firewalker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 στο φούφουτο Α, οκ. Πάω πάσο. Είπα μήπως το έκανε σε αυτούς που θέλουν να τους κάψουν. ανατροπή της κυβέρνησης, τερματισμό της απίστευτης καταστολής(από πλευράς αστυνομίας πάντα) που σκοτώνει-φυλακίζει-βασανίζει. Δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά ρε παιδιά, παραείναι πολλά για να είναι μεμονωμένα. Θα γυρίσει ο Μανωλιός και θα βάλει την σκούφια του αλλιώς. Μην ξεχνάτε: Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν. Όλα τα γουρούνια.
akpe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Οι κάμποσοι χτες που ξυλοφορτώσαν κοσμάκη, για τα ίδια πράγματα διαμαρτυρόντουσαν;
FarCry Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Σε ποιον το έκανε; σε διαδηλωτή προφανώς. σε συνάδελφο δε νομίζω
firewalker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 σε διαδηλωτή προφανώς. σε συνάδελφο δε νομίζω Μην το λες. Τόσες μέρες που έχουν στον δρόμο μακρυά από γυναίκες δεν ξέρεις τι αισθήματα δημιουργούνται μεταξύ τους... :p:p Συγνώμη για το χιούμορ στο θέμα.
Wandex Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Για καφέ με τους φίλους σου πάντως πήγαινες, και δεν φοβόσουν μη τυχόν σε πυροβολήσουν.Το τι έκανα και πως αφού το κατάλαβες μπράβο σου. (συγνώμη αλλά μου φαίνηκε από την φράση να θεωρείς ότι ανήκω στην κατηγορία "πέρα βρέχει όχι εδώ").Α και επίσης ποτέ δεν φοβήθηκα μην με πυροβολήσουν και ούτε και τώρα ούτε και ποτέ. Και έχω γυρίσει αν και τα λίγα χρόνια μου όλη την Ελλάδα. Και ποτέ δεν θα φοβάμε. Μόνο μην έρθει κανένας τρελός εκεί που κάθομαι και μου πετάξει καμία μολότοφ με έναυσμα την εξέργεση.Δεν θεωρώ τον ευατό μου αναρχικό, δεν προτιμώ αυτό τον τρόπο (αντί)δρασης, αλλά θεωρώ τους (πραγματικούς) αναρχικούς τους πιο αγνούς αγωνιστές. Oι αναρχικοί δυστυχώς έχασαν τελείως τον έλεγχο. Δεν το λέω εγώ. Οι ίδιοι το λένε.Δεν μπορούν πλέον να ελέγξουν χουλιγκάνους' date=' ασφαλίτες ακόμα και παιδάκια που σπάνε ότι βρουν.[/quote']Αγνοί; Τώρα τελευταία σαν να χάνουνε το έλενχο λιγάκι πιο συχνά. Οι αγνοί έχουν και όρια. Έχω τσαντιστεί για διαφόρους λόγους. Τράπεζες εντάξει, μας έχουν φάει το μεδούλι πλέον. Αλλά ένα κεπ τι φταίει; Τα σπίτια ορισμένων και τα μαγαζιά; Το πλαίσιο τι φταίει; Ένα αμάξι τι φταίει; Ένα παράθυρο σπασμένο τι θα αλλάξει; Θα δικαιωθεί το παιδάκι, ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε, η γιαγιά με το ανοιγμένο το κεφάλι; Ποιός;;; Η βουλή να καεί τι θα αλλάξει; Απλώς θα σκάσει μύτη η στρατός και τότε θα γνωρίσει η νέα γενιά τι παέι να πεί χούντα. Εντάξει όπως είπε και ο φίλος Δημήτρης είναι μια μορφή αγανάκτησης, οργής. Να μην ξέρω τι άλλο να κάνω. Και συμφωνώ. Όχι όμως στο να αποσκοπώ να κερδίσω κάτι. Πρέπει πλέον η φωνή του λαού να αρχίσει να εκφράζεται όχι μέσα από σπασίματα αλλά από πράξεις που να ενώνουν τους ανθρώπους. Από τι στιγμή που οι από πάνω μας(όχι μόνο οι πολιτικοί έτσι να είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό) εκμεταλλεύονται τα επεισόδια τότε γιατί να μην κάνουμε εμείς κάτι να τα αποτρέπουμε; Σαν πολιτικός ακούστηκα... Αστυνομικός ξυλοδαρμένος και παιδί είναι όλοι θύματα. Και τα δύο ΙΣΟΤΙΜΑ και κατακρητέα ελπίζω από όλους τους λογικούς ανθρώπους.
