Lighter122 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ε γράψτην να δούμε αν αισθάνεσαι εσύ ασφαλής πολίτης .Συμφραζόμενα = Ανασφαλείς πολίτες. Νομίζω ήμουν συγκεκριμένος. Δεν είπα να εκτελέσουν κανέναν. H αληθεια ειναι οτι δεν αισθανομαι ασφαλης. Πολλα οπλα εκπυρσοκροτουν τωρα τελευταια και επειδη μενω κοντα στο μετρο της Δαφνης αρκετα βραδυα με σταματανε για ελεγχο στα χαρτια οι ιδιοκτητες τους.
KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αντε να παιρνουν σειρα και οι συνταξιουχοι, οι φοιτητες, οι εργαζομενοι και οι μεταναστες γιατι πολυ αερα εχουν παρει ολοι αυτοι... Να δω ποιος θα μεινει πισω να παρει την (Π)όλη... οι συνταξιουχοι,οι φοιτητες,οι εργαζομενοι και οι μεταναστες καινε την αθηνα οποτε βρισκουν αφορμη; α δεν το ξερα αυτο..
yiah Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις. Είπαμε ο αστυνομικός αν έσφαλε (που όλα δείχνουν ότι έκανε κατάχρηση της θέσης του, αλλά κάτσε να σιγουρευτούμε) να πληρώσει. Απο εκεί και πέρα να συλληφθούν και να τιμωρηθούν όσοι πετάν μολότοφ στους δρόμους. Είναι μόνο 6 αυτοί? Θεωρείς ότι δεν υπάρχουν άλλοι? Αυτό για το ότι θα χαρούμε αν εκτελεστούμε το έβγαλες απο το υπερπέραν? Έιπα εγώ κάτι τέτοιο? Υπονόησα μήπως? Άφησα να εννοηθεί? Άλλα γράφω αλλά μερικοί εδώ, διαβάζουν ότι θέλουν να διαβάσουν. (όπως πρίν είπα σπυδες σουηδία και βιοπάλι δεν πάνε μαζί και μου είπαν σπουδές σουηδία δλδ δεν έχω άποψη = είμαι παράλογος) πολλα υπονοεις φιλε.. απο τη μια αν εσφαλε , να σιγουρευτουμε για τον αστυνομικο απο την αλλη οι 6 ειχαν μολοτοφ και να καταδικαστουν μηπως κρινεις με 2 μετρα και 2 σταθμα; μηπως εισαι προκατειλημενος απο καποιες αποψεις; μηπως δεν εισαι τοσο αμεροληπτος οσο νομιζεις;
Lighter122 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 οι συνταξιουχοι,οι φοιτητες,οι εργαζομενοι και οι μεταναστες καινε την αθηνα οποτε βρισκουν αφορμη; α δεν το ξερα αυτο.. Κοιταξε να δεις. Ουτε ο πιτσιρικας εκαψε τιποτα αλλα το κεφαλι του το φαγε. Και οι πορειες ενοχλουν, οποτε αναρωτιεμαι μηπως ηρθε η σειρα ολων των απο πανω.
yiah Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ε γράψτην να δούμε αν αισθάνεσαι εσύ ασφαλής πολίτης .Συμφραζόμενα = Ανασφαλείς πολίτες. Νομίζω ήμουν συγκεκριμένος. Δεν είπα να εκτελέσουν κανέναν. The same συγνωμη η ερωτηση ηταν προσωπικη χωρις συμφραζομενα οποτε θα προτιμουσα μια ξεκαθαρη αναπτυξη της λογικης σου
afentiko7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ολοι εσείς έχετε τράπεζες σουπερμάρκετ και να υποθέσω? Γιατί κατά 99% αυτά κάηκαν. Τώρα εσείς γιατί δε νιώθετε ασφαλείς? Εχετε πάει ποτέ στα Εξάρχεια για καφέ? Ποιος σας λέει ότι νιώθεις αναφάλεια? Οτι ακούτε από τα ΜΜε μην το αναπαράγετε? Τόσος κόσμος κατεβαίνει κάτω καθε μέρα. Και ρε μάγκες χεστήκαμε για το αμαξι σας. οσο νοιάζεστε για εσείς για την κωλολαμαρίνα σας αλλο τόσο εμείς νοιαζόμαστε για τη ζωή ενός παιδιού που ούτε καν άνηκε στον α/α χώρο. Αλλα ρε μάγκες εσείς μιλάτε για βιτρίνες και εμείς μιλάμε για ζωές.
KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Κοιταξε να δεις. Ουτε ο πιτσιρικας εκαψε τιποτα αλλα το κεφαλι του το φαγε.Και οι πορειες ενοχλουν, οποτε αναρωτιεμαι μηπως ηρθε η σειρα ολων των απο πανω. α για τις πορειες μιλαμε τωρα; και εγω που νομιζα οτι τοση ωρα μιλαμε για τους χουλιγκανς που καινε αυτη την στιγμη την αθηνα.
Deorum Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αν καεί το δικό σου σπίτι, να δούμε τι θα λές εσύ αν σου λέει ο άλλος "μιλάω για ζωές" Και επειδή μιλάς για ζωές, σπας τα πάντα, επειδή έγινε μια παρανομία πριν (ναι πολύ πιο σοβαρή) πέρνουμε "αδεια" να κάνουμε 100δες μικρότερες? Χέστηκες για το αμάξι μας, χέστηκα και εγώ για το σπίτι σου, αν στο σπάσω θα σου αρέσει? Έλα μείνε εδώ που μένω εγώ, και ξαναμιλάμε. Όταν τις ρίχνεις είσαι μάγκας, αν τύχει και τις φάς, αν τύχει να έχει κανά μαγαζάκι ο γονιός σου και του το σπάσουν οι ιδεολόγοι, πές του αυτά που λές και σε εμάς. Μετά θα φωνάζεις που είναι η αστυνομία και θα την παρακαλάς να έρθει.
Panahs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αν βρεθεί και κανένα βίντεο ρίχτο κατά δω. http://www.skai.gr/master_avod.php?id=50359&ad=0&cid=0&bc=1012&lsc=1 Βάλε να δεις όλο το δελτίο. Μια χαρά τα λέει σε γενικές γραμμές ο Παπαχελάς. Το Site παραπληροφορεί. Ο Παπαχελάς αυτό που λέει είναι ότι δεν υπάρχει κράτος και με την κατάσταση έτσι όπως έχει εξελιχθεί δε θα υπάρχει για τα υπόλοιπα 30 χρόνια. Η κυβέρνηση είναι αμήχανη, η αστυνομία ανύπαρκτη το κράτος διαλυμένο και η χώρα σε γενική παρακμή.
kosmasgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ε ειπαμε Yiah το ίδιο ασφαλείς που ήμουν πριν γίνουν αυτά το ίδιο είμαι και τώρα. Δεν πρόκειται να άλλαξει κάτι στο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Με τραγικότητες της αστυνομίας όπως σήμερα και κάψιμο αυτοκινήτων έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Απλά συζητάμε. Αν αναφέρεσαι στις 6 συλλήψεις ήταν ειρωνικό σχόλιο
Lighter122 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 α για τις πορειες μιλαμε τωρα; και εγω που νομιζα οτι τοση ωρα μιλαμε για τους χουλιγκανς που καινε αυτη την στιγμη την αθηνα. Για την ακριβεια μιλουσαμε για την δολοφονια ενος παιδιου. Οι χουλιγκανς που λες αφορμη ψαχνουν. Καποιος τους κατευθυνει και αυτους. Οποτε χρειαστει η κοινη γνωμη να στραφει αλλου, ειναι παντα εκει. Στην θεση τους. Να σπανε ο,τι βρισκουν ωστε να καθεσαι εσυ να συζητας για τις ζημιες και οχι για την αφορμη.
