Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος το εγραψε αυτο το παραλληρημα, και που ηταν οταν πεθαναν αλλα χιλιαδες παιδια, απο απειρα πραγματα που φταιμε εμεις (κι οχι απο κατι το "φυσικο"). Γιατι το εγραψε αυτες τις μερες κι οχι περισυ η προπερσυ για καποιο αλλο παιδακι που εφυγε απο πεινα, απο καρκινο (που του δημιουργησαμε εμεις), απο μαχαιρι απο οτιδηποτε.

Υποκρισια και τιποτε αλλο. Εφυγε, αλλα ακομη και στο θανατο, ακομη κι εκει, υπαρχουν καποιοι πιο "ισοι" απο τους αλλους, και τους τιμουμε πιο "ισα" απο τους αλλους παρολο που καθε μερα φευγουν με παρομοιους τροπους δεκαδες νεοι.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω πιστευω πως το κειμενο δεν αναφερεται μονο στο συγκεκριμενο πειστατικο αλλα αναφερεται ευρητερα στα προβληματα που η κοινωνια εχει δημιουργησει στα νεα μελη της.

Δημοσ.
Critter, oταν εσυ τον λες "μπατσο" και αυτος σε λεει "τεμαχιο" ακουγεται πολυ εγωιστικο απο πλευρας σου το να παραπονιεσαι.

Hamurabi οι μπατσοι μεταξυ τους αποκαλουνται μπατσοι. Εγω δεν αποκαλω κανεναν φιλο μου τεμαχιο. Απλο?

Δημοσ.

Η τελευταία του κουβέντα ήταν "ωχ ρε γαμώτο με χτύπησαν"...

Δε πα να γαμηθούμε όλοι μας λέω εγώ, χορεύουμε ο καθένας μας τον δικό του χορό στον τάφο του παιδιού.

Δημοσ.
Ποιος το εγραψε αυτο το παραλληρημα, και που ηταν οταν πεθαναν αλλα χιλιαδες παιδια, απο απειρα πραγματα που φταιμε εμεις (κι οχι απο κατι το "φυσικο"). Γιατι το εγραψε αυτες τις μερες κι οχι περισυ η προπερσυ για καποιο αλλο παιδακι που εφυγε απο πεινα, απο καρκινο (που του δημιουργησαμε εμεις), απο μαχαιρι απο οτιδηποτε.

Υποκρισια και τιποτε αλλο. Εφυγε, αλλα ακομη και στο θανατο, ακομη κι εκει, υπαρχουν καποιοι πιο "ισοι" απο τους αλλους, και τους τιμουμε πιο "ισα" απο τους αλλους παρολο που καθε μερα φευγουν με παρομοιους τροπους δεκαδες νεοι.

αυτό το έγραψε ο activex η για τους φίλους ο Δημητρης.

εσύ δεν έχεις εντοπίσει οτι εφυγε ένας μικρός, αλλά γύρισε με ολα τα φαντάσματα παρεα..ξύπνησαν αυτά που χαριτωμένα αναφέρεσαι άγιες μέρες και μας κυνηγάνε...

από τη μια βλέπω το εύχεσαι άλλα από την άλλη σε τρομάζει.

ναι κάποτε θα ξυπνούσαν και αυτά...

έχει καλός.

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ ως πολίτης έχεις δικαίωμα να γενικεύεις και να αναφέρεσαι σε όλους τους αστυνομικούς ως μπάτσους-γουρούνια... αλλά σε πείραξε ο όρος «τεμάχιο»??

Στους μπατσους αναφερομαι ως γουρουνια, οχι στους αστυνομικους. Στις 184 σελιδες ειναι προφανες οτι δεν μπορεις να θυμασαι οτι καμμια 100αρια σελιδες πριν εχω γραψει οτι τους διαχωριζω.

Ο όρος τεμαχιο φυσικα και με πειραζει πολυ περισσοτερο απο το "γ@μω τη μανα σου", διοτι το ενα ειναι κατι που ξερεις οτι δεν συμβαινει και το λεει καποιος απλα για να σε προκαλεσει ενω το δευτερο απο τη στιγμη που το λενε μεταξυ τους και οχι σε μενα για να με προκαλεσουν, δηλωνει το πως αντιμετωπιζουν την κοινωνια. Ειναι πολυ διακριτα ορισμενα πραγματα.

-----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 12 : 46 : 50-----

χαχαχα τον προσβαλε το "τεμαχιο" ...μαλιστα.. μηπως σου θιξανε και την προσωπικοτητα..? μυνησε τους .. παρτους τα σωβρακα.. ρε ελα στα ισια σου εχετε γινει ολοι "θιγμενοι" στην τρυπια δημοκρατια σας

Αγαπητο τεμαχιο, ΝΑΙ μου θιξανε την προσωπικοτητα. Εχεις προβλημα με αυτο?Αν ναι, τραβα μια να ηρεμησεις.

-----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 12 : 47 : 52-----

Πσσσσσσσσσσσσσσσσ

Τι του ειπέέέέέέέέέέ.....

Τον βούλωσε... προσβόλα.. γειωσήήήήήήή

Μήνυση τώρα!! Ακους εκει τεμάχιο... ο χαζούλης....

:rolleyes::-(

Do it like fullon ή αλλιώς foolon.

Δημοσ.
Στους μπατσους αναφερομαι ως γουρουνια, οχι στους αστυνομικους. Στις 184 σελιδες ειναι προφανες οτι δεν μπορεις να θυμασαι οτι καμμια 100αρια σελιδες πριν εχω γραψει οτι τους διαχωριζω.

Ο όρος τεμαχιο φυσικα και με πειραζει πολυ περισσοτερο απο το "γ@μω τη μανα σου", διοτι το ενα ειναι κατι που ξερεις οτι δεν συμβαινει και το λεει καποιος απλα για να σε προκαλεσει ενω το δευτερο απο τη στιγμη που το λενε μεταξυ τους και οχι σε μενα για να με προκαλεσουν, δηλωνει το πως αντιμετωπιζουν την κοινωνια. Ειναι πολυ διακριτα ορισμενα πραγματα.

-----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 12 : 46 : 50-----

Αγαπητο τεμαχιο, ΝΑΙ μου θιξανε την προσωπικοτητα. Εχεις προβλημα με αυτο?Αν ναι, τραβα μια να ηρεμησεις.

Με καποια κριτιρια, εχεις διαχωρισει τους μπατσους απο τους αστυνομικους, και τους προσφωνεις σε εμας (και οχι σε αυτους για να τους προκαλεσεις), ως μπατσους.

Το ιδιο και αυτοι με καποια κριτιρια δικα τους (πες το μαλλι, πες το ντυσιμο, πες οτι θες, καποια κριτιρια εχουν βαλει), διαχωριζουν τους ανθρωπους σε τεμαχια και μη.

Δε βλεπω σημαντικη διαφορα.

Δημοσ.
Με καποια κριτιρια, εχεις διαχωρισει τους μπατσους απο τους αστυνομικους, και αναφερεσαι σε εμας (και οχι σε αυτους για να τους προκαλεσεις), ως μπατσους.

Το ιδιο και αυτοι με καποια κριτιρια δικα τους (πες το μαλλι, πες το ντυσιμο, πες οτι θες, καποια κριτιρια εχουν βαλει), διαχωριζουν τους ανθρωπους σε τεμαχια και μη.

Απλα ελεος.

Οι πρωτοι διαχωριζονται απο τις πραξεις τους ενω αυτοι που αναφερεις στη δευτερη κατηγορια ξεχωριζουν απο το μαλλι? Εισαι δηλαδη της αποψης δειξε μου το μαλλι σου να σου πω ποιος εισαι? Εισαι θεος...

Δημοσ.
Με καποια κριτιρια, εχεις διαχωρισει τους μπατσους απο τους αστυνομικους, και τους προσφωνεις σε εμας (και οχι σε αυτους για να τους προκαλεσεις), ως μπατσους.