liopyr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί τώρα φοβάται κανείς να παει για καφέ? Αμέ. Ένας 15χρονος στα εξάρχεια. Δηλαδή με λίγα λόγια καταστρέφουμε απο ζήλια... επειδή δεν μας ανήκουν τα υλικά αγαθά που έχουν οι άλλοι. Τόση παρερμηνεία των παραπάνω στίχων, όση ώρα και να σκεφτόμουν δεν θα κατάφερνα να κάνω. Θα δεχόμουν ως αντίδραση την αποχή ή την αυτοσυγκράτηση στον καταναλωτισμό αλλά όχι την καταστροφή. Ο μοναδικός τρόπος για να πλήξεις πραγματικά τους μεγαλοεπιχειρηματίες είναι αυτός ακριβώς. Αλλά δυστυχώς οι ίδιοι ακριβώς που καταστρέφουν σήμερα... αύριο θα σπεύσουν να αγοράσουν το νέο iphone ή το νέο σουπερ pc επειδή η κάρτα τους δεν παίζει σε ανάλυση 2048χ1024 το crysis... Δεν έκανα λόγο για καταναλωτισμό. Καλώς ή κακώς έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο καταναλωτισμού, και ο καθένας βάζει τα στάνταρ και τα θέλω του. Μπορεί εγώ να θέλω να παίζω Crysis, εσύ να έχεις θερμενόμενα καθίσματα στο αμάξι σου, ο παραδίπλα να σκουπίζεται με μεταξωτό κωλόχαρτο. Δεν υπάρχει θέμα με το αγαθό (σαν υλικό). Μακάρι να μπορούν να το έχουν όλοι. Θέμα υπάρχει με τις τράπεζες. Που θα πάρουν από το κράτος 28δις €, την ίδια ώρα που η μάνα μου πληρώνει 3 δάνεια εξ'αιτίας ενός σεισμού, εγώ παίρνω λιγότερα από 700€ το μήνα, ο δίπλα δεν έχει καν δουλειά, ο μετανάστης δεν έχει καν φαί και ταβάνι. Θέμα υπάρχει με τα Α.Τ που κουκουλώνουν βασανιστές-εγκληματίες-δολοφόνους. Θέμα υπάρχει με το παρακράτος που τους εκκολάπτει. Θέμα υπάρχει με τα υπερκέρδη των πολυεθνικών πατώντας στο λαιμό εργαζομένους, τα εργατικά ατυχήματα (αλήθεια πόσο γρήγορα ξεχάσαμε τους 8 ανθρώπους στο Πέραμα)?, θέμα υπάρχει στα νοσοκομεία που δεν υπάρχει προσωπικό-γάζες-πάνες, θέμα υπάρχει στην παιδεία με τις "μεταρυθμίσεις", θέματα υπάρχουν και επειδή σταματημό δεν έχουν... σταματάω εδώ, ήδη έχω αρχίσει να γίνομαι κουραστικός μάλλον. Καταλαβαίνεις τελικά ποιος είναι ο εχθρός σου? -----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 01 : 46 : 45----- Το τι έκανα και πως αφού το κατάλαβες μπράβο σου. (συγνώμη αλλά μου φαίνηκε από την φράση να θεωρείς ότι ανήκω στην κατηγορία "πέρα βρέχει όχι εδώ").