Προς το περιεχόμενο

Τη Γνώμη έχετε για το Toshiba Satellite A300-1GN

svatsM3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά επανέρχομαι στο θέμα αγοράς νέου Laptop και μετά από πολλές έρευνες κατέληξα στο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1150200&Manