Harkon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 ...σε μια προσπάθεια να επανέλθει σε λειτουργία η μνήμη χρυσόψαρου στους έλληνες.... δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ γι αυτό μια χαρά στον αυτόματο πιλότο την έχουμε στην χώρα μας... ..δυστυχώς.. για τα παιδιά μας..
Voodooman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 5 μηνύματα πιο πάνω, έγραψα ότι από σήμερα, σε μια προσπάθεια να επανέλθει σε λειτουργία η μνήμη χρυσόψαρου στους έλληνες, θα μπει το σχέδιο:ναι,οκ, κακώς σκοτώθηκε το παιδί, ΑΛΛΑ .... μπλα μπλα μπλα μπλα.... να δημιουργήσουμε ένα κλίμα φόβου, να ξεχάσουμε τα ΔΕΚΑΔΕΣ μεμονωμένα περιστατικά αστυνόμων, να αποτρέψουμε τον κόσμο από το να διαμαρτυρηθεί μαζικά για ότι συμβαίνει, και να συνεχίσουμε να βλέπουμε Λόλα στην τηλεόραση, και μετά ειδήσεις, κουνώντας στωικά το κεφάλι για οτιδήποτε άσχημο δείχνουν .... Μην το λες αυτό. Δεν ισχύει. Οι περισσότεροι Έλληνες μισούν την Αστυνομία από το '50 ακόμη, και πιο παλιά. Μισούν και τους Αμερικάνους. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν γιατί, αλλά τους μισούν, είναι υποσυνείδητο. Οι παπούδες μας, οι γονείς μας, εμείς ίσως έχουμε περιστατικά να διηγηθούμε που μας έχουν κάνει να είμαστε αρνητικοί απέναντι στην αστυνομία. Η συλλογική μνήμη μπορεί να ξεχνάει γεγονότα, αλλά δεν αλλάζει εύκολα. Από την άλλη, ο βουβός λαός δεν είναι και τόσο πρόβατα, έχουμε κρίση. Εμείς που σήμερα βρίζουμε τους μπάτσους, μόλις πριν από τρεις βδομάδες τους λέγαμε Μπράβο που μπουζούριασαν το βλήμα και τον άλλον τον καραγκιόζη που κάναν καφρίλες με το τζιπάκι τους. Έτσι είναι, ξεχωρίζουμε το καλό από το κακό.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό με τα πολιτικά μανιτάρια στα posts μάλλον δεν ισχύει για όλους, υπάρχει κάποια ανοχή σε μερικούς.... Anyway. afentiko7 και η άλλη η κοπελιά που μου διαφεύγει το nick της μετά από τόσες σελίδες ("όταν σας τα παίρνουν οι τράπεζες δε σας πειράζει" κτλ...), όλοι εσείς που δεν σας ενοχλούν τα επεισόδια, μαζί με τον αγαπητό sotiraki.net, που δεν τα καταδικάζετε τι θέλετε να γίνει τελικά; Θεωρείτε οτι έτσι πρέπει να γίνει; Ο αστυνομικός θα καταδικαστεί, αυτό είναι το σίγουρο. Αυτό εσας δε σας κάνει, δεν είναι δικαιοσύνη. Οπότε: -Θέλετε να σας τον παραδώσουν για να τον σκοτώσετε; -Θέλετε να καεί όλη η Ελλάδα για αντίποινα; -Θέλετε να καεί για να την αφυπνήσετε; Πραγματικά θέλω ένας απο αυτούς που δεν τον ενοχλούν τα επεισόδια που "βλέπει το δάσος και όχι το δέντρο" να μου εξηγήσει το γιατί βλέπει τα επεισόδια ως ασήμαντα, και πως πιστεύει οτι αυτός είναι ένας λογικός τρόπος αντίδρασης που θα "αφυπνήσει" τον λαό και την πολιτεία. A! επίσης θέλω να μου πείτε τι διαφορά έχετε εσείς που ήσασταν στην Αθήνα μπροστά στο pc σας το βράδυ των επεισοδίων από τον sotirakis.net που ήταν μπροστά στο pc του στη Σουηδία, και τον έχετε πεθάνει στην ειρωνία.
