kosmasgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Να αυτο λεω οτι αυτες ειναι επικινδυνες αποψεις. Πολυ επικινδυνες! Δηλαδη το οτι ενας αστυνομικος ηταν ζωο(ΑΝ ηταν), ηλιθιος, βλακας, πηγε να το παιξει τραμπουκος και καταχραστηκε την εξουσια και εκανε ενα τεραστιο λαθος, πρεπει να το πληρωσει η υπολοιπη κοινωνια και δεν εχει σημασια αν καει το αυτοκινητο ή η περιουσια κανενος? Σε παρακαλω, Σταματα τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ! Εγω και εκατομμυρια αλλοι δεν φταιμε σε τιποτα για να πληρωνουμε τα σπασμενα. Του ηλιθιου αστυνομικου και των ηλιθιων δηθεν επαναστατων και αντιδραστικων που απλα ψαχνουν μια ευκαιρια για να εκδηλωσουν την αντιδραστικοτητα τους. +1 με krokodile.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί μιλάμε για "σύστημα", για "μπάτσους", "για την %@@%^ την αστυνομία", το "κράτος", τις "τράπεζες" κτλ; Το να ήταν απλά μαλάκας ο συγκεκριμένος αστυνομικός δεν παίζει;Ποιά η διαφορά του συγκεκριμένου γελοίου τύπου με τον γελοίο τύπο με κουκούλα που παραλίγο να κάψει ζωντανή τη γριά στην Αριστοτέλους προχτές; Γιατί μπαίνουμε στο δίλλημα "μπάτσοι" vs. "αντιεξουσιαστές" και δεν μπορούμε να διαολοστείλουμε τους μαλάκες, σε όποια μεριά και αν ανήκουν; Ένα άτομο, δεν μπορεί να εκφράζει ολόκληρο το σύστημα. Επιπλέον, όσο στεναχωρημένος και αν είναι κάποιος για ένα 16χρονο που πέθανε, δε μπορεί να δικαιολογεί αυτά που γίνονται εδώ και 2 μέρες σε όλη την Ελλάδα. Εγώ απλά καταλαβαίνω ότι τα έχει γραμμένα όλα και απλά αφορμή βρήκε για να γίνει τζέρτζελο και να τα κάψει όλα με τις ευλογίες αυτήν την φορά της πλειοψηφίας του κόσμου. Αν δηλαδή εγώ είμαι κατά του φόνου, πρέπει αναγκαστικά να θέλω και να κρεμάσω τον τελευταίο αστυνομικό με τα άντερα του τελευταίου τραπεζικού; Το να εκτιμάω εξίσου την ανθρώπινη ζωή δεν παίζει; Το να πιστεύω πως υπάρχουν σωστά άτομα και από εδώ και από εκεί δεν παίζει; Αν πιστεύω πως χρειάζεται και η αστυνομία είμαι φασίστας,χουντικός,γραφικός και δεν λυπάμαι για τον 16χρονο; Αν πιστεύω πως όντως κρίμα η "περιουσία του κοσμάκη", σημαίνει πως ζω σε κλουβί και είμαι σε λήθαργο; Το σβήνω. Με κάλυψες!
antreaslam Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Arcanaloth, αν ήταν ΕΝΑΣ μπάτσος, τότε απλά θα ήταν ένας τρόμπας! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η 1η φορά, και δε θα είναι η τελευταία αν δεν αλλάξει κάτι!!!! και στο κάτω κάτω, για να στο πω κ αλλιώς, αν πράγματι ΔΕΝ πιστεύεις ότι η αστυνόμια έχει ασφαλίτες εντός των επεισοδίων, και ότι πράγματι η αστυνομία και το κράτος ΔΕΝ επιθυμούν τα επεισόδια, τότε παραδέχεσαι ότι έχεις το πιο άχρηστο κράτος και αστυνομία ever, μια που δε μπορεί να τους συλλάβει ποτέ....
vastravoud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο edit: Εννοώ πως συμφωνώ με Arcanaloth
Filos19 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Α και αν εσύ κάνεις υπερηρωρίες για να πάρεις κάμπριο (ενώ ρε πούστη μου κάνεις τη δουλειά σου και με ματιζ) τότε φίλε είσαι άξιος της μοίρας σου, είσαι σκλάβος του υλικού αγαθού και της καταναλωτικής κοινωνίας. Ενώ εσένα άσχημα θα σου έπεφτε ένα κάμπριο ΒMW να πουλάς μούρη!
