capitan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δε μιλάω μόνο για τον συγκεκριμένο, αλλά γενικά! Αν στη δουλειά μου ένας υπάλληλος κάνει μια μαλακία χοντρή, θα απολύσω αμέσως και τον προϊστάμενο του, έτσι απλά; Οι μάνατζερ (εντός ή εκτός εισαγωγικών) κρίνονται από τη συνολική τους απόδοση σε βάθος χρόνου Ναι μόνο που εδώ ο "υπάλληλος" δεν έκανε μια μαλακιούλα που αύριο σβήνεται... Και γενικά οι "μάνατζερ" δεν έχουν κάνει και λίγες μαλακιούλες...
vastravoud Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Προφανώς δεν έκανε "μαλακιούλα". Απλώς το να ξηλωθουν ιεραρχικά οι πάντες αδιακρίτως δεν είναι και πολύ σοφό.
capitan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Συγκεκριμένα ο διοικητής των ΜΑΤ να παραιτηθεί για τα καραγκιοζιλίκια με τα όπλα που έκαναν οι αστυνομικοί, να δέρνουν μαθητές και να ρίχνουν δακρυγόνα σε πολίτες. Οι από πάνω του για την εντολή που έδωσαν στα ΜΑΤ να κάθονται αμέτοχοι κ παθητικοί μπροστά σε αυτούς που κατέστρεφαν τα πάντα.
Filos19 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Καλά έκαναν και έριχναν δακρυγόνα για να μπαίνουν οι κώλοι λίγο μέσα!
De@th L0rd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Συγκεκριμένα ο διοικητής των ΜΑΤ να παραιτηθεί για τα καραγκιοζιλίκια με τα όπλα που έκαναν οι αστυνομικοί, να δέρνουν μαθητές και να ρίχνουν δακρυγόνα σε πολίτες. Οι από πάνω του για την εντολή που έδωσαν στα ΜΑΤ να κάθονται αμέτοχοι κ παθητικοί μπροστά σε αυτούς που κατέστρεφαν τα πάντα. Και μετά γλαρόσουπα για μεσημεριανό... Ελλαδάρα ρεεεε!
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Προφανώς δεν έκανε "μαλακιούλα". Απλώς το να ξηλωθουν ιεραρχικά οι πάντες αδιακρίτως δεν είναι και πολύ σοφό. οχι βεβαια, αυτο μονο μετα απο εκλογες μπορει να γινει...
yiah Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 οχι βεβαια, αυτο μονο μετα απο εκλογες μπορει να γινει... οχι φιλοι μου!! οχι παραιτησεις!! πολυ αργα για δακρυα! τωρα δε φευγει κανεις. ολοι μαζι στον πατο! Συγκεκριμένα ο διοικητής των ΜΑΤ να παραιτηθεί για τα καραγκιοζιλίκια με τα όπλα που έκαναν οι αστυνομικοί, να δέρνουν μαθητές και να ρίχνουν δακρυγόνα σε πολίτες. Οι από πάνω του για την εντολή που έδωσαν στα ΜΑΤ να κάθονται αμέτοχοι κ παθητικοί μπροστά σε αυτούς που κατέστρεφαν τα πάντα. η αστυνομια φιλε ως προς τη μερια της κυβερνησης (της οποιαδηποτε) εκανε παρα πολυ καλα τη δουλεια της. μη σου πω και παρασημο θα παρει ο αρχι- μεσα σε αυτη τη λαικη κατακραυγη απομακρυνε με ολα τα μεσα θεμιτα και αθεμιτα τη πολιορκια της βουλης και την πιεση για ασκηση εκλογων εδω και τωρα αυτο ηταν το μονο υπαρκτο σχεδιο της αστυνομιας, να φυγει ο κοσμος απο το συνταγμα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δε μας παρατάτε ρε που τώρα θημηθήκατε οτι πέθανε ένα παιδί; Αν κάτσετε και δείτε πόσα παιδιά πέθαναν και βιάστηκαν μέσα στο 2008 στην ελλάδα θα σας φύγει η μαγκιά. Απο βλάκες γονείς, απο θείες, απο παπάδες απο δασκάλους απο τον κίτσο και τον μήτσο.