και καλα τη χασουρα.. μπραβο ψευτοαναρχακια μεγαλη ζημια τους κανατε.. ο λαος σας ευχαριστει...μπραβο χαχα!

..... με την ευκαιρια ας κανουμε και μερικες καταληψεις.. ε γιορτες πλησιαζουν κιολας.. ευκαιρια ειναι...

οι δυο ειδικοι φρουροι εθεαθησαν στα γραφεια του ΠΑΣΟΚ πριν λιγες ωρες.. οποιος εχει λιγο κουουτσι μυαλο ας κατσει να σκεφτει.. πολλα παιζονται απο πισω μας.. και τα καημενα τα παιδακια που τα ταιζουν πρεζα και ψωμακι και τα σπρωχνουν καποιοι να κανουν οτι κανουν.. ειναι τα πιο κακομοιρα πιονακια στο ολο παιχνιδι..

..οποιος ειναι μαγκας.. αν δει 20-25 ατομα να του την πεφτουν με κρανοι και μολοτωφ.. ας μην τρεξει.. ας κατσει σταυροποδι και να τους καλεσει σε ειρηνικη συζητηση.. προσοχη στα τσοφλια..

Τοση βλακεια συμπυκνωμενη ειναι δυσκολο να την μαζεψεις σε ενα ποστ...
Δημοσ.

αμα δε σου αρεσει η γνωμη μου μπορεις να πας να καψεις και εσυ κανα σπιτι, κανα αμαξι, κανα καταστημα.. μπας και σου περασει .. ελευθερια εχουμε ρε αδερφε.. κανε οτι γουσταρεις.. α και που'σαι.. στο κεντρο υπαρχουν και κατι κτιρια.. ορισμενοι τα λενε πανεπιστημια.. εκει μεσα που λες μπορεις να μπεις .. να εκτονωθεις.. να σπασεις.. να κλεψεις κανα κομπιουτερ.. πουλανε και οτι ναρκωτικα θες.. καλες τιμες.. ριξε μια ματια να σου περασει ο θυμος απο το post μου.. :)

Δημοσ.

Ρε χεστηκα(με) αν ο μπατσος πυροβολησε εν ψυχρω ή οχι.

Αν το εκανε,να σαπισει στην φυλακη οπως του αξιζει, αλλα οχι και να λυπηθω το ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ που ακομα δεν εβγαλε τριχες στα παπαρια του και μου το παιζει αντιεξουσιαστης,βγαινει στους δρομους,πεταει καδρονια και μολοτωφ, καταστρεφει καταστηματα και πουλαει νταϊλικι.Ημαρτον, 17 χρονων ειναι...

Οπως ειπα,τα ηθελε ο κωλος του και δεν εννοω οτι επικροτω το τι επαθε,καθε αλλο, δεν ειμαι αναισθητος...Αλλα κανοντας ολα αυτα,πας γυρευοντας.Μπορουσε καλλιστα να παθει οτι επαθε απο τα "πυρα" των ιδιων των "συναδελφων" του, αλλα βλεπεις "ετυχε" να την βρει απο μπατσο και ολοι αρχιζουμε να λεμε τα γνωστα ξανα και ξανα...

Μακαρι οι πραγματικοι ενοχοι να τιμωρηθουν, αλλα φευ,ΟΧΙ, δεν θα λυπηθω κανεναν...

Δημοσ.
Ρε χεστηκα(με) αν ο μπατσος πυροβολησε εν ψυχρω ή οχι.

Αν το εκανε,να σαπισει στην φυλακη οπως του αξιζει, αλλα οχι και να λυπηθω το ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ που ακομα δεν εβγαλε τριχες στα παπαρια του και μου το παιζει αντιεξουσιαστης,βγαινει στους δρομους,πεταει καδρονια και μολοτωφ, καταστρεφει καταστηματα και πουλαει νταϊλικι.Ημαρτον, 17 χρονων ειναι...

Οπως ειπα,τα ηθελε ο κωλος του και δεν εννοω οτι επικροτω το τι επαθε,καθε αλλο, δεν ειμαι αναισθητος...Αλλα κανοντας ολα αυτα,πας γυρευοντας.Μπορουσε καλλιστα να παθει οτι επαθε απο τα "πυρα" των ιδιων των "συναδελφων" του, αλλα βλεπεις "ετυχε" να την βρει απο μπατσο και ολοι αρχιζουμε να λεμε τα γνωστα ξανα και ξανα...

Μακαρι οι πραγματικοι ενοχοι να τιμωρηθουν, αλλα φευ,ΟΧΙ, δεν θα λυπηθω κανεναν...

ετσι και περισσοτερο!

Δημοσ.

edit για να μην θίγονται μερικοί.

να το πως αλλιώς. Ντρέπομαι για αυτά που διαβάζω. Δεν σου είπε κάνεις να λυπηθείς το παιδί που "έφυγε" άλλα δεν νομίζω να έχεις το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις το παιδί ως "τσογλανακι" και ότι πήγαινε γυρεύοντας. ντρέπομαι...

Δημοσ.

Την υπερασπιση των αστυνομικων ανελαβαν δυο μεγαλοδικηγοροι - τα ονοματα τους θα τα βρειτε στο ιντερνετ. Αληθεια, θα μπορεσουν να ξεπληρωσουν αυτους τους μεγαλοδικηγορους με τα 12οο ευρω που παιρνουν μηνιαιως;....

junta's appealing is blinding my eyes (and my soul)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...