klainmaingr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 12 σπίτια 35 αυτοκίνητα 37 καταστήματα 160 κάδοι 3 αστυνομικά τμήματα Καλά τα πήγανε. Απο ότι φαίνεται πάντως απο τις ειδήσεις ΟΛΟΙ λένε οτι ο ειδικός φρουρός(ζώο επίσης) έκανε ΧΟΝΤΡΗ μλκεια και πολύ καλά θα κάνει να σαπίσει που σκότωσε εν ψυχρώ τον πιτσιρικά. Το ερώτημα παραμένει. Εγώ τι φταίω; Arcanaloth συμφωνώ με όλο σου το πόστ.
kosmasgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Arcanaloth, αν ήταν ΕΝΑΣ μπάτσος, τότε απλά θα ήταν ένας τρόμπας!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η 1η φορά, και δε θα είναι η τελευταία αν δεν αλλάξει κάτι!!!! και στο κάτω κάτω, για να στο πω κ αλλιώς, αν πράγματι ΔΕΝ πιστεύεις ότι η αστυνόμια έχει ασφαλίτες εντός των επεισοδίων, και ότι πράγματι η αστυνομία και το κράτος ΔΕΝ επιθυμούν τα επεισόδια, τότε παραδέχεσαι ότι έχεις το πιο άχρηστο κράτος και αστυνομία ever, μια που δε μπορεί να τους συλλάβει ποτέ.... Μα έχεις το πιο άχρηστο κράτος. Αποδυκνύεται καθημερινά και με απλούστερα περιστατικά - γεγονότα. Απαντήσεις σαν του Arcanaloth πρέπει να γράφονται. Το μόνο πρόβλημα Arcanaloth είναι οτι στην μία πλευρά θα βρείς και κάποιον καλό εκτος της σαβούρας που υπάρχει. Στην άλλη μεριά βρίσκεις μόνο σαπίλα που δεν προσφέρει τίποτα στο κράτος και το κοινωνικό σύνολο. Ολα αυτά εκ του αποτελέσματος.
cbr600RR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 «Εσβησε» και η τελευταία ελπίδα που είχαν οι καταστηματάρχες του κέντρου να αναθερμανθεί η αγορά εν όψει Χριστουγέννων μετά τα επεισόδια του Σαββατοκύριακου. Η οικονομική κρίση που τους είχε «γονατίσει» έδωσε τη θέση της στην απόγνωση. Από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, τα Εξάρχεια, τις οδούς Πατησίων, Σταδίου, Αιόλου και όλο το κομμάτι της Ερμού από την Ευαγγελιστρίας μέχρι και την Αθηνάς τα δακρυγόνα ακόμα καπνίζουν, ενώ οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να περισώσουν, αν γίνεται, ό,τι μπορούν από τα μαγαζιά τους. Κραυγή απόγνωσης για τις καταστροφές Οι καταστροφές είναι εκτεταμένες -καθώς μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν μέχρι χθες το πρωί σε 31 εμπορικά καταστήματα, 9 υποκαταστήματα τραπεζών, 25 αυτοκίνητα και 6 υπηρεσιακά της αστυνομίας- και, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι καταστηματάρχες, θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά για το αγοραστικό κοινό που υπό άλλες συνθήκες θα κατέβαινε στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας για να πραγματοποιήσει τις χριστουγεννιάτικες αγορές του. Εσπασαν και λεηλάτησαν το μαγαζί που άνοιξε πριν από πέντε μήνες στην οδό Στουρνάρη και στη συνέχεια έκαψαν ολοσχερώς και το αυτοκίνητό του. Ο κ. Μανώλης Οικονομόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος με μελάνια δεν πίστευε στην ατυχία του. «Μέσα σε λίγη ώρα τα όνειρα μιας ζωής κατέρρευσαν. Δεν φθάνει που άνοιξαν τον ρολό και έσπασαν τη βιτρίνα, πήραν και ό,τι μπόρεσαν μέσα από το μαγαζί. Η καταστροφή για μένα ολοκληρώθηκε όταν αμέσως μετά μου έκαψαν και το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο εδώ κοντά. Είμαι