GrandGamer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Για να μιλήσω στη γλώσσα σου Σωτήρη, όλοι αυτοί οι χουλιγκανισμοί και οι καταστροφές είναι όπλα της νέας τάξης και των παγκώσμιων αφεντικών και όχι αντιεξουσιαστικά όπως νομίζουν μερικοί μερικοί.
fullon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μακάρι να ήμουν στην Ελλάδα τώρα, να συμμετείχα σε ότι γίνεται εκεί. Αλλά εδώ στη Στοκχόλμη δεν υπάρχει τέτοια κίνηση. . Ενδεικτικά, είχε έρθει άγγλος στο πρώτο κύμα καταλήψεων στα πανεπιστήμια και του δείχναμε βίντεο από τις πορείες τότε του Ιούνη και δεν πίστευε στα μάτια του! Η λύση είναι η κουβέντα. Και η οργάνωση. Και ο αλληλοέλεγχος. εχεις μπλεξει τα μπουτακια σου ε? μια ασπρο μια μαυρο.. ουτε εσυ δε ξερεις τι θες.. νιωθεις πολυ μαγκας στο εξωτερικο ε? γιατι δεν εμεινες εδω να παλεψεις μαζι μας.. ? α το ξεχασα μετα την αλογιστη σπαταλη του κρατους σε χρηματα για το χριστουγεννιατικο δεντρο .. δεν εμεινε φραγκο για να γινουν νεες προσληψεις.. ναι μπραωο βρηκεσ το κακο απο τη ριζα του..! μπραβο ρε επαναστατη σωτηρακη.. μας εδειξες το σωστο δρομο.. εσυ φανταζομαι ΔΕΝ χρησιμοποιεις ΑΤΜ .. και φυσικα ΔΕΝ σε ενδιαφερουν οι ανθρωποι που δουλευαν στα μαγαζακια και που τωρα ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ και αυτοι.. επειδη 100 χιμπατζηδες εχουν ορεξη να το παιξουν καποιοι.. εγω αυτους που δεν διεκδικουν τα δικαιωματα τους σωστα και δημοκρατικα ,τους λεω ΖΩΑ .. ακομα δεν εχεις καταλαβει τι συζηταμε εδω.. ακομα μας λες οτι ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.. ΔΕΝ ΕΣΦΙΞΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΜΙα ΑΔΟΥΛΕΙΑ και να στην καταστραφει ενα τσογλανακι σε μιση ωρα.. οι ελληναρες του εξωτερικου ρε , οι ιδεολογικοι επαναστατες του ιντερνετ.. απλα δεν υπαρχεις.. η "εννοια του συμβολισμου" λεει το ατομο.. ωραιο αυτο.. κλεβω.. και το κανω συμβολικα.. σκοτωνω.. και το κανω συμβολικα.. βιαζω και το κανω συμβολικα.. σπαω ξενες περιουσιες.. αλλα το κανω συμβολικα.. αντε πηγαινε λοιπον και εσυ να διαμαρτυρυθεις στην πρεσβεια μας εκει περα.. σπασε και 2-3 βιτρινες και κατσε εξηγα τους οτι το εκανες συμβολικα.. σταμτα γελαει μαζι σου ο κοσμος.. αντε περιμενουμε να σε δουμε στην βεραντα του προξενειου..
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Έλα ρε συ... Παράπλευρες απώλειες. Πως ήταν οι πύραυλοι των Αμερικάνων που χτυπούσαν αμάχους από λάθος... hahahahah, ωραίος
alexzzz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Π.χ. η φράση "είσαι ζώο" δεν σημαίνει κάτι αυτή καθαυτή. Βέβαια "είσαι ζώο" με τη στενή έννοια του όρου ότι έχει 2 πόδια, αναπνέεις, τρέφεσαι, κτλ, στέκει. Όταν όμως ο άλλος σε αποκαλεί ζώο, θέλει να συμβολίσει την έλλειψη λογικής και στοιχειώδους επαγωγικής, συνθετικής ή αναλυτικής σκέψης που θέλει να δηλώσει ότι σε χαρακτηρίζει. Κλασικό παράδειγμα, η αναφώνηση της φράσης "σκάσε ζώο" από τον Τσάκωνα στην πολύ επιτυχημένη σειρά βιντεοταινιών "Κλασική περίπτωση βλάβης". Ουφ, κουράστηκα ! Συμβολικά πάντα...
firewalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Σοβαρέψου. Μόνος μου; Αντε πες ότι είμαστε 4-5, και πάλι δεν θα πάμε να φάμε το κεφάλι μας. Στο ξαναείπα. Γίνετε ήρωες!!! Πολεμήστε για τα πιστεύω σας. Αλλιώς θα γίνετε ψευτόμαγκες και θρασύδειλοι που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του όχλου και την ανοχή την δική μας και του κράτους. Δεν θα σου ξαναπώ τίποτε άλλο. Μην γίνεις ήρωας του καναπέ.
akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μην γίνεις ήρωας του καναπέ. Άργησες firewalker. Άργησες.
SCORPIO777 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Αυτά είναι η λύση... αλλά καλά κάνουν και καίνε το σύμπαν.. για να μιλας για το συμπαν πρεπει να εισαι και απο αυτο το συμπαν.
sotirakis.net Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Για να μιλήσω στη γλώσσα σου Σωτήρη, όλοι αυτοί οι χουλιγκανισμοί και οι καταστροφές είναι όπλα της νέας τάξης και των παγκώσμιων αφεντικών και όχι αντιεξουσιαστικά όπως νομίζουν μερικοί μερικοί. Ποια γλώσσα μου ρε φίλε; Μεταπτυχιακός Πληροφορικής έιμαι εγώ, δεν ξέρω να γράφω καλά Βαρέθηκα να προσπαθώ να σας παρουσιάσω, να σας μεταπείσω δεν παίζει, ούτε καν να σας κάνω να σκεφτείτε λίγο διαφορετικά. Νισάφι πια. Αφήνω τους ονειροπόλους δικτατόρων, τους λατρευτές του στρατού/χρυσής 7ετίας και τους τρομολάγνους του δράκουλα των εξαρχείων να σκάνε από την οργή τους για τη χαμένη περιουσία του φτωχού εμποράκου της Ερμού και της Τσιμισκή... Μπορεί να ανατιναχθούν. You never know. Και όχι, δεν θα πω κάτι τσιτάτο για το τέλος.
alexzzz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 για να μιλας για το συμπαν πρεπει να εισαι και απο αυτο το συμπαν. Αν με κατηγορείς, διάβασε πρώτα τις απόψεις μου... το συγκεκριμένο ας πούμε ήταν ειρωνεία στο ποστ που quote-αρω
GrandGamer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ είμαι προπτυχιακός πληροφορικής, θες να σου γράψω σε Java ή σε C;
thefirestarta Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ είμαι προπτυχιακός πληροφορικής, θες να σου γράψω σε Java ή σε C; Σε assembly παρακαλώ.
WaReZaKiaS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ανουσια ολα αυτα πολλοι δεν ξερουν τι τους γινετε οποτε απλα το μονο π εχουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε! Ο θεοσ βοηθος! Το μονο που περιμενουμε ειναι ο χοντρος να δηλωσει την χωρα σε κατασταση εκτακτου αναγκης και οτι η κυβερνηση επεσε! Δεν ειναι δυσκολο ουτε απιθανο αν συνεχιστει ολη αυτη η τραγωδια!
Aragorn Elessar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence Unbelievable
firewalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Είπα και εγώ... Άργησαν να καούν γαλανόλευκες αλλά ξεκίνησε και αυτό. -----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 12 : 43 : 22----- http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence Unbelievable Πότε έγινε αυτό; :p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.