basilis5 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 εχω ενα λαπτοπ το οποιο εκαψε μητρικη εκτος εγγυησης και δεν με συμφερει να το επιδιορθωσω. το αφηνω οπως εχει απλα θελω να βγαλω απο μεσα πολυτιμα δεδομενα. εχει εναν σκληρο στον οποιο ηταν εγκατεστημενο το λειτουργικο πως μπορω παρω απο μεσα οτι δεδομενα εχει; με μια θηκη για εξωτερικο δισκο αν τον συνδεσω και μετα τον 'εξωτερικο' δισκο που θα χω δημιουργησει, αν τον συνδεσω σε εναν οποιοδηποτε η/υ θα μπορεσει να τον διαβασει, τα αρχεια του μεσα και ετσι να αντιγραψω αυτα που θελω;μπορει να γινει κατι τετοιο χωρις να κανω φορματ ;
giopap87 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ναι γίνεται αυτό που λες. Προχώρα άφοβα. Δεν θα υπάρξει λογικά κανένα πρόβλημα. Εκτός αν το πρόβλημα δεν ήταν στην μητρική και ήταν στους δίσκους edit : δεν χρειάζεται να κάνεις format
basilis5 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 αυτο δεν το εχω ακομα εξακριβωσει, απο το σερβις μου μιλησαν μονο για μητρικη.ελπιζω να μην εχει πειραχθει τπτ ευχαριστω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Απλα θα αναψεις τον εξωτερικο σκληρο ΑΦΟΥ εχουν φορτωσει τα windows, μη γινει κανα μπερδεμα με τα ηδη εγκατεστημενα στον μελλοντικο εξωτερικο..
washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ...ΑΝ δε είναι SATA ο σκληρός, δε χρειάζεσαι ΚΑΝ "κουτί"... Τον συνδέεις σε SATA μητρική (αν βεβαίως υπάρχει τέτοια) και είναι ένας κανονικότατος δίσκος σε μικρογραφία...)
dimitrisgIK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ...ΑΝ δε είναι SATA ο σκληρός, δε χρειάζεσαι ΚΑΝ "κουτί"...Τον συνδέεις σε SATA μητρική (αν βεβαίως υπάρχει τέτοια) και είναι ένας κανονικότατος δίσκος σε μικρογραφία...) Μήπως θες να πεις αν ΕΙΝΑΙ sata ότι συνδέεται σε sata υποδοχή σταθερού υπολογιστή ο δυομισάρης σκληρός του λάπτοπ; Αυτός ο αντάπτορας που μετατρέπει σκληρό λάπτοπ σε ide ή σατα ή usb που πωλείται εδώ στην Ελλάδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.