αυτή τη στιγμή επί ξύλου κρεμάμενος. Τόσες ώρες εδώ και δεν πέρασε ένας αστυνομικός να μου πει τι πρέπει να κάνω για την καταγραφή των ζημιών. Πρέπει μόνος μου να πάω στη ΓΑΔΑ», λέει στο «Εθνος» ο κ. Οικονομόπουλος. Εντρομοι οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες των Εξαρχείων αλλά και του εμπορικού κέντρου δηλώνουν ότι σκηνές σαν αυτές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου δεν τις είχαν ξαναδεί. Περίπτωση Καλτεζά Πολλοί από τους κατοίκους των Εξαρχείων τόνισαν ότι δεν είχαν τρομοκρατηθεί τόσο ούτε στην περίπτωση Καλτεζά το 1985. «Εμείς είμαστε χρόνια εδώ και τα χθεσινά επεισόδια δεν είχαν προηγούμενο. Αλλοι έσπαγαν και άλλοι έπαιρναν πράγματα από τις βιτρίνες των μαγαζιών. Το μένος τους ήταν τόσο που ξήλωναν ακόμα και τα πλακάκια από τα πεζοδρόμια», λέει η κ. Μαρία Θεολόγου που διατηρεί κατάστημα με γυναικεία ρούχα στην οδό Θεμιστοκλέους και αναρωτιέται «δεν μας έφτανε η οικονομική κρίση που κανένας δεν έβγαινε στην αγορά, τώρα ποιος θα έρθει στα Εξάρχεια να ψωνίσει; Για μας τα Χριστούγεννα τέλειωσαν πριν καν αρχίσουν». «Χθες είχαμε μια εν ψυχρώ δολοφονία, αλλά η δική μας είναι καθημερινή», δηλώνουν οι κάτοικοι των Εξαρχείων που βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται κατ επανάληψη. Μόνο που αυτή τη φορά η αγανάκτηση για τον χαμό του 15χρονου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλλα στην καρδιά των Εξαρχείων, γενικεύθηκε και «αναζήτησε» εκτόνωση και στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Από το ύψος της οδού Ευαγγελιστρίας στην Ερμού και κάτω ελάχιστα μαγαζιά έχουν παραμείνει άθικτα. Τα περισσότερα έχουν υποστεί εξαιρετικά μεγάλες καταστροφές, ενώ αρκετά έχουν καεί ολοσχερώς. «Από την εκκλησία και κάτω ό,τι έβρισκαν στον δρόμο τους το κατέστρεφαν. Είμαι από τις 2 το πρωί εδώ και αυτό που έζησα δεν έχει προηγούμενο. Μας ισοπέδωσαν και τα καταστήματα και οικονομικά. Πότε θα προλάβουμε να ξαναφτιάξουμε τα μαγαζιά μας; Μπαίνουμε σε εορταστικό ωράριο και είχαμε μία ελπίδα να δουλέψουμε. Ποιος θα έρθει να αγοράσει από εδώ; Εγινε αυτός ο χαμός και ένας από τον Δήμο της Αθήνας ή από τον εμπορικό σύλλογο ή από το υπουργείο Ανάπτυξης δεν ήρθε να δει τι έγινε... πώς θα ξαναδουλέψει αυτή η αγορά», λέει η κ. Μαρία Κοροσίδου, ιδιοκτήτρια καταστήματος στην οδό Ερμού κοντά στην Καπνικαρέα. Οπου κι αν γυρίσεις το βλέμμα στις μέχρι χθες το απόγευμα φωτισμένες βιτρίνες των καταστημάτων στον οδό Ερμού από τη Sprinder και κάτω, το μόνο που βλέπεις είναι καταστρεμμένες προσόψεις και καμένα μαγαζιά και εμπορεύματα. «Ποτέ δεν έχουμε ζήσει κάτι ανάλογο. Αν και εμείς μέσα στην ατυχία μας είμαστε τυχεροί γιατί στο ένα μαγαζί έσπασαν μόνο τα τζάμια, αλλά πάλι είναι μία καταστροφή που προστίθεται στη γενικότερη οικονομική που μας πλήττει τόσους μήνες», τονίζει ο κ. Δημήτρης Μπάτσος, υπεύθυνος γνωστής αλυσίδας γυναικείων ενδυμάτων. Χαριστική βολή στη χειμαζόμενη αγορά δίνουν οι διαδηλώσεις και τα επεισόδια των δύο τελευταίων ημερών, εκτιμά ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας. Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες, σύμφωνα με δηλώσεις εμπόρων. Αναγνωρίζουμε πρώτα απ όλα πως χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή, δήλωσε χθες στο «Εθνος» ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος προσθέτοντας: Τα επεισόδια που ακολούθησαν ήρθαν στη χειρότερη στιγμή για τις επιχειρήσεις, που διέρχονται ίσως και τη χειρότερη κρίση στην ιστορία της αγοράς. Ο κ. Μίχαλος μίλησε για εκτεταμένες ζημιές στα καταστήματα και στις επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων που ακολούθησαν τον θάνατο του εφήβου, ο οποίος πυροβολήθηκε θανάσιμα από αστυνομικό το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή των Εξαρχείων. Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ εξέφρασε το αγωνιώδες ερώτημα πότε επιτέλους η Πολιτεία θα λάβει αποτελεσματικά μέτρα για τη διαφύλαξη της περιουσίας των πολιτών και την ομαλή οικονομική κίνηση στο κέντρο της πρωτεύουσας. ...ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΕΖΟΑΝΑΡΧΑΚΙΑ τι να σου πω..
flo1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence
vagpap Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αλλοι έσπαγαν και άλλοι έπαιρναν πράγματα από τις βιτρίνες των μαγαζιών. Αυτό αρκεί για να χαθούν κάποια από τα δίκαια που ενδέχεται να έχουν...
rikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ενα απο τα πολλα ρεπορτάζ που αποσιωπήθηκαν απο τα μμε...απλα συγκλονιστικό....ακουστε το ολοι... http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence
Krokodilos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Απο ότι φαίνεται πάντως απο τις ειδήσεις ΟΛΟΙ λένε οτι ο ειδικός φρουρός(ζώο επίσης) έκανε ΧΟΝΤΡΗ μλκεια και πολύ καλά θα κάνει να σαπίσει που σκότωσε εν ψυχρώ τον πιτσιρικά. Το ερώτημα παραμένει. Εγώ τι φταίω; Φταις(συμφωνα με το afentiko7) και μαλιστα εισαι ο κύριος υπευθυνος μαζι με ολους εμας, γιατι θελεις να εχεις αυτοκινητο, σπιτι, τηλεοραση, και γενικα αγαθα δικα ΣΟΥ. Και δεν πρεπει(συμφωνα με το afentiko7). Και ΕΣΥ και ΕΓΩ ειμαστε αυτοι που οπλισαμε το χερι του αστυνομικου(συμφωνα με το afentiko7).Γιατι πολυ απλα θελουμε να εχουμε σπιτι, αυτοκινητο, και γενικα δικα ΜΑΣ πραγματα(συμφωνα με το afentiko7). Και δεν εχει σημασια που καηκαν οι περιουσιες μας(συμφωνα με το afentiko7). Καμια. Αφου πεθανε ενα παιδι 16 χρονων δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Οσες περιουσιες και να χαθουν δεν πειραζει(συμφωνα με το afentiko7). συμφωνα με το afentiko7 ολα αυτα. Και μετα απορειτε το πως μπορει ενας αστυνομικος να πυροβολησε ενα παιδι. Μα οταν οπως βλεπουμε η βλακεια(κυρίως) και η αναρχια βασιλευει ειναι πολυ απλο ενας αστυνομικος να πυροβολησει ενα παιδι χωρις λογο.
Sellers Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence Για τον πού@ο... Μαλάκες ματατζίδες.
kosmasgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ενα απο τα πολλα ρεπορτάζ που αποσιωπήθηκαν απο τα μμε...απλα συγκλονιστικό....ακουστε το ολοι...http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence Αποσιωπήθηκαν ? Ε τους κακούς του δημοσιογράφους. Συνήθως τα βγάζουν στην φόρα αυτά. Πως τους ξέφυγε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.