Α και επίσης ποτέ δεν φοβήθηκα μην με πυροβολήσουν και ούτε και τώρα ούτε και ποτέ. Και έχω γυρίσει αν και τα λίγα χρόνια μου όλη την Ελλάδα. Και ποτέ δεν θα φοβάμε. Μόνο μην έρθει κανένας τρελός εκεί που κάθομαι και μου πετάξει καμία μολότοφ με έναυσμα την εξέργεση. Τα περί προπαγάνδας που έλεγα νωρίτερα. Έχω βαρεθεί να επαναλαμβανομαι. Αγνοί; Τώρα τελευταία σαν να χάνουνε το έλενχο λιγάκι πιο συχνά. Οι αγνοί έχουν και όρια. Έχω τσαντιστεί για διαφόρους λόγους. Τράπεζες εντάξει, μας έχουν φάει το μεδούλι πλέον. Αλλά ένα κεπ τι φταίει; Τα σπίτια ορισμένων και τα μαγαζιά; Το πλαίσιο τι φταίει; Ένα αμάξι τι φταίει; Τα έλεγα νωρίτερα. Έχω βαρεθεί να επαναλαμβανομαι. Ένα παράθυρο σπασμένο τι θα αλλάξει; Θα δικαιωθεί το παιδάκι, ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε, η γιαγιά με το ανοιγμένο το κεφάλι; Ποιός;;; Γιαγιά με ανοιγμένο κεφάλι από αναρχικό δεν θα δεις. Από ΜΑΤ είδαμε. Η βουλή να καεί τι θα αλλάξει; Απλώς θα σκάσει μύτη η στρατός και τότε θα γνωρίσει η νέα γενιά τι παέι να πεί χούντα. Η νέα γενιά ζει μία εκδοχή της Χούντας στο κέντρο. Έχεις κατέβει τελευταία? Ποιο πολλοί ασφαλίτες κυκλοφορούν στο δρόμο, παρά πολίτες. Εντάξει όπως είπε και ο φίλος Δημήτρης είναι μια μορφή αγανάκτησης, οργής. Να μην ξέρω τι άλλο να κάνω. Και συμφωνώ. Όχι όμως στο να αποσκοπώ να κερδίσω κάτι. Φυσικά και πρέπει να κερδίσεις τα αυτονόητα δικαιώματα που σου εξασφαλίζει μια δημοκρατία, και που έχουν πάει περίπατο. Πρέπει πλέον η φωνή του λαού να αρχίσει να εκφράζεται όχι μέσα από σπασίματα αλλά από πράξεις που να ενώνουν τους ανθρώπους. Από τι στιγμή που οι από πάνω μας(όχι μόνο οι πολιτικοί έτσι να είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό) εκμεταλλεύονται τα επεισόδια τότε γιατί να μην κάνουμε εμείς κάτι να τα αποτρέπουμε;Σαν πολιτικός ακούστηκα... Σύμφωνοι. Τον επόμενο ασφαλίτη όμως να τον σταματήσεις εσύ πριν σπάσει το φαρμακείο. Αστυνομικός ξυλοδαρμένος και παιδί είναι όλοι θύματα. Και τα δύο ΙΣΟΤΙΜΑ και κατακρητέα ελπίζω από όλους τους λογικούς ανθρώπους. Φυσικά κατακριτέα. Αλλά όχι ισότιμα. Εχει μία διαφορά ένας αστυνομικός της ομάδας ΜΑΤ με έναν 15χρονο μαθητή, δεν νομίζεις?