επίσης στην κοινωνική σου ζωή έχεις δικαίωμα να κάνεις και σάτιρα,

στην εργασια σου ομως οχι! εκει κανεις απλά σωστά τη δουλεια σου.

εκτός αν είσαι σάτυρος εξ επαγγέλματος...

Δημοσ.

Όσο αφορά την εργασία τότε πρέπει να μάθετε πως μας λένε άλλοι. Ο νοσηλευτές ξέρετε πώς ονομάζουν κάποιον που έφυγε στην βάρδια τους; Έβαλα γκολ σήμερα.

Χωρίς να θέλω να συσκετίσω τα επαγγέλματα. Απλά σαν σχόλιο για τα επαγγέλματα. Όχι για τα γεγονότα.

Δημοσ.

Do it like fullon ή αλλιώς foolon.

Όχι όταν τους γαμωσταυρίζεις και δεν αφήνεις μάνα για μάνα είναι καλά. Επίσης όταν τους τσουβαλιάζεις σε γουρούνια και δολοφόνους είναι ακόμα καλύτερα.

Όταν σε λένε Τεμάχιο θίγεσαι... Και "ένας ύποπτος" αν έλεγε πάλι τα ίδια θα έλεγες "είμαστε όλοι ύποπτοι" και δεν ξέρω γω.. γιατί πολύ απλά ψάχνεις για να πιαστείς. Χεσμένους τους εχω όλους. Και μπάτσους και αναρχικούς. Αλλα αυτό που κάνετε και απο τις δύο αντίθετες πλευρές να βρίσκετε αφορμές μου γυρνάει το μυαλό.

Όσο για την πρόταση σου για ηρεμία την βρίσκω ωριμότατη.

gratz. (καθρεφτάκι)

Δημοσ.
Όχι όταν τους γαμωσταυρίζεις και δεν αφήνεις μάνα για μάνα είναι καλά. Επίσης όταν τους τσουβαλιάζεις σε γουρούνια και δολοφόνους είναι ακόμα καλύτερα.

Όταν σε λένε Τεμάχιο θίγεσαι... Και "ένας ύποπτος" αν έλεγε πάλι τα ίδια θα έλεγες "είμαστε όλοι ύποπτοι" και δεν ξέρω γω.. γιατί πολύ απλά ψάχνεις για να πιαστείς. Χεσμένους τους εχω όλους. Και μπάτσους και αναρχικούς. Αλλα αυτό που κάνετε και απο τις δύο αντίθετες πλευρές να βρίσκετε αφορμές μου γυρνάει το μυαλό.

gratz. (καθρεφτάκι)

1+ σωστός.
Δημοσ.
Απλα ελεος.

Οι πρωτοι διαχωριζονται απο τις πραξεις τους ενω αυτοι που αναφερεις στη δευτερη κατηγορια ξεχωριζουν απο το μαλλι? Εισαι δηλαδη της αποψης δειξε μου το μαλλι σου να σου πω ποιος εισαι? Εισαι θεος...

Το τι διαχωρισμο κανει ο καθενας, ειναι προσωπικη του αποψη. Επισης το "μαλλι" και το "ντυσιμο" το εφερα σαν παραδειγματα, δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει ο τροπος που κανει καποιος το διαχωρισμο, το θεμα ειναι οτι τον κανει, οπως κι εσυ κανεις το δικο σου.

Το προβλημα ομως ειναι οτι εσυ με "αναγκαζεις" μεσα απο ενα δευτερο διαχωρισμο (αυτου της πραξης και της εμφανισης), να διαλεξω και να δεχθω το δικο σου διαχωρισμο ως σωστο και δεκτο απο το κοινωνικο συνολο, αλλα τον ξενο διαχωρισμο, ως λαθος και κακο.

