Προς το περιεχόμενο

WESTERN DIGITAL 320GB WD3200BJKT SCORPIO BLACK SATA

rigasach

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Laptop Τοshiba Satellite X200-15K και δυστυχώς ο δίσκος του είναι μόλις στις 4200σαλ. Πράγμα που μαζί με τα Vista κάνει το σύστημα να σέρνεται!

Οπότε σκέφτομαι να πάρω τον WESTERN DIGITAL 320GB WD3200BJKT SCORPIO BLACK SATA (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303008) και να βάλω μέσα για να δω άσπρη μέρα.

Θέλω να ρωτήσω αν είναι καλή ιδέα, πιο πολύ από άποψη θερμοκρασιών μια και ειναι στις 7200σαλ.

Επίσης σκεφτομαι να πάρω αυτή τη εξωτερική θήκη για να βάλω τον δίσκο που έχει το Laptop μέσα: RAIDSONIC IB-250STUH-B 2.5'' SATA POCKET SIZED ALUMINIUM BLACK CASE (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801665). Θαπροτιμούσα μια εξωτερική θήκη με αυτόνομη τροφοδοσία, αλλά δεν βρίσκω...έχει κανεις υπόπσιν του τπτ??

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Με αυτη την κινηση θα παρει πολυ μεγαλη ανασα το laptop, θα εχεις σχδον τις διπλασιες επιδοσεις! Καλυτερα να παρεις ενα πιο φτηνο ουτι, κοιτα για transent (Oxi sata) στο πλαισιο με 10Ε

Δημοσ.

Φίλε μου, στην ίδια θέση ήμουν κι εγώ ένα μήνα περίπου πριν, μέχρι να αγοράσω δηλαδή τον συγκεκριμένο δίσκο. Δεν σου λέω τίποτα! Αναθεματίζω απλά το ότι ένα ολόκληρο χρόνο που είχα το Toshiba, δεν έπαιρνα τη ρημάδα την απόφαση να αλλάξω τη βλακεία που φορούσε για σκληρό. Πίστεψέ με, θα δεις μεγάλη διαφορά σε όλους τους τομείς και μη νοιαστείς για θόρυβο ή κατανάλωση: απλά δεν θα καταλάβεις ότι άλλαξε κάτι -προς το χειρότερο τουλάχιστον. Σου επισημαίνω όμως να προσέξεις τα αρχικά στον κωδικό του μοντέλου, γιατί υπάρχουν δύο μοντέλα, εκ των οποίων μόνο το ένα διαθέτει αισθητήρα πτώσης.

Μπορεί βέβαια να υποθέσεις ότι δεν θα σου χρειαστεί, αλλά θα προτιμούσα για λίγα ευρώ παραπάνω την μεγαλύτερη ασφάλεια που σου παρέχει, έστω και για χρήση σε γραφείο.

Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν τον αγόρασα ακόμα, γιατί απλά δεν πρόλαβα...Άλλα αυτή την στιγμή που μιλάμε τον παραγγέλνω!!!

Ευχαριστώ πολύ!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Για πραγματικα καλες επιδοσεις με τα sVista:

OCZ SSD 120GB

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320618

MLC based SSD της OCZ με προβλήματα...δεν αξίζει κατά την άποψή μου όπως έχουμε πει σε κάμποσα άλλα topics

η μόνη σειρά της OCZ που αξίζει είναι η καινούρια Vertex...

Δημοσ.
MLC based SSD της OCZ με προβλήματα...δεν αξίζει κατά την άποψή μου όπως έχουμε πει σε κάμποσα άλλα topics

η μόνη σειρά της OCZ που αξίζει είναι η καινούρια Vertex...

Τι προβληματα;;;

Σε ποια τοπικ;;;

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα που βρήκα χρόνο να βάλω τον καινούριο δίσκο παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα. Βγάζω τον παλιό, βάζω τον καινούριο, όλα καλά ως εδώ!

Μπαίνω στα BIOS, τον βλέπω τον δίσκο.

Κάνω BOOT από το DVD για να εγκαταστήσω τα Windows (XP Professional, Service Pack 2 - πριν είχα τα (s)Vista).

και να σου το πρόβλημα...Αφού φορτώσει ότι είναι να φορτώσει πατάω και εγώ χαρούμενος το enter μου για να κάνω install και ξάφνου μου λέει οτι δεν βρίσκει δίσκο...Και φυσικά μετά με βγάζει από το setup και με στέλνει για reboot...

Καμιά ιδέα κανείς? Τον δίσκο τον έβγαλα και τον ξανά έβαλα, δοκίμασα και άλλο cd με windows (XP απλά, service pack 1). Τα ίδια...

Δεν έχω εδώ και το cd του laptop με τα Vista να δοκιμάσω, αύριο αυτό...Καμιά ιδέα??

Δημοσ.

Ισως τα windows να μην εχουν ενσωματομενους sata drivers, ισως αν απο το bios βαλεις τον δισκο σου σε ide mode ,να τον αναγνωρισει

Δημοσ.
Λοιπόν σήμερα που βρήκα χρόνο να βάλω τον καινούριο δίσκο παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα. Βγάζω τον παλιό, βάζω τον καινούριο, όλα καλά ως εδώ!

Μπαίνω στα BIOS, τον βλέπω τον δίσκο.

Κάνω BOOT από το DVD για να εγκαταστήσω τα Windows (XP Professional, Service Pack 2 - πριν είχα τα (s)Vista).

και να σου το πρόβλημα...Αφού φορτώσει ότι είναι να φορτώσει πατάω και εγώ χαρούμενος το enter μου για να κάνω install και ξάφνου μου λέει οτι δεν βρίσκει δίσκο...Και φυσικά μετά με βγάζει από το setup και με στέλνει για reboot...

Καμιά ιδέα κανείς? Τον δίσκο τον έβγαλα και τον ξανά έβαλα, δοκίμασα και άλλο cd με windows (XP απλά, service pack 1). Τα ίδια...

Δεν έχω εδώ και το cd του laptop με τα Vista να δοκιμάσω, αύριο αυτό...Καμιά ιδέα??

Κατ αρχας εισαι σε λαθος Thread!

Υπαρχει αλλο το οποιο αναφερεται σε downgrade Η/Υ απο sVista σε XP εδω, οπου θα βρεις πως να βαλεις Sata drivers στο CD εγκαταστασης των ΧΡ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...