Αφορμή ψάχνετε γαμω την τρέλα επειδή το έκανε ένας ανεγκέφαλος "μπάτσος" να βγάλετε τις ορέξεις σας. Αντιεξουσιαστές που εκμεταλευόμενοι τον θάνατο ενός παιδιού δικαιολογούν την ατελείωτη βλακεία τους. Όταν είχαμε 10δες άλλα δηλωμένα περιστατικά για θανάτους παιδιών και όχι μόνο, καθόσασταν στις Υφανετ σας και στα άσυλα σας και τα είχατε γραμμένα. Τώρα σας έπιασε ο πόνος. Που το έκανε ένας εγκεφαλικά παράλυτος αστυνομικός. ΔΗΘΕΝ! Μπορείς να δικαιολογήσεις τις ορέξεις σου με αυτόν το περιστατικό, αλλα δεν πείθεις ούτε τον εαυτό σου. Aυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια για το πως κρίνουμε το γεγονός αυτό αλλά και άλλα. Τελικά έχει, ή όχι, διαφορετική αξία ο θάνατος κάποιου,ανάλογα με το πως προκλήθηκε; Γιατί δηλαδή θα πρέπει γίνεται άνω-κάτω μια χώρα,επειδή σκοτώθηκε(δε λέω δολοφονήθηκε..)ένα παιδί,και να μη γίνεται της πουτάνας όταν κάποιος μένει ανάπηρος(πραγματικό γεγονός πριν χρόνια)από καλούβα στο δρόμο που μένει μήνες άθικτη μετά το ατύχημα; Αλλά βέβαια,όταν ένας φτωχομπάτσος σκοτώνει,τότε,βγαίνουν στην επιφάνεια ιδεολογικά-κομματικά ελατήρια που μας εξωθούν σε επαναστατικές δράσεις όπως το κατέβασμα υαλοπινάκων και ρίψη πετρών.. Εμπρός καλοί μου Έλληνες,δείξτε για μιά ακόμα φορά πόσο ευαίσθητοι και σούπερ δημοκράτες είστε(με τη βοήθεια-πλύση γκεφάλου των καναλιών,βεβαίως βεβαίως, που με κάθε ευκαρία βρίζετε..)
gf030 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Παραθετω μονο αυτο :[email=http://www.tvxs.gr/v1407]http://www.tvxs.gr/v1407[/email] Συγνωμη, αλλα ειναι σημαντικο Ω τι συμπτωση... η ιδιοκτησια της εφημεριδας με το καταπτυστο πρωτοσελιδο περι ελευθεριας-ασυδοσιας, απολυει τον εργαζομενο ρεπορτερ που τολμησε να δημοσιευσει τη φωτογραφια του ΜΑΤατζη με το οπλο... Και μετα σου λεει Ελευθερος Τυπος.
capitan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 @ _BASSstarlet_ , klainmaingr: Ο θάνατος του παιδιού ήταν απλά η αφορμή, αν δεν το καταλάβατε... Δε γίνονται όλα αυτά επειδή είμαστε όλοι υπερευαίσθητοι, ούτε και για να δείξουμε πόσο νοιαζόμαστε για τους άλλους και να το παίξουμε μούρες, ότι τρέχουμε στις πορείες και έχουμε ήσυχες τις συνειδήσεις μας. Το ότι σκότωσε ο μπάτσος το παιδί, ήταν ένα γεγονός αρκετά εξώφθαλμο και κατακριτέο για να "συντονιστούμε" όλοι. Αρχικά βγήκαν να τα σπάσουν οι αναρχικοί (ή ότι είναι αυτοί τέλος πάντων) και μετά θυμηθήκαμε ότι και εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν βγήκαμε εμείς βέβαια να τα σπάσουμε, αλλά να διαμαρτυρηθούμε τέλος πάντων για τη μ@λ@κία που δέρνει αυτή τη χώρα. Εσείς καθίστε και αφού γουστάρετε την τωρινή κατάσταση μην αντιδράτε. Αυτή η ηττοπάθια, μας έχει γ@μησει όλα αυτά τα χρόνια.