FarCry Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Αμέ.Ένας 15χρονος στα εξάρχεια. και εγώ φοβάμαι! βραδυ και εξάρχεια ποτε. δεν παίζει ρολο η ηλικία......ειδικότερα αν είσαι ανήλικος είναι blacklisted. φιλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά
The_Judas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Αμέ.Ένας 15χρονος στα εξάρχεια. Κοίταξε και εγώ ως φοιτητής είχα περάσει απο κακόφημα στέκια και μετά φοβήθηκα και έφυγα. Γιατί ήξερα οτι αν γίνει κάποιο σκηνικό δεν θα ήθελα να είμαι παρών. Θα μπορούσα βέβαια να καθίσω και να βρίζω τους αστυνομικούς και να τους πετάω πέτρες και μπουκάλια. Δεν έκανα λόγο για καταναλωτισμό. Καλώς ή κακώς έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο καταναλωτισμού, και ο καθένας βάζει τα στάνταρ και τα θέλω του. Μπορεί εγώ να θέλω να παίζω Crysis, εσύ να έχεις θερμενόμενα καθίσματα στο αμάξι σου, ο παραδίπλα να σκουπίζεται με μεταξωτό κωλόχαρτο. Δεν υπάρχει θέμα με το αγαθό (σαν υλικό). Μακάρι να μπορούν να το έχουν όλοι. Θέμα υπάρχει με τις τράπεζες. Που θα πάρουν από το κράτος 28δις €, την ίδια ώρα που η μάνα μου πληρώνει 3 δάνεια εξ'αιτίας ενός σεισμού, εγώ παίρνω λιγότερα από 700€ το μήνα, ο δίπλα δεν έχει καν δουλειά, ο μετανάστης δεν έχει καν φαί και ταβάνι. Δεν υπάρχει θέμα με το αγαθό. Θέμα υπάρχει με την υπερκατανάλωση. Ολοι αυτοί οι «εχθροί» που αναφέρεις εκμεταλλεύονται τον υπερκαταναλωτισμό. Οι τράπεζες μοιράζαν εδώ και χρόνια αλόγιστα καταναλωτικά δάνεια. Για να μπορεί ο καθένας να πουλάει μούρη στην γκόμενα και στους φίλους του. Πολλές τράπεζες μοιράζαν ατοκα φοιτητικά δάνεια και υπήρχαν πολλοί που έτρεχαν να τα πάρουν ένα απο κάθε τράπεζα! Αν εσύ και εγώ μοιράζουμε τον πλούτο αλόγιστα προς τις τράπεζες και τους μεγαλοβιομήχανους... κακό του κεφαλιού μας. Δεν στα κλέβουν γιατί τα δίνεις μόνος σου. Τα χρήματα τα δίνουν στις τράπεζες γιατί αν κλείσουν θα μείνουν δεκάδες χιλιάδες άνεργοι. Υποτίθεται οτι είναι φιλολαϊκό το μέτρο αυτό. Ενώ στις ΗΠΑ αντιδρούσαν οι συντηρητικοί σε κάτι τέτοιο, γιατί η επέμβαση του κράτους στην οικονομία θεωρείται ως κομουνιστικό και παρεμβατικό μέτρο.
adi32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 ανατροπή της κυβέρνησης... Ευτυχως καταληξαμε στον πραγματικο λογο Ας αφησουμε πια την ψυχη του παιδιου ησυχη Ντροπη στα καθαρματα που εκμεταλευονται ενα νεκρο παιδακι για να αρπαξουν την κουταλα απο τα αλλα καθαρματα καταστρεφοντας την ιδια τους τη χωρα Οι τράπεζες μοιράζαν εδώ και χρόνια αλόγιστα καταναλωτικά δάνεια. Για να μπορεί ο καθένας να πουλάει μούρη στην γκόμενα και στους φίλους του. Πολλές τράπεζες μοιράζαν ατοκα φοιτητικά δάνεια και υπήρχαν πολλοί που έτρεχαν να τα πάρουν ένα απο κάθε τράπεζα! Οι τραπεζες μοιραζαν και εμεις παιρναμε Ανθρωποι χωρις μια παιρνανε δανεια για να παρουν bmw και να πανε Χαβαι Ας εχουμε κι εμεις λιγο μυαλουδακι
FarCry Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Οι τραπεζες μοιραζαν και εμεις παιρναμε Ανθρωποι χωρις μια παιρνανε δανεια για να παρουν bmw και να πανε Χαβαι Ας εχουμε κι εμεις λιγο μυαλουδακι θα το έλεγα και εγώ αλλα απαγορεύονται τα πολιτικά.... δες την την αυριανή...........
