Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σου είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ένα γεγονός που έγινε η αφορμή να ξεχυλήσει το ποτήρι από ένα σύμβολο επαναστατικού αγώνα?

Από το όλο σκηνικό σου μένει το γεγονός πως κάποιοι έκαναν πλιάτσικο σε διαλυμένα μαγαζιά?

εγώ πάλι δεν έχω αποκλείσει τον δόλο πίσω από όλα αυτά....ίσος και να εξυπηρετούν κάποιους σκοπούς...

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγώ πάλι δεν έχω αποκλείσει τον δόλο πίσω από όλα αυτά....ίσος και να εξυπηρετούν κάποιους σκοπούς...

Eγώ δεν τους έχω για τόσο ξύπνιους...

Δημοσ.
Σου είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ένα γεγονός που έγινε η αφορμή να ξεχυλήσει το ποτήρι από ένα σύμβολο επαναστατικού αγώνα?

Από το όλο σκηνικό σου μένει το γεγονός πως κάποιοι έκαναν πλιάτσικο σε διαλυμένα μαγαζιά?

Τη μέρα που μου έδωσε ένας μπάτσος μία μπάτσα χωρίς λόγο, ίσως μ' αυτή τη λογική να είχα δικαίωμα να θεωρήσω πως ξεχείλισε το ποτήρι και πως έπρεπε να επαναστατήσω ξεκινώντας καίγοντας τα μαγαζιά που δεν είναι δικά μου.

Όμως επειδή η "αφορμή" όπως προείπε ο φίλος μπορεί να έχει σκοτεινά συνωμοσιολογικά κίνητρα (αλλιώς γιατί να στείλεις έναν βλαμμένο οπλισμένο στα εξαρχεια; ) ή ίσως πως απλώς ο αστυνομικός είναι καραμπινόβλαχος χωρίς πολύ μυαλό και δεν αξίζει να τιναχτεί γι' αυτό μια χώρα στον αέρα, η φράση "ξεχείλισε το ποτήρι" εμένα δεν με πείθει καθόλου.

Ότι "ξεχείλισε το ποτήρι της φτώχειας" ίσως να με πείθει περισσότερο σαν επιχείρημα. Το πρόβλημά μας ακριβώς είναι οι μπάτσοι ή όλα μαζί σε μία συνάρτηση;

Δημοσ.

kougiasmalaksprezatvds1.jpg

χθες...

"Αν επρεπε να πεθανει ή οχι ο 15χρονος Αλεξανδρος Γρηγοροπουλος...ειναι κατι το οποιο θα το κρινει η δικαιοσυνη..."

σημερα...

"Ηταν θελημα Θεου να πεθανει ο μικρος Αλεξανδρος..."

Ο Κουγιας,οχι μονο ειναι πολυ μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ...

αλλα και σκατοψυχος μεχρι εκει που δεν παει...

Κριμα ρε καραγκιοζη

που σε αξιωσε ο Θεος να γινεις και πατερας...

Τετοια λογια,

οσο καλος επαγγελματιας και να εισαι...

δεν τα λες.

Παπαρα.

ΠΡΕΖΑ TV

11-12-2008

Δημοσ.
Τη μέρα που μου έδωσε ένας μπάτσος μία μπάτσα χωρίς λόγο, ίσως μ' αυτή τη λογική να είχα δικαίωμα να θεωρήσω πως ξεχείλισε το ποτήρι και πως έπρεπε να επαναστατήσω ξεκινώντας καίγοντας τα μαγαζιά που δεν είναι δικά μου.

Δεν χρειάζεται να κάψεις τίποτα.

Υπάρχει ένας μπάτσος και γι'αυτό.

Όμως επειδή η "αφορμή" όπως προείπε ο φίλος μπορεί να έχει σκοτεινά συνωμοσιολογικά κίνητρα (αλλιώς γιατί να στείλεις έναν βλαμμένο οπλισμένο στα εξαρχεια; ) ή ίσως πως απλώς ο αστυνομικός είναι καραμπινόβλαχος χωρίς πολύ μυαλό και δεν αξίζει να τιναχτεί γι' αυτό μια χώρα στον αέρα, η φράση "ξεχείλισε το ποτήρι" εμένα δεν με πείθει καθόλου.

Να τιναχτεί μία τί?

Υπάρχουν μπόλικοι τέτοιοι καραμπινόβλαχοι στα σωθικά της ΕΛ.ΑΣ. Με τις ευλογίες των (παρα)κρατικών μηχανισμών.

Και τα περιστατικά δεν είναι λίγα.

Κάθε άλλο.Ρώτα και κανένα μετανάστη.

Από αυτούς που μπήκαν σε τμήματα και έτυχε να ξαναβγούν έξω αρτιμελείς.

Ότι "ξεχείλισε το ποτήρι της φτώχειας" ίσως να με πείθει περισσότερο σαν επιχείρημα. Το πρόβλημά μας ακριβώς είναι οι μπάτσοι ή όλα μαζί σε μία συνάρτηση;

Δεν είναι επιχείρημα ή δικαιολογία. Αυτά είναι τόσο προφανή, που είναι περιττά και να τα συζητάμε.