antreaslam Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Το ένα δεν αποκλείει το άλλο! Μπορείς ΚΑΙ να λυπάσαι για το παιδάκι που χάθηκε τζάμπα και βερεσέ, αλλά ταυτόχρονα να κατακρίνεις και τα σπασίματα αυτό είναι ακριβώς που "θέλουν" απο εσένα! να πεις "τι κρίμα, χάθηκε ένα παιδί", και μετά να αναλωθείς να βλέπεις πρετεντέρη και καρσιώτη, να σου λένε για τις επικές καταστροφές , για τους εμπορούς κλπ, και να σου δημιουργήσουν μέσα σου το κλίμα "ευτυχως που υπάρχει η αστυνομία" , "δεν πρέπει να διαμαρτυρομαι για να μην μπλέξω σε τέτοια", κλπ... να βάλεις στη ζυγαριά την ανθρώπινη ζωή, με τις καταστροφές... να ξεχάσεις ΓΙΑΤΙ έγιναν οι καταστροφές... να το θεωρήσεις μεμονωμένο περιστατικό, και να συνεχίσεις τη ζωή σου, μη επηρεασμένος από αυτό! -----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 11 : 26 : 10----- Πραγματικά θέλω ένας απο αυτούς που δεν τον ενοχλούν τα επεισόδια που "βλέπει το δάσος και όχι το δέντρο" να μου εξηγήσει το γιατί βλέπει τα επεισόδια ως ασήμαντα, και πως πιστεύει οτι αυτός είναι ένας λογικός τρόπος αντίδρασης που θα "αφυπνήσει" τον λαό και την πολιτεία. Physics_Rulez, μέχρι να υπάρξει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αντίδραση, αλλάζοντας τον τρόπο και τη δομή της αστυνομίας, του κράτους κλπ, είναι τουλάχιστον μίζερο, υποκριτικό και συμφεροντολογικό (πολιτικά) να ασχοληθώ με το αν κάηκε η μαρφίν, ενώ το κράτος σκότωσε ένα παιδί ακόμα.... Στο κάτω κάτω, να στο πω και διαφορετικά? 28δις δεν είναι το πακέτο στήριξης του κ΄ρατους? Ας το κάνει 29δις λοιπόν, να αποζημιώσει όσους κάηκαν ΑΜΕΣΑ, γιατί το ότι καηκαν οι περιουσίες τους, είναι ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!
vastravoud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδή θεωρείς ότι δεν ήταν άσχημο το ότι έγινε $#%$άνα το κέντρο της Αθήνας και τόσων πόλεων;
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Physics_Rulez, μέχρι να υπάρξει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αντίδραση, αλλάζοντας τον τρόπο και τη δομή της αστυνομίας, του κράτους κλπ, είναι τουλάχιστον μίζερο, υποκριτικό και συμφεροντολογικό (πολιτικά) να ασχοληθώ με το αν κάηκε η μαρφίν, ενώ το κράτος σκότωσε ένα παιδί ακόμα.... Στο κάτω κάτω, να στο πω και διαφορετικά? 28δις δεν είναι το πακέτο στήριξης του κ΄ρατους? Ας το κάνει 29δις λοιπόν, να αποζημιώσει όσους κάηκαν ΑΜΕΣΑ, γιατί το ότι καηκαν οι περιουσίες τους, είναι ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!! -Δε σου είπα να ασχοληθείς, σου είπα απλά να τα καταδικάσεις. Να πεις οτι "ναι είναι μαλάκες, δεν είναι τρόπος αυτός και τους σιχαίνομαι" -Άσε τα 28δίς τώρα! Με την περισουσία του μικρομεσαίου τί θα γίνει; είναι ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!! Αυτή η ευθύνη του κράτους έχει και κάποια όρια ξέρεις. Δεν είναι κάδος ανακύκλωσης να του ρίχνουμε μέσα οτιδήποτε θέλουμε να αποποιηθούμε..
