Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το PC

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια!!

σήμερα όπως δουλεύα στο laptop με κακή μπαταρία, το είχα στην πρίζα και κόπηκε το ρεύμα, η μπαταρια δεν κρατησε καθόλου και έκλεισε το μηχάνημα.

Πήγα να το ανοίξω και κολλάει στο ασφαλής λειτουργια κτλ κτλ κάποια στιγμή ξεκολαέι αλλά δεν φτάνει στα windows και πάλι boot.

Μάλλον θα έχουν χτυπήσει τα windows, xp εχω.

Τι κάνω?? όχι παλί format!!!!!!

Μπορούμε κάπως να κάνουμε επιδιόρθωσει κτλ χωρίς να χάσω αρχεια κτλ??

Δημοσ.

Κάνε boot απ το cd. Βάλε το cd των windows xp. Επέλεξε να κάνεις repair τα windows σου από recovery console.

δώσε τις εξής εντολές:

1) chkdsk /p/r (ελέγχει τον σκληρό και κάνει repair)

2) fixmbr (δημιουργέι καινούριο master boot record)

3) fixboot (δημιουργεί καινούριο boot sector)

κάνε επανεκκίνηση και λογικά θα είσαι οκ.

Δημοσ.

Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά υπάρχουν live CD για τα αντίγραφα των αρχείων σου. Στην θέση σου θα το πάλευα πριν το format.

Δημοσ.
Live CD??? τι είναι τούτο??

Δεν μπορώ να περάσω τα windows από πάνω??

Δεν ειναι καλή λύση εε??

Κατ κατ κατ. Δεν ενοούσα αυτό που κατάλαβες. Λες ότι δεν μπορείς να μπεις στα Windows άρα σε περίπτωση format, πως θα πάρεις τα αρχεία από τον υπολογιστή σου; Εδώ κολάει το live cd, λειτουργικό σύστημα σε CD το βάζεις στον υπολογιστή κάνεις προσωρινά την δουλειά σου και μετά κάνεις format ήσηχος για τα αρχεία σου. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλεσαι.

Δημοσ.

Που θα βρω το lIve cd?Μπορώ να το δημιουργήσω εγώ???

εν το μεταξύ ούτε repair μπορώ να κάνω μου βγάζει μπλε οθόνη για regisrty key error αμαν πια!!!!!

ούτε νεο τόμο να δημιουργησω ούτε chkdsk κτλ δεν μπορώ καν να φτάσει εκεί. ξανα επανεκκινήσεις

Δημοσ.

υπάρχει και η λίγο πιο ανορθόδοξη λύση να βγάλεις το δίσκο από το λάπτοπ και να το βάλεις σε ένα εξωτερικό κουτάκι να το δει ένας άλλος υπολογιστής και να τσιμπήσεις τα αρχεία σου. αν σου πετάει δε και μπλέ οθόνες ένα φορμάτ το έχεις σίγουρο.

Δημοσ.
υπάρχει και η λίγο πιο ανορθόδοξη λύση να βγάλεις το δίσκο από το λάπτοπ και να το βάλεις σε ένα εξωτερικό κουτάκι να το δει ένας άλλος υπολογιστής και να τσιμπήσεις τα αρχεία σου. αν σου πετάει δε και μπλέ οθόνες ένα φορμάτ το έχεις σίγουρο.

To ζήτημα δεν είναι ότι είναι ανορθόδοξο αλλά θέλει πολύ κόπο για το ίδιο αποτέτεσμα.

dimitris212 μην ανυσηχείς εμείς είμαστε εδώ, κάνε μία αναζήτηση πρώτα στο ινσομνια και μετά στο google διαδοχικά τα εξής:

live CD linux, linux live CD, Bart PE,

Εάν δεν τα καταφέρεις βρες μου έναν τρόπο να σου στείλω ηλεκτρονικά ένα Bart PE σε iso να κάνεις την δουλειά σου (ελπίζω να είμαι νόμιμος).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...