Wandex Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Αμέ.Ένας 15χρονος στα εξάρχεια.Μια χαρά κατέβαινα και βράδυ παλιά και τώρα. Υπάρχουν και αρκετά μπαράκια ωραία. Δηλαδή θέλεις να μας πείς ότι περνάει παιδί και ξαφνικά φοβάται; Ε; Από την αστυνομία φοβάτε; Αν δεν είναι προπαγάνδα αυτό τι είναι; Δεν θέλω να συγκρίνω το συμβάν μόνο σας παρακαλώ.Γιαγιά με ανοιγμένο κεφάλι από αναρχικό δεν θα δεις.Αναφερόμουν στην γιαγιά την Κυριακή νομίζω που έφαγε πέτρα από αυτές που πετούσαν στο κέντρο. Και ο αυτός που την πήγε στην άκρη και την βοήθησε ήταν ένας πυροσβέστης νομίζω. Δεν είδα κάποιον αναρχικό να τρέξει να την βοηθήσει. Χέστηκε. Παράπλευρη απώλεια. Ποιο πολλοί ασφαλίτες κυκλοφορούν στο δρόμο, παρά πολίτες.Και; Με ενοχλούν εμένα; Και ας με σταματήσουν για έλενχο, όπως μου έχουν κάνει 2 φορές τι θα γίνει; Θα με δείρει ξαφνικά; Με περιορίζουν σε κάτι; Σπάω κάτι ή κλέβω κάτι; Και διαδήλωση να έκανα αν δεν πετάξω κάτι ή σπάσω κάτι γιατί να με πειράξουν;Σύμφωνοι. Τον επόμενο ασφαλίτη όμως να τον σταματήσεις εσύ πριν σπάσει το φαρμακείο.Θα τον σταματήσω εγώ. Πολλοί ασφαλίτες σπάνε φαρμακεία. Συγνώμη σαν επιχείρημα δεν με πείθει. Εχει μία διαφορά ένας αστυνομικός της ομάδας ΜΑΤ με έναν 15χρονο μαθητή, δεν νομίζεις?Δηλαδή δεν σε νοιάζει η ανθρώπινη ζωη; Εμένα όμως με νοιάζει. Και άλλος μπάτσος και άλλο ΜΑΤ όπως λεέι και η ακατανομάστη Πάνια. Αν και είμαι υπέρ της θανατικής ποινής αλλά μόνο σε συγκεκριμένα άτομα. Γιατί όπως κάποιος λέει ας πεθάνουν μωρέ οι μπάτσοι, τι θα γίνουμε μετά; Ποιός θα βάλει τα όρια; Σκοτώστε όποιον βρείτε... Α και τα γεγονότα αποσκοπούσαν στο να πέσςι η κυβέρνα. Αν και το θέλω πολύ δεν θέλω να γίνει απο ένα όχλο. Γιατί ο όχλος είναι άμυαλος και χωρίς ιδεολογία. Δεν πιστεύει σε τίποτα.