soturin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 τώρα διάβασα κάμποσα μαζεμένα κι όμως, θα συμφωνήσω με αφεντικό (ιστορικό) αν και πιστεύω πρέπει να εκτονωθεί αυτή η μορφή αντίδρασης σιγάα σιγά για να βγει κι άλλος κόσμος στο δρόμο Πλέον, τον Κύρτσο τρέφουνε
rikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Oι καταστροφες της περιουσίας των συμπολιτών μας είναι καταδικαστέες απο όλους μας (θέλω να πιστεύω) αλλά γιατί είστε σίγουροι (όσοι είστε σίγουροι) οτι τις κάνανε αλήτες κουκουλοφόροι και οχι αστυνομικοί κουκουλοφόροι?Μήπως δεν τους θεωρείτε ικανούς για κάτι τέτοιο?
Radiatedsoul Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Σημερα ή αυριο θα βγαλει πορισμα ο ιατροδικαστης, αν η σφαιρα ηταν απο εξοστρακισμο ή οχι. Αυτο πανευκολα μπορει να βρεθει στην νεκροψια απο την γωνια εισοδου της σφαιρας. Μη βιαζεστε και θα μαθουμε. Εμενα κατι μου λεει οτι ο ειδικος φρουρος θα καταδικαστει για πλημελιμα του τυπου "χρηση οπλου χωρις εντολη" και τετοια γραφιοκρατικα του σωματος, και θα παρει δυσμενη μεταθεση για παραμεθωριο. Καλος ή κακος μπορει να ανακαλεστει κατι του τυπου "κινδυνευσε η ζωη μου" "κρατουσαν οπλα, σπασμενα μπουκαλια" και να δικαιολογηθει η αιτια του πυροβολισμου, οσοι αυτοπτες μαρτυρες και να υπαρχουν. Η γνωμη μου ειναι οτι καποιος βρεθηκε στο λαθος μερος την λαθος στιγμη. Αυτα συμβαινουν
Krokodilos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 απο τη μια αν εσφαλε , να σιγουρευτουμε για τον αστυνομικο απο την αλλη οι 6 ειχαν μολοτοφ και να καταδικαστουν μηπως κρινεις με 2 μετρα και 2 σταθμα; Πας καλα? Αυτοι που ειχαν μολοτοφ δηλαδη δεν πρεπει να καταδικαστουν? Πρεπει φυσικα! Τι ειναι η μολοτοφ? Παιχνιδακι? Οποιος εχει στην κατοχη του μια στη μεση ενος δρομου πρεπει να τιμωρηθει με ποινη φυλακισης. Οσο για τον αστυνομικο που διαφωνεις? Αν εσφαλε και δεν ηταν σε αυτοαμυνα τοτε μονο πρεπει να καταδικαστει. Αν ηταν σε αυτοαμυνα τοτε πρεπει να αθωωθει.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Oι καταστροφες της περιουσίας των συμπολιτών μας είναι καταδικαστέες απο όλους μας (θέλω να πιστεύω) αλλά γιατί είστε σίγουροι (όσοι είστε σίγουροι) οτι τις κάνανε αλήτες κουκουλοφόροι και οχι αστυνομικοί κουκουλοφόροι?Μήπως δεν τους θεωρείτε ικανούς για κάτι τέτοιο? Να τα μααααας! Τελικά θα καταδικάσουμε τα επεισόδια, αλλά θα πουμε οτι δεν ήμασταν "εμεις"! Παίζει να ήταν το ίδιο το κράτος που θέλει να φοβίσει τον κόσμο για να τον πείσει οτι έχει ανάγκη αστυνόμευσης.
