katerina_a_86 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 ΑΥτά είπε. Κρίμα, γιατί τον είχα σε εκτίμηση.... Αν βρεθεί και κανένα βίντεο ρίχτο κατά δω.
afentiko7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Τυχαία έμαθα το γεγονός, πριν τη βραδινή έξοδο χτες είδα το pm ενός παιδιού στο μσν. Το παιδί αυτό χαλαρά (λόγω τόπου διανομής) αν μεγάλωνε θα γινόταν ταξικός εχθρός. Ισως και ο ίδιος να υπερθεμάτιζε υπέρ των νοικοκυραίων και κατά αυτών που καίνε τα καταστήματα κλπ. Αλλά ρε πούστη ήταν ένα παιδί και έπρεπε να το αφήσεις να ζήσει. Δεν μπορείς να σταματάς το νήμα της ζωής σε κανέναν, ειδικά σε ένα μικρό αμούστακο παιδί. Πάμε τώρα στον δολοφόνο. Λένε ήταν ειδική περίπτωση, εν βρασμώ ψυχής. Οχι λοιπόν, το όπλο του δεν το όπλισε η εξουσιαστική δομή της κοινωνίας. Ασχετα αν αυτός δεν φορούσε στολή και δεν είχε όπλο δεν θα απανταγε καν. Το όπλο του το όπλισαν πρώτοι από όλοι οι νοικοκυραίοι που σκέφτονται το γαμημένο το κατάστημα τους, το κωλοάμαξο τους, τα δικά τους παιδιά, τα δικά τους εγγόνια κλπ μόνο τα δικά τους. Ειναι αυτοί που δεν τους νοιάζει η ιεραρχική δομή της κοινωνίας, που ζητιανεύουν για 100 ευρώ τους εκάστοτε κυβερνώντες. Αυτοί που ενώ ξέρουν ότι θα απολυθεί συνάδελφος, κάνουν την πάπια, αυτοί που διασκέδαζαν σε μπουζουκια στο αιγάλεω ενώ λίγα μέτρα πιο πριν κάποιοι Πακιστανοί ζητούσαν το δικαιωμα του αναγνωριζεσθαι. Η περίφημη γενιά των 700 ευρώ που είναι υπέρ της ελαστικοποιησης του ωραρίου, που δεν ανέχονται ρε παιδί μου με πτυχία (του κώλου) να παίρνουν τα ίδια με ανειδίκευτους. Αυτοί πάτησαν την σκανδάλη, όχι αυτός. Εσείς οι ίδιοι. Πάντως αν κάποιοι νομίζαν ότι πλέον κάθε επαναστατικότητα έχει πλέον χαθεί είναι βαθιά γελασμένοι. 18 χρόνια μετά τη δολοφονία Τεμπονέρα πάλι κάποιοι δεν κοιμούνται ήσυχοι, μη ανεχόμενοι την ατομιστική σύγχρονη κοινωνία. Και αν μέχρι σήμερα κάποιοι πιστευαν πως πρέπει να πάμε εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της κοινωνίας, μάλλον σήμερα πρέπει να κατάλαβαν πως δεν υπάρχει καμιά κοινωνία. Υπάρχουν οι έχοντες και οι προσκυνημένοι μικροαστούληδες (τους ανέφερα πιο πάνω). Τα παραπάνω δε σημαίνει ότι κάηκαν αμάξια μικροαστών, ούτε ότι όσοι κακόμοιροι κλέβαν δε φάγανε ξυλιές απλά μου την έσπασε αυτός ο συμψηφισμός. Να μας πούνε οι συνταξιούχοι δλδ πόσες βιτρίνες ισοδυναμούν με τη ζωή του Αλέξη να ξέρουμε κι εμείς.
kosmasgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Τα επεισόδια στα εξάρχεια έχουν αρχίσει βασικά εδώ και καμιά 15ριά χρόνια τουλάχιστον, όσο θυμάμαι δλδ, με μικρές παύσεις, και άλλες φορές με πιο ήπιο τρόπο. Όσοι είναι εκεί ξέρουν πως οδοφράγματα, καμένα αμάξια, μολότοφ κτλ, είναι τρόπος ζωής, φαινόμενο σχεδόν κάθε Σ/Κ. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι είπε λάθος ο Παπαχελάς. Όχι θα λέει αυτά του Λαζόπουλου... Καλά λέει, το κράτος δείχνει ανοχή. (είπαμε ο αστυνόμος εφόσν έσφαλε να πληρώσει, δεν αναφέρομαι σε αυτόν όμως, αναφέρομαι στα επεισόδια). Απο εκεί και πέρα, όποιος πετάει μολότοφ σε αμάξια/μαγαζιά/σπίτια είναι παράνομος και πρέπει επίσης να τιμωρηθεί. Αλλιώς έχουμε ανοχή. Όμως μετά απο τόσα γενικευμένα επεισόδια σε όλη την ελλάδα, έχουμε μόνο 6 συλλήψεις, αυτό τι είναι? Επιβολή της τάξης? Βεβαίως 6 συλλήψεις σε χιλιάδες κόσμο δίνει σε μας τους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας σε αυτόν τον τόπο.