AzaZyL Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 22/2/2008: O Σουδανός Abdukarim Yahya Idris δολοφονείται στην περιοχή της Ομόνοιας μετά από ξυλοδαρμό από τρεις αστυνομικούς της άμεσης δράσης. ΥΓ υπάρχουν αστυνομικοί και μπάτσοι. Αστυνομικοί ειναι αυτοι που προσπαθούν με τα λιγα μεσα που τους διαθετου και τα ψίχουλα που τους δίνουν για μισθό ,να τα καταφέρουν για το "γενικότερο καλο". Και μπατσοι ειναι αυτοι που έτρωγαν ξύλο στο σχολείο ή απο την οικογένειά τους, νομίζουν πως το γκλοπ ειναι προέκταση του τσουτσουνιου τους και βγάζουν τα υπαρξιακά τους μέσα απο αυτό. Δεν ξέρω για τους άλλους φίλε αλλά θα μιλήσω για αυτό που ξέρω.Οι συγκεκριμένοι ΔΥΟ ήταν στην κατηγορία των Αστυνομικών. Όσο για τον Σουδανό-πρεζέμπορο, να πρόσεχε να μήν κατάπινε την πρέζα, για να αποφυγει την συλληψη.Σκέψου να ήσουν ευσυνείδητος αστυνομικός και να σε κατηγορούσαν έτσι άδικα.
yiah Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί δηλαδή θα πρέπει γίνεται άνω-κάτω μια χώρα,επειδή σκοτώθηκε(δε λέω δολοφονήθηκε..)ένα παιδί,και να μη γίνεται της πουτάνας όταν κάποιος μένει ανάπηρος(πραγματικό γεγονός πριν χρόνια)από καλούβα στο δρόμο που μένει μήνες άθικτη μετά το ατύχημα; σου ειπε κανεις οτι δε πρεπει να γινετε;; αυτη η αυτολογοκρισια και ο φοβος μασ εχει φαει τοσα χρονια!
activex Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Περα απο τους κουκουλοφορους αναρχικους υπαρχουν και αυτοι http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/28bjlvf.jpgΑρχιζω και μπερδευομαι... γιατί να μπερδευτείς? κουκουλοφορος με κουκουλοφορο.... δύο πράγματα μόνο μπορούν να συμβούν. η κάποιοι που θέλουν να χαλάσουν τον όποιο αγώνα των πολλών οργανωμένων έχουν μπει στους κόλπους τους και κάνουν τυφλούς βανδαλισμούς με αποτέλεσμα να αμαυρώνουν την φήμη τους και τώρα πετιούνται έξω αναγκαστικά αφού έφτασε βέβαια ο κόμπος στο χτένι... (αυτό αν είχε γίνει από πιο νωρίς θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα με την έννοια του ξεκάθαρου…) η μπλέχτηκαν αντιεξουσιαστικα με ακροδεξιά καμάρια και δίνει ο ένας στον άλλον ένα μάθημα... κάτι άλλο που ίσως δεν σκέφτηκα? εκτός και αν θεωρήσουμε ότι είναι μεταμφιεσμένοι του κρατικού μηχανισμού και των οργάνων της τάξεις που εκτελούν χρέη ασφαλίτη άμεσα η εμεσα. (το εμεσα βέβαια ξανά αναφέρθηκε) -----Προστέθηκε 11/12/2008 στις 07 : 51 : 48----- Πάντως μετά από όλα αυτά, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η πλειοψηφία ζητάει την ενίσχυση των ΜΑΤ! ενα μεγάλο ποσοστό απο στατιστικό δείγμα 38 ατόμων? πλάκα θα μας κάνεις αν και διόλου απίθανο να έχεις ίδια αποτελέσματα και σε "αληθινό" δείγμα δεν είναι παράξενο να κάνουν σωστά τι δουλειά τους οι τυφλοί καταστροφείς... -----Προστέθηκε 11/12/2008 στις 08 : 31 : 17----- Στο μονο πραγμα το οποιο συμφωνω απο ολο αυτο το κειμενο ειναι το ακολουθο ..... Αν ήμουν διοικητής των ΜΑΤ, θα είχα παραιτηθεί. Αν όλοι οι μπάτσοι δεν είναι μαλάκες, θα έπρεπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένας, από ευθιξία, να παραιτηθεί. Ούτε μισός. Αν ήμουν αρχηγός της αστυνομίας, θα είχα παραιτηθεί. Αν ήμουν υπουργός δημοσίας τάξης, θα είχα καταθέσει την παραίτησή μου τόσες φορές, ώστε να γίνει τελικά δεκτή. Μετά θα είχα φύγει από το κόμμα. Αν ήμουν κυβέρνηση, θα είχα παραδώσει την εξουσία. Αλλα εδω μπαινουν και τα εξης ερωτηματα ...... και δεν απευθυνονται στον tsavi1991 1ον . Αυτος που θα αναπληρωνε το κενο του παραιτηθεντος ΠΟΙΟΣ θα ηταν και με ποια κριτηρια θα αναπληρωνε τον προηγουμενο ? 