antreaslam Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 -Δε σου είπα να ασχοληθείς, σου είπα απλά να τα καταδικάσεις. Να πεις οτι "ναι είναι μαλάκες, δεν είναι τρόπος αυτός και τους σιχαίνομαι" Είναι μαλάκες , και τους σιχαίνομαι! Φυσικά, είναι μαλάκες και αυτοί που τόσα χρόνια, δε μπορούν να τους συλλάβουν, σωστά? όπως είναι μαλάκες, και όσοι πιστεύουν , ότι πραγματικά δε μπορούν να τους συλλαβουν, ενώ είναι φανερό ότι η παρουσία τους ΒΟΛΕΥΕΙ όσους είναι πάνω!!! -Άσε τα 28δίς τώρα! Με την περισουσία του μικρομεσαίου τί θα γίνει; σου απάντησα! ολόκληρα 28 δις δίνει ! ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ 29, να καλύψει ΑΜΕΣΑ τις ζημιές του μικρομεσαίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτή η ευθύνη του κράτους έχει και κάποια όρια ξέρεις. Δεν είναι κάδος ανακύκλωσης να του ρίχνουμε μέσα οτιδήποτε θέλουμε να αποποιηθούμε.. σωστά! το ότι ΣΚΟΤΩΣΕ ένας μπάτσος εν ψυχρώ, δεν είναι ευθύνη του κράτους, εγώ φταίω! Τό ότι έχουμε καμιά 30αριά θανάτους μέσα σε 10 χρόνια σε αστυν.τμηματα, πάλι εγώ φταίω! Τό ότι οι ζαρτινιέρες επιτίθενται σε φοιτητές, είναι ολοκάθαρα δική μου ευθύνη! οι ρωσίδες που φιλιόυνται, και οι αλβαάνοι που αλληλοχτυπιούνται, είναι καθαρα ευθύνη του παρεδώσε! ο εφραίμ και ο ρ#%6πουλος με το βατοπαίδι, είναι ευθύνη του λούσιφερ! και 1002 ακομα..... -----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 11 : 52 : 54----- Οσο για τον αστυνομικο που διαφωνεις? Αν εσφαλε και δεν ηταν σε αυτοαμυνα τοτε μονο πρεπει να καταδικαστει. Αν ηταν σε αυτοαμυνα τοτε πρεπει να αθωωθει. νομίζω ότι πρέπει να πάρει και ειδική μνεία................
Krokodilos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Και ρε μάγκες χεστήκαμε για το αμαξι σας. οσο νοιάζεστε για εσείς για την κωλολαμαρίνα σας αλλο τόσο εμείς νοιαζόμαστε για τη ζωή ενός παιδιού που ούτε καν άνηκε στον α/α χώρο. Να αυτο λεω οτι αυτες ειναι επικινδυνες αποψεις. Πολυ επικινδυνες! Δηλαδη το οτι ενας αστυνομικος ηταν ζωο(ΑΝ ηταν), ηλιθιος, βλακας, πηγε να το παιξει τραμπουκος και καταχραστηκε την εξουσια και εκανε ενα τεραστιο λαθος, πρεπει να το πληρωσει η υπολοιπη κοινωνια και δεν εχει σημασια αν καει το αυτοκινητο ή η περιουσια κανενος? Σε παρακαλω, Σταματα τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ! Εγω και εκατομμυρια αλλοι δεν φταιμε σε τιποτα για να πληρωνουμε τα σπασμενα. Του ηλιθιου αστυνομικου και των ηλιθιων δηθεν επαναστατων και αντιδραστικων που απλα ψαχνουν μια ευκαιρια για να εκδηλωσουν την αντιδραστικοτητα τους.