liopyr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Κοίταξε και εγώ ως φοιτητής είχα περάσει απο κακόφημα στέκια και μετά φοβήθηκα και έφυγα. Γιατί ήξερα οτι αν γίνει κάποιο σκηνικό δεν θα ήθελα να είμαι παρών. Θα μπορούσα βέβαια να καθίσω και να βρίζω τους αστυνομικούς και να τους πετάω πέτρες και μπουκάλια. Kαι αυτοί για αντίποινα να σε δολοφονήσουν, καταλαβαίνω. Δεν υπάρχει θέμα με το αγαθό. Θέμα υπάρχει με την υπερκατανάλωση. Ολοι αυτοί οι «εχθροί» που αναφέρεις εκμεταλλεύονται τον υπερκαταναλωτισμό. Οι τράπεζες μοιράζαν εδώ και χρόνια αλόγιστα καταναλωτικά δάνεια. Για να μπορεί ο καθένας να πουλάει μούρη στην γκόμενα και στους φίλους του. Πολλές τράπεζες μοιράζαν ατοκα φοιτητικά δάνεια και υπήρχαν πολλοί που έτρεχαν να τα πάρουν ένα απο κάθε τράπεζα! Αν εσύ και εγώ μοιράζουμε τον πλούτο αλόγιστα προς τις τράπεζες και τους μεγαλοβιομήχανους... κακό του κεφαλιού μας. Δεν στα κλέβουν γιατί τα δίνεις μόνος σου. Σύμφωνοι. Αλλά δεν μπορείς να πεις σε κάποιον πως είναι θύμα της μαζικής υπερκατανάλωσης όταν έχει μισθό 700€. Και να θέλει να είναι, δεν μπορεί. Και εδώ πέφτει το ερώτημα, φταίει το αυγό ή η κότα? Φταίει ο καταναλωτής που δεν υπολογίζει τα έξοδά του, ή φταίει το κράτος που έχει αφήσει τις τράπεζες να αλωνίζουν δίνοντας δάνεια και κάρτες με διάφορους έντεχνους τρόπους σε ανυποψίαστους πολίτες? Φταίνε οι ανυποψίαστοι πολίτες που ο μισθός είναι ισάξιος με δύο κλήσεις της τροχαίας και είναι θέμα χρόνου να πέσει στα δίχτυα των τραπεζών? Καλή η BMW, αλλά είναι (θέλω να πιστεύω) αυτοί οι μαλάκες, και κάποιος έπρεπε να τους προστατέψει και αυτούς από την ηλιθιότητά τους. Τα χρήματα τα δίνουν στις τράπεζες γιατί αν κλείσουν θα μείνουν δεκάδες χιλιάδες άνεργοι. Υποτίθεται οτι είναι φιλολαϊκό το μέτρο αυτό. Ενώ στις ΗΠΑ αντιδρούσαν οι συντηρητικοί σε κάτι τέτοιο, γιατί η επέμβαση του κράτους στην οικονομία θεωρείται ως κομουνιστικό και παρεμβατικό μέτρο. Nαι, οκ. Οκ σόρρυ, σβήστε το. @Wandex. Οκ. Νομίζω πως δεν αξίζει πλέον. Καλημέρα, αποχωρώ γιατί σχολάω και είμαι άυπνος.
Wandex Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 ]@Wandex.[/b'] Οκ. Νομίζω πως δεν αξίζει πλέον. Καλημέρα, αποχωρώ γιατί σχολάω και είμαι άυπνος.Εγώ νομίζω πως αξίζει συγνώμη. Αξίζει και πολυ μάλιστα. Έτσι κάνουν οι πολιτικοι μας, ο ανεγκέφαλοι που τα σπάσανε όλα και τώρα σιγά σιγά θα εξασθενίσει η μνήμη του χρυσόψαρου.
liopyr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ νομίζω πως αξίζει συγνώμη. Αξίζει και πολυ μάλιστα. Έτσι κάνουν οι πολιτικοι μας, ο ανεγκέφαλοι που τα σπάσανε όλα και τώρα σιγά σιγά θα εξασθενίσει η μνήμη του χρυσόψαρου. Θεωρώ πως δεν αξίζει να το συζητώ μαζί σου, μην το πάρεις προσωπικά, έχουμε τελείως διαφορετικές βάσεις, και δεν έχω όρεξη να κουβεντιάσω πράγματα που είτε έχουν εξαντληθεί, είτε θεωρώ αυτονόητα.
sno0py Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 καμάρωσε τον μπάτσο να χειρονομεί απρεπώς. και μετά πρέπει να τους σεβόμαστε..... http://4.bp.blogspot.com/_BCsaeWGNwNI/SUKi9QS6DFI/AAAAAAAAx04/W4R57jk_qjc/s1600-h/otinanai.jpg Nα μου εξηγησει καποιος τι θελει το οπλο ο ματατζης ???Ειναι παρανομο αν δεν κανω λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.