afentiko7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αν καεί το δικό σου σπίτι, να δούμε τι θα λές εσύ αν σου λέει ο άλλος "μιλάω για ζωές" Και επειδή μιλάς για ζωές, σπας τα πάντα, επειδή έγινε μια παρανομία πριν (ναι πολύ πιο σοβαρή) πέρνουμε "αδεια" να κάνουμε 100δες μικρότερες? Χέστηκες για το αμάξι μας, χέστηκα και εγώ για το σπίτι σου, αν στο σπάσω θα σου αρέσει? Έλα μείνε εδώ που μένω εγώ, και ξαναμιλάμε. Πρώτον δεν κάηκε κανενός σπίτι. 2ον ρε φίλε παρανομία λες εσύ μια δολοφονία? Τι εκανε παραβιασε το στοπ? και ρε φίλε το σπίτι είναι φυσική ανάγκη, το γαμημένο το αμάξι δεν είναι αναγκη. Ζεις και χωρίς αυτό. Πας δουλειά με λεωφορεία και μετρό. Και σου ξαναλέω καηκαν τράπεζες , ασφαλιστικές, σουπερμαρκετ και κάποια μεγαλοκαταστήματα της Ερμού γνωστές φίρμες όχι μικρομάγαζα.
KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ολοι εσείς έχετε τράπεζες σουπερμάρκετ και να υποθέσω? Γιατί κατά 99% αυτά κάηκαν. Τώρα εσείς γιατί δε νιώθετε ασφαλείς? Εχετε πάει ποτέ στα Εξάρχεια για καφέ? Ποιος σας λέει ότι νιώθεις αναφάλεια? Οτι ακούτε από τα ΜΜε μην το αναπαράγετε? Τόσος κόσμος κατεβαίνει κάτω καθε μέρα. Και ρε μάγκες χεστήκαμε για το αμαξι σας. οσο νοιάζεστε για εσείς για την κωλολαμαρίνα σας αλλο τόσο εμείς νοιαζόμαστε για τη ζωή ενός παιδιού που ούτε καν άνηκε στον α/α χώρο. Αλλα ρε μάγκες εσείς μιλάτε για βιτρίνες και εμείς μιλάμε για ζωές. να ρωτησω κατι; ετσι απο περιεργεια. εσεις γιατι δεν καιτε τα δικα σας αμαξια,σπιτια κτλ πρωτα; δηλαδη ας πουμε εσυ τωρα που μιλας στο φορουμ,γιατι δεν σπας το πισι σου;διελυσε το δωματιο σου.καψε το σπιτι που μενεις.το αμαξι σου.μετα συνεχισε με την περουσια των γονεων σου και των λοιπων συγγενων σου,ε και τελος καψε και τις ξενες περιουσιες. απο οτι ξερω ο επαναστατης ξεκιναει κανοντας πρωτα τις προσωπικες του θυσιες και μετα κοιταει να αλλαξει τον υπολοιπο κοσμο.τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει απο τα βιβλια ιστοριας με κατι σωκρατηδες,τσε,γκαντι,χριστους κτλ
Delirium Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Οπως εγραφε ενα (σβησμενο!) συνθημα, εξω απο τη Villa Amalias: "Αν εχετε αντερα, ξεκινηστε τις καταληψεις, απο τη Villa Kokkali"
Deorum Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αν σας είπαν ότι κάηκαν μόνο μεγάλες επιχειρήσεις, σας είπαν λάθος. Κάηκαν και μικρές. ΥΓ. Όχι ότι αν είναι μεγάλες επιχειρήσεις αυτές που κάηκαν δεν τρέχει τίποτα ή είναι σωστό. Πάλι χριστουγεννιάτικα θα μείνουν καμιά 50ριά άτομα χωρίς δουλειά. (μόνο απο το μαγαζί του πλαισιου αυτό...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.