2ον . Πως μπορεις και με ποιο δικαιωμα θα αλλαξεις το μυαλο του καθε ΚυρΑντωνη ? 3ον . Μηπως τελικα ενδιαφερεσαι κι εσυ για το δικο σου συμφερον ? και οχι για το κοινο συμφερον ? 4ον . Πως θα μπορουσε να αλλαξει η νοοτροπια ενος εθνους ? οταν το 75% των ψηφοφορων παει (ξερουμε που) Εγω προσωπικα εχω παψει προ πολλου να ασχολουμαι με κομματικα ποσον μαλιστα και να ψηφιζω Ελπιζω να μην φαω παλι μπαν για κομματικους λογους εεεεεε ? Καταλαβαινει κανεις οτι χθες το μεσημερι που γυριζα σπιτι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ με ταξι..... δυο πιτσιρικια ηταν δεν ηταν μεχρι 8-9 ετων ΠΕΤΑΞΑΝ ΧΑΛΙΚΙΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ) στο ταξι φωναζοντας ειμαστε ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ? Τα συμπερασματα δικα σας Γενικά είσαι σωστός και καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου και των προβληματισμό. ΑΛΛΑ φίλε μου πρόσεξε! ιδικά στο τελευταίο θέλει προσοχή... πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχει κανένας δικαίωμα ΚΑΝ να προσπαθήσει να εξηγήσει σε ένα 8-9 χρόνο παιδί...είτε το εννοείς κυριολεκτικά είτε όχι...τι πρεσβεύει ένας αντιεξουσιαστης! Η και ένας οποιοσδήποτε! και πρέπει εσύ εγώ ο ένας ο άλλος να προστατέψεις και τον πιτσιρικά (μικρό η μεγάλο) αλλά και τον αναρχικό για παράδειγμα! ο πρώτος δεν είναι ακόμα έτοιμος να εντρυφήσει. δεν έχει ελεύθερη βούληση πέρα τον βασικών ενστίκτων ακόμα δεν μπορεί να ΚΡΙΝΕΙ. και ο άλλος με τα όποια προβλήματα μέσα στην όποια ιδεολογία προσπαθεί να στηρίξει κάτι. να βγάλει κάτι να πει κάτι! μην τα ισοπεδώνεις όλα. κλείσε την τηλεόραση από το παιδί! προστάτεψε το! μην το πας βόλτα τώρα ώστε να του δημιουργείς εσφαλμένα συμπεράσματα. Θα μεγαλώσεις το κακό.. με αυτά και με αυτά φτάσαμε να έχουμε όντως …και ακόμα περισσότερο να λέμε ότι έχουμε μόνο τέτοιους αντιδραστικούς. Εμείς το προκαλέσαμε αυτό όλο! αν "το παιδί" είναι μεγαλύτερο (εντός και εκτός εισαγωγικών) για μένα πρέπει να το πιάσει ένας ιδεολόγος αντιεξουσιαστης που θα το πετύχει στο δρόμο και να του δώσει να καταλάβει (ελπίζω πολιτισμένα) ότι αυτό που κάνει δεν λέγεται "Έτσι"! αν είναι μέσα στους κόλπους του, ακόμα και φίλος να είναι πρέπει να τον πετάξει έξω αν θέλει πραγματικά να πετύχει κάτι ...έστω κάτι... καταλαβαίνεις? Αν όλα αυτά τα είχαμε προβλέψει πρωτύτερα τώρα ίσως να μιλούσαμε για ενιαίο μαζικό ξεσηκωμό. Θα ήταν τεράστιο το ξύπνημα και το συνολικό όφελος! με αυτά και με αυτά τα 6-7-8 ετών φίλε και όχι μονο, φτάσαμε στη σημερινή δημοκρατία. πιστεύεις μήπως ότι ο 6-7-8 χρόνων μπορεί να καταλάβει ακόμα και από δημοκρατία? η μήπως να την κατακρίνουμε και αύτη επειδή ...υπάρχει και ακούγεται….κάπου στην τηλεόραση ?! προστατέψτε ότι προλαβαίνετε... αυτό έχω μόνο να πω... ΥΓ. klainmaingr είσαι και φαίνεσαι...