επίσης στην κοινωνική σου ζωή έχεις δικαίωμα να κάνεις και σάτιρα,

στην εργασια σου ομως οχι! εκει κανεις απλά σωστά τη δουλεια σου.

εκτός αν είσαι σάτυρος εξ επαγγέλματος...

???

Δηλαδη τωρα θελεις να μου πεις οτι λεμε τους αστυνομικους μπατσους χαριν της σατυρας; Ενω αυτοι δεν μπορουν να σε πουν τεμαχιο γιατι εκεινη την ωρα εργαζονται; Μην τρελαθουμε τελειως.

Δημοσ.

gratz. (καθρεφτάκι)

Ρε γαβ γαβ, διαβαζεις Ελληνικα? Ειπα οτι τους διαχωριζω σε μπατσους και αστυνομικους και δεν τους τσουβαλιαζω (στο ΑΤ πατησιων ειχα 2 φιλους παρα πολυ καλά παιδια απο το σχολειο....τωρα έχω έναν γιατι ο ενας εγινε μπατσος).

Το καταλαβαινεις οτι το τσουβαλιασμα το κανεις εσυ οταν λες οτι τους βριζω τη μανα? Δηλαδη επειδη καποιοι τους βριζουν τη μανα σημαινει οτι τους βριζουν τη μανα ολοι οι πολιτες? Όποιος βρισει τη μανα ειτε σε μπατσο ειτε σε αστυνομικο, ας κανει και ο αστυνομικος το ιδιο...και καλα θα κανει (οχι ομως να τον πυροβολησει κιολας).

Όταν ομως εγω ειμαι περαστικος και ο αλλος δεν με ξερει και δεν ξερει αν του εχω βρισει ποτε τη μανα, δεν εχει κανενα δικαιωμα να με χαρακτηρισει αρνητικα.

Y.Γ: Αυτος που εκοψα να κανω παρεα που ειπα παραπανω ηταν ενα παιδι που τον κοιταζες και κοκκινιζε. Μολις τελειωσαμε το σχολειο περασε αστυνομια και ειχαμε χαθει για λιγο καιρο.

Μια μερα λοιπον και αφου ειχαμε βγει 1 φορα για καφε (οπου με πηγε καπου που δεν πληρωνε τον καφε για ευνοητους λογους), μου εβγαλε και καλα υπηρεσιακο οτι ειμαι και εγω αστυνομικος και πηγαμε στο γηπεδο στη Ριζουπουλη που επαιζει ο ολυμπιακος (στους επισημους μαλιστα). Μολις φτασαμε εξω απο το γηπεδο, μπαινει με τη μηχανη (με πολιτικα ητανε φυσικα) καπου που απαγορευοτανε και ερχεται ενας υπαλληλος του γηπεδου και του λεει με νορμαλ τροπο οτι απαγορευεται. Βγαζει λοιπον ο τυπος το υπηρεσιακο και σχεδον του το ετριψε στα μουτρα βριζοντας τον σε στυλ ξερεις ποιος ειμαι εγω. Ε!αυτος ειναι μπατσος, δεν ειναι αστυνομικος. Ο αλλος τη δουλεια του προσπαθουσε να κανει και αυτος καλα καλα δεν ειχε υπηρεσια (με 2 fake υπηρεσιακα ειμασταν).

-----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 01 : 38 : 23-----

τελικα τι εγινε; πετυχε η επανασταση; νικησε ο λαος; αλλαξε προς το καλυτερο η ελλαδα; :devil:

Αν πηρες αυξηση 1000€ στη δουλεια, πετυχε...Αλλιως δεν πετυχε...Αλλα απο την αλλη και χωρις την "επανασταση" και παλι δεν νομιζω οτι πηρες 1000€ αυξηση. Επομενως το μονο σιγουρο ειναι οτι κατι φταιει και η ριζα για να φτασουμε σε αυτα που φτασαμε μαλλον δεν ειναι οι κουκουλοφοροι. Κατι εχει προηγηθει για να εχουν πατημα οι κουκουλοφοροι και οι παρακρατικοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...