klainmaingr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δεν τα σπάνε οι αστυνομικοί(μπάτσοι if you want). Αλλα οτι έχουν "δικούς" τους μέσα, είναι γνωστό απο πρώτο χέρι. Πολλές φορές έτυχα δίπλα στο ΑΠΘ όταν τα έσπαγαν και έχω τύχει να δώ και μπατσο-αναρχικό insider. Τώρα που το θυμάμαι γ$μω τα κωλόπαιδα ενώ ήμασταν περαστικοί απο πάνω, ένα @@δι μας είχε ρίξει μολότοφ στο άσχετο και έσκασε στα 2μ. Όπως είπα και σε άλλο μου ποστ, να τους σκάσουν στα χέρια και να καίγονται με τον χειρότερο τρόπο. Το σπίτι, μαγαζί και αυτοκίνητο μου(αποτέλεσμα δουλειάς πολλών χρόνων) δεν πρόκειται να φέρουν το παιδί πίσω ούτε να θίξουν την εξουσία. Εμένα γαμ$#νε που δεν φταίω σε τίποτα οπότε και γω αντί να είμαι μαζί τους, αντιτίθεμαι σε αυτούς. Κωλόπαιδα που βρίσκουν αφορμές. Το κέντρο είναι για άλλη μια μέρα κλειστό για να κάνουν μερικοί το γούστο τους. Απο ότι ακούω έκλεισαν και την Ερμού τώρα και την Αγίας Σοφίας. Εκεί αφήνω καθημερινά το μηχανάκι. Αν μου το καίγανε και είχα τη δυνατότητα δεν θα τους σκότωνα σίγουρα.. Αλλα μια σφαίρα στο πόδι θα την έριχνα ευχαρίστως. ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ! Δεν θα πώ αναρχικούς γιατί οι ελάχιστοι real αναρχικοί δεν είναι σαν τα μούτρα αυτών που τα σπάνε. Ανεγκέφαλα ζώα που τους αξίζουν τα χειρότερα... Plz die.
Arcanaloth Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί μιλάμε για "σύστημα", για "μπάτσους", "για την %@@%^ την αστυνομία", το "κράτος", τις "τράπεζες" κτλ; Το να ήταν απλά μαλάκας ο συγκεκριμένος αστυνομικός δεν παίζει; Ποιά η διαφορά του συγκεκριμένου γελοίου τύπου με τον γελοίο τύπο με κουκούλα που παραλίγο να κάψει ζωντανή τη γριά στην Αριστοτέλους προχτές; Γιατί μπαίνουμε στο δίλλημα "μπάτσοι" vs. "αντιεξουσιαστές" και δεν μπορούμε να διαολοστείλουμε τους μαλάκες, σε όποια μεριά και αν ανήκουν; Ένα άτομο, δεν μπορεί να εκφράζει ολόκληρο το σύστημα. Επιπλέον, όσο στεναχωρημένος και αν είναι κάποιος για ένα 16χρονο που πέθανε, δε μπορεί να δικαιολογεί αυτά που γίνονται εδώ και 2 μέρες σε όλη την Ελλάδα. Εγώ απλά καταλαβαίνω ότι τα έχει γραμμένα όλα και απλά αφορμή βρήκε για να γίνει τζέρτζελο και να τα κάψει όλα με τις ευλογίες αυτήν την φορά της πλειοψηφίας του κόσμου. Αν δηλαδή εγώ είμαι κατά του φόνου, πρέπει αναγκαστικά να θέλω και να κρεμάσω τον τελευταίο αστυνομικό με τα άντερα του τελευταίου τραπεζικού; Το να εκτιμάω εξίσου την ανθρώπινη ζωή δεν παίζει; Το να πιστεύω πως υπάρχουν σωστά άτομα και από εδώ και από εκεί δεν παίζει; Αν πιστεύω πως χρειάζεται και η αστυνομία είμαι φασίστας,χουντικός,γραφικός και δεν λυπάμαι για τον 16χρονο; Αν πιστεύω πως όντως κρίμα η "περιουσία του κοσμάκη", σημαίνει πως ζω σε κλουβί και είμαι σε λήθαργο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.