Lighter122 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Βεβαίως 6 συλλήψεις σε χιλιάδες κόσμο δίνει σε μας τους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας σε αυτόν τον τόπο. Ισως αμα τους ειχαν εκτελεσει να αισθανοσασταν καλυτερα. Υπαρχει βεβαια ακομα χρονος.
Krokodilos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Πάμε τώρα στον δολοφόνο. Λένε ήταν ειδική περίπτωση, εν βρασμώ ψυχής. Οχι λοιπόν, το όπλο του δεν το όπλισε η εξουσιαστική δομή της κοινωνίας. Ασχετα αν αυτός δεν φορούσε στολή και δεν είχε όπλο δεν θα απανταγε καν. Το όπλο του το όπλισαν πρώτοι από όλοι οι νοικοκυραίοι που σκέφτονται το γαμημένο το κατάστημα τους, το κωλοάμαξο τους, τα δικά τους παιδιά, τα δικά τους εγγόνια κλπ μόνο τα δικά τους. Ειναι αυτοί που δεν τους νοιάζει η ιεραρχική δομή της κοινωνίας, που ζητιανεύουν για 100 ευρώ τους εκάστοτε κυβερνώντες. Αυτοί που ενώ ξέρουν ότι θα απολυθεί συνάδελφος, κάνουν την πάπια, αυτοί που διασκέδαζαν σε μπουζουκια στο αιγάλεω ενώ λίγα μέτρα πιο πριν κάποιοι Πακιστανοί ζητούσαν το δικαιωμα του αναγνωριζεσθαι. Η περίφημη γενιά των 700 ευρώ που είναι υπέρ της ελαστικοποιησης του ωραρίου, που δεν ανέχονται ρε παιδί μου με πτυχία (του κώλου) να παίρνουν τα ίδια με ανειδίκευτους. Αυτοί πάτησαν την σκανδάλη, όχι αυτός. Εσείς οι ίδιοι. Huh? Really? Πολυ επανασταση εχει πεσει ρε παιδι μου. Και εγω βλεπω οτι η κοινωνια και το ολο συστημα ειναι χαλια μαυρα, αλλα το να το πας στο αλλο ακρο ειναι το χειριστο. Και αυτο κάνεις εσυ. Επισης ισοπεδωνεις και τα παντα. Α, και η γενια των 700€ τι σου φταει?
yiah Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Επίσης δεν καταλαβαίνω τι είπε λάθος ο Παπαχελάς. Όχι θα λέει αυτά του Λαζόπουλου... Καλά λέει, το κράτος δείχνει ανοχή. (είπαμε ο αστυνόμος εφόσν έσφαλε να πληρώσει, δεν αναφέρομαι σε αυτόν όμως, αναφέρομαι στα επεισόδια). Απο εκεί και πέρα, όποιος πετάει μολότοφ σε αμάξια/μαγαζιά/σπίτια είναι παράνομος και πρέπει επίσης να τιμωρηθεί. Αλλιώς έχουμε ανοχή. Όμως μετά απο τόσα γενικευμένα επεισόδια σε όλη την ελλάδα, έχουμε μόνο 6 συλλήψεις, αυτό τι είναι? Επιβολή της τάξης? αν εχεις χεσμενη τη φωλια σου.... και ο πλεον φιλομπατσος χαφιες και οτι αλλο νομιζω εχει καταλαβει οτι προκυτε για εν ψυχρω δολοφονια φανταζομαι δεν υπαρχουν ενστασεις για αυτο
y=αx+β Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 ...μετά απο τόσα γενικευμένα επεισόδια σε όλη την ελλάδα, έχουμε μόνο 6 συλλήψεις, αυτό τι είναι? Επιβολή της τάξης? Όχι. Απ' ότι φάνηκε όχι μόνο είναι ανίκανοι να επιβάλουν την τάξη. Αλλά είναι αυτοί οι ίδιοι που τη διαταράσσουν.
kosmasgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ισως αμα τους ειχαν εκτελεσει να αισθανοσασταν καλυτερα. Υπαρχει βεβαια ακομα χρονος. Αποψή σου. Σε forum γράφεις και κρίνονται αυτά που γράφεις. Όχι. Απ' ότι φάνηκε όχι μόνο είναι ανίκανοι να επιβάλουν την τάξη. Αλλά αυτοί οι ίδιοι είναι που τη διαταράσσουν. +1 σε πολλές περιπτώσεις.