Το παρακράτος παρακράτησε.

(ένα από τα εύστοχα συνθήματα που διάβασα αυτές τις μέρες).

Δημοσ.

κακά τα ψέματα φίλε:

Αν αυτή τη στιγμή σου δίνανε 500 χιλιάρικα σε μετρητό, δεν θα σε ένοιαζε καθόλου το "παρακράτος" γιατί θα έψαχνες για εισιτήριο. Ούτε καν θα ασχολιόσουν.

Άρα ούτε το "παρακράτος" είναι ακριβώς το πρόβλημα. Είναι μέρος του προβλήματος βέβαια, αλλά αυτό μάλλον είναι άσχετο.

Δημοσ.
κακά τα ψέματα φίλε:

Αν αυτή τη στιγμή σου δίνανε 500 χιλιάρικα σε μετρητό, δεν θα σε ένοιαζε καθόλου το "παρακράτος" γιατί θα έψαχνες για εισιτήριο. Ούτε καν θα ασχολιόσουν.

Κακά τα ψέμματα, υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν τις ηθικές τους αξίες όχι μόνο πάνω από τα λεφτά, αλλά και από την ζωή τους...

Το παρακράτος είναι η αρχή και το τέλος των σοβαρότερων κοινωνικών προβλημάτων.

Δημοσ.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ;

...φως φαινεται οτι ριχνουν στην υποθεση οι τελευταιες "διαρροες"

απο βαλιστικη και εμπειρογνωμονες που λενε οτι....

Ο ειδικος φρουρος οντως πυροβολησε στον αερα, φταιει ομως το

οπλο του το οποιο ειναι μοντελο τυπου Angelina Jolie στο Wanted.

Αθώα η Βατίδου για το ξύλο στον Κούγια-Εξοστρακίστηκε η γόβα της δείχνει η βαλλιστική

70975717cu9.jpg

Δημοσ.
Κακά τα ψέμματα, υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν τις ηθικές τους αξίες όχι μόνο πάνω από τα λεφτά, αλλά και από την ζωή τους...

Το κακό είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι σε άλλη εκδοχή πουλάνε ιδεολογία και ηθικές αρχές αναλόγως την περίπτωση. Χαρακτηριστικό δείγμα σχεδόν ολόκληρη η ελληνική κοινωνία.

Μέχρι να πιάσουνε το Λόττο γι' αυτό και τα 9 εκατομμύρια τρέχουν κάθε βδομάδα στα πρακτορεία.

Δημοσ.
Το κακό είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι σε άλλη εκδοχή πουλάνε ιδεολογία και ηθικές αρχές αναλόγως την περίπτωση. Χαρακτηριστικό δείγμα σχεδόν ολόκληρη η ελληνική κοινωνία.

Μέχρι να πιάσουνε το Λόττο γι' αυτό και τα 9 εκατομμύρια τρέχουν κάθε βδομάδα στα πρακτορεία.

Δεν είναι ψέμματα αυτό που λες, (βλέπε Μίκηδες και Σαββόπουλους) αλλά δεν είναι και H αλήθεια.

Υπάρχουν αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι που ζούνε ακόμα σε υπόγεια επειδή δεν πουλήσανε τις ιδέες τους και την ιστορία τους στο γυαλί.

Anyway, το κάναμε πολύ μελό, ευτυχώς που υπάρχουν και τα διαλείματα του FarCry .. :P

Δημοσ.

Αν θελαμε να αλλαξουμε τον κοσμο θα το καναμε και μεσα απο τις νομιμες διαδικασιες. Δε χρειαζονται ουτε φωτιες ουτε σπασιματα

Αλλα οταν ο προεδρος ελεγε οτι ψηφιζουμε σα ζωα γελαγαμε

Δημοσ.

Τι νοημα εχουν ολα αυτα?

Δηλαδη αμα κανουμε διαμαρτυριες για 10 χρονια καψουμε και ολη την Ελλαδα τι προκειται να γινει?

Θα γυρισει πισω στη ζωη το παιδι ?

Θα αλλαξουν οι μπατσοι ?

Θα αλλαξει ολη η κοινωνια ?

Σε (ανα)δουλεια να βρισκομαστε

Δημοσ.
Τι νοημα εχουν ολα αυτα?

Δηλαδη αμα κανουμε διαμαρτυριες για 10 χρονια καψουμε και ολη την Ελλαδα τι προκειται να γινει?

Θα αλλαξουν οι μπατσοι ?

Aν έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις είμαστε όλοι ...μάτια.

Δημοσ.
Τι νοημα εχουν ολα αυτα?

Θα αλλαξουν οι μπατσοι ?

με αυτή τι λογική όλες οι διαμαρτυρίες σε όλο τον κόσμο είναι άκυρες. άρα γιατί να κάνουμε διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις? ας κάτσουμε να μας ....:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...