Cernic Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 παιδια ειχα προβλημα με το 5.1 ηχοσυστημα μου...επεζαν μονο τα 2 ηχεια και το subwoofer...Δοκιμαζα και προσπαθουσα να τα βαλω και τα αλλα να παιξουν και αλλαζα τις ρυθμισεις...με αποτελεσμα τωρα να μην παιζει κανενα...τις ρυθμισεις της αλλαζα απο το ενταση στην γραμμη διπλα στο ρολοη...εχω vista...παιδες σας παρακαλω βοηθεια...
StaPas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μηπως ειναι τικαρισμενο το mute σε κάποια ηχεια? Ειναι σωστα συνδεδεμενα τα ηχεια στα βυσματα? Στις ιδοτητες στον ηχο έχεις βάλει οτι εχεις 5.1 ηχεια?
Cernic Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μηπως ειναι τικαρισμενο το mute σε κάποια ηχεια? Ειναι σωστα συνδεδεμενα τα ηχεια στα βυσματα? Στις ιδοτητες στον ηχο έχεις βάλει οτι εχεις 5.1 ηχεια? φιλε μου τωρα πια δεν παιζει κανενα ηχειο...πειραξα τις ρυθμισεις απο το ενταση κατω διπλα στο ρολοη...τωρα τι κανω που δεν παιζει κανενα?
Antwni Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Τους καινούριους drivers τους έχεις εγκαταστήσει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.