Lighter122 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αποψή σου. Σε forum γράφεις και κρίνονται αυτά που γράφεις. Περι διαπιστωσης απο τα συμφραζομενα προκειται... Η αποψη μου απεχει πολυ απο αυτο.
afentiko7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Huh? Really?Πολυ επανασταση εχει πεσει ρε παιδι μου. Και εγω βλεπω οτι η κοινωνια και το ολο συστημα ειναι χαλια μαυρα, αλλα το να το πας στο αλλο ακρο ειναι το χειριστο. Και αυτο κάνεις εσυ. Επισης ισοπεδωνεις και τα παντα. κροκοδιλε το σύστημα δεν βρωμάει τα τελευταία χρόνια, βρωμάει από τότε που ο πρώτος άνθρωπος είπε να οργανώσουμε το κυνήγι*, να πει ότι ένα κομμάτι γης ότι του ανήκει και δεν επιτρέπεται να πατήσει άλλος *όταν το πε ο πίθηκος οι υπόλοιποι τον κατασπάραξαν
Deorum Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ισως αμα τους ειχαν εκτελεσει να αισθανοσασταν καλυτερα. Υπαρχει βεβαια ακομα χρονος. Μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις. Είπαμε ο αστυνομικός αν έσφαλε (που όλα δείχνουν ότι έκανε κατάχρηση της θέσης του, αλλά κάτσε να σιγουρευτούμε) να πληρώσει. Απο εκεί και πέρα να συλληφθούν και να τιμωρηθούν όσοι πετάν μολότοφ στους δρόμους. Είναι μόνο 6 αυτοί? Θεωρείς ότι δεν υπάρχουν άλλοι? Αυτό για το ότι θα χαρούμε αν εκτελεστούμε το έβγαλες απο το υπερπέραν? Έιπα εγώ κάτι τέτοιο? Υπονόησα μήπως? Άφησα να εννοηθεί? Άλλα γράφω αλλά μερικοί εδώ, διαβάζουν ότι θέλουν να διαβάσουν. (όπως πρίν είπα σπυδες σουηδία και βιοπάλι δεν πάνε μαζί και μου είπαν σπουδές σουηδία δλδ δεν έχω άποψη = είμαι παράλογος)
yiah Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Βεβαίως 6 συλλήψεις σε χιλιάδες κόσμο δίνει σε μας τους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας σε αυτόν τον τόπο. ποσο ποιο ασφαλης νιωθεις τωρα μπροστα στο πισι αποτι πριν τις 6 συλλυψεις;; μπορεις να το εξηγησεις;
kosmasgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Περι διαπιστωσης απο τα συμφραζομενα προκειται...Η αποψη μου απεχει πολυ απο αυτο. Ε γράψτην να δούμε αν αισθάνεσαι εσύ ασφαλής πολίτης . Συμφραζόμενα = Ανασφαλείς πολίτες. Νομίζω ήμουν συγκεκριμένος. Δεν είπα να εκτελέσουν κανέναν. ποσο ποιο ασφαλης νιωθεις τωρα μπροστα στο πισι αποτι πριν τις 6 συλλυψεις;; μπορεις να το εξηγησεις; The same
Lighter122 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 @Deorum Εκανα quote εσενα και θιχτηκες? Μια σελιδα πισω καποιος ζηταγε το αιμα αυτων που τα σπανε σημερα. Ισως και να αναφερομουν σε αυτον.
Deorum Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 ποσο ποιο ασφαλης νιωθεις τωρα μπροστα στο πισι αποτι πριν τις 6 συλλυψεις;; μπορεις να το εξηγησεις; Επειδή το ερώτημα σου δεν έχει πολύ νόημα (δεν είναι πολύ καλά διατυπωμένο). Να σε ρωτήσω εγώ. Αν μενεις πατησίων και στουρνάρη (πολύ κοντά εκεί που μένω εγώ) και έχεις εκεί το 1) αμάξι σου 2) το σπίτι σου 3) γενικά κυκλοφορείς εκεί, πας για δουλειά, βόλτα, ψώνια κτλ. Πόσο πιο ασφαλής νιώθεις σήμερα απο ότι πριν 2 μέρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.