εύστροφος. ρίξε και εσύ όμως σε παρακαλώ μια ματιά στο τελευταίο...δεν απαντώ μόνο στον προβληματισμό του axaxouxas... και δεν νομίζω να υπάρχει αντιεξουσιαστικος χώρος (και οχι μονο..) τόσο καιρό επειδή δεν προβληματίζεται ΚΑΙ με αυτά που σχολιάζεις! απλά τώρα έγινε πιο μαζικό. όπως επίσης βγήκαν στους δρόμους και δάσκαλοι , μαθητές ,γονείς και απλοί πολίτες. με μια αφορμή αλλά όχι μόνο για μια αφορμή...δεν πρέπει να τα ξεδιαλύνουμε? πρεπει να μείνουμε στα ανεγκέφαλα η σκόπιμα μπάχαλα? η πρεπει να τα τσουβαλιάσουμε μήπως όλα στο ονομα του καθε....?
liopyr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Aυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια για το πως κρίνουμε το γεγονός αυτό αλλά και άλλα. Τελικά έχει, ή όχι, διαφορετική αξία ο θάνατος κάποιου,ανάλογα με το πως προκλήθηκε; Γιατί δηλαδή θα πρέπει γίνεται άνω-κάτω μια χώρα,επειδή σκοτώθηκε(δε λέω δολοφονήθηκε..)ένα παιδί,και να μη γίνεται της πουτάνας όταν κάποιος μένει ανάπηρος(πραγματικό γεγονός πριν χρόνια)από καλούβα στο δρόμο που μένει μήνες άθικτη μετά το ατύχημα; Αλλά βέβαια,όταν ένας φτωχομπάτσος σκοτώνει,τότε,βγαίνουν στην επιφάνεια ιδεολογικά-κομματικά ελατήρια που μας εξωθούν σε επαναστατικές δράσεις όπως το κατέβασμα υαλοπινάκων και ρίψη πετρών.. Εμπρός καλοί μου Έλληνες,δείξτε για μιά ακόμα φορά πόσο ευαίσθητοι και σούπερ δημοκράτες είστε(με τη βοήθεια-πλύση γκεφάλου των καναλιών,βεβαίως βεβαίως, που με κάθε ευκαρία βρίζετε..) Χ-cuse me, αλλά καταλαβαίνεις τι γράφεις? Έβγαλες θανατόμετρο και ζυγίζεις έναν μπάτσο που δολοφονεί με μία λακούβα? Και επειδή οι εγληματικές λακούβες αφήνουν ανθρώπους ανάπηρους, δεν πρέπει να γίνει της πουτάνας επειδή ένας μπάτσος δολοφονεί? Ο λεγόμενος "φτωχόμπατσος", έχει για υπεράσπισή του την μασκότ της ελληνικής δικαιοσύνης (και όχι μόνο), "sir" Alexis. Δεν έχουν όλοι οι έλληνες είδωλο τον Βερύκιο τον Τράγκα και τον Καρβέλα σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει. Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν τα μάτια τους ανοιχτά. Το γεγονός πως εσύ δεν τους γνωρίζεις, είναι απόδειξη πως πηγή ενημέρωσης και δράσης σου είναι η T.V Ναι, η ίδια που κάνει πλύση εγκεφάλου. Δεν ξέρω για τους άλλους φίλε αλλά θα μιλήσω για αυτό που ξέρω.Οι συγκεκριμένοι ΔΥΟ ήταν στην κατηγορία των Αστυνομικών. Όσο για τον Σουδανό-πρεζέμπορο, να πρόσεχε να μήν κατάπινε την πρέζα, για να αποφυγει την συλληψη.Σκέψου να ήσουν ευσυνείδητος αστυνομικός και να σε κατηγορούσαν έτσι άδικα. Αhem. Ωραία, ας υποθέσουμε λοιπόν πως ο Σουδανός είχε πρέζα μαζί του. Αν και δεν νομίζω κανένας πρεζέμπορος να καταπίνει πρέζα, ας πούμε πως ήταν και πρεζέμπορος. Αλήθεια πιστεύεις πως στην κατηγορία των ευσυνείδητων αστυνομικών ανήκουν αυτοί που σκοτώνουν κάποιο στο ξύλο? (ότι και αν είναι αυτος)? Δηλαδή οι ασυνείδητοι τι θα έκαναν? Και στον μπάτσο-δολοφόνο τι θα πρέπει να κάνουμε τώρα σύμφωνα με την λογική σου? Να τον κρεμάσουμε στο Σύνταγμα και να περνάνε οι ευσυνείδητοι πολίτες να του βγάζουν τα νύχια? Να αρχίσουμε να του καίμε τις πατούσες? Έχεις φαντασία?
klainmaingr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Έβγαλες θανατόμετρο και ζυγίζεις έναν μπάτσο που δολοφονεί με μία λακούβα? Ο θάνατος είναι θάνατος. Είτε πας απο τροχαίο, είτε πάς απο μπάτσο/πυροσβέστη / φαρμακοτρίφτη/νερουλά/ψυχάκι/λακούβα/δέντρο/ιπτάμενα στιλέτα/πένα(που είναι πιο δυνατή απο το ξίφος). Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις θα έχουμε ένα νεκρό. Μπορεί να πήγε απο κάποιον ή απο κάτι. Εσείς δεν κάθεστε τόσο στην ιδέα του θανάτου που κανονικά θα έπρεπε να σας προβληματίζει, όσο στο ΠΟΙΟΣ το έκανε. Και όσο πιό ένστολος και κοντά στην εξουσία (την οποία φαντάζομαι ψηφίζουνε οι αρκούδες που χέζουν στα δάση) είναι κάποιος, ΤΟΣΟ και σας νοιάζει. Όσο ο θύτης είναι κάποιος τυχαίος ξυλοκόπος τόσο ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ! Το δεδομένο είναι οτι ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Το πώς πήγε, ΛΙΓΗ σημασία έχει μετά το ατυχές συμβάν. Έφυγε/ντισίζντ/καπούτ/νάδα/νιέντε. ΜΑΚΑΡΙ όλοι να νοιάζονταν για ΟΣΟΥΣ πεθαίνουν όπως και να πεθαίνουν. ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ. Τις τελευταίες ημέρες σίγουρα φύγανε παιδιά απο τη ζωή με πολύ χειρότερους τρόπους. (Ήδη διαβάζω στην εφημερίδα για 2 τροχαία χθες βράδυ). Επίσης απο τις μαλακείες των μπάχαλων ΕΥΚΟΛΑ θα μπορούσε να φύγει κάποιος ακόμα. Γιαγιά; Μπάχαλος; Μπάτσος; Έχει σημασία τι θα ήταν; Αν έχει είστε πολλά χρόνια πίσω. Αντιδράτε εκεί που σας νοιάζει να αντιδράσετε. Περιορισμένες ευαισθησίες. Don't you think? Όσο για την αφορμή που λέτε. Είναι η αφορμή που ψάχνει μια μερίδα ανθρώπων για να αντιδράσει απέναντι στον όποιο εχθρό πιστεύει οτι έχει. Αυτή η αφορμή εφόσον δεν έχει άμεσα να κάνει με τον θάνατο καθαυτό αλλα είναι έκφραση πολιτικών αντιδραστικών πεποιθήσεων που καλώς/κακώς υπάρχουν και βρήκαν ΑΦΟΡΜΗ να ξεσπάσουν πατώντας πάνω στο πτώμα του οποιουδήποτε 15χρονου, ΔΕΝ δέχομαι να με αφορά άμεσα μέσω των καταστροφών και θέλω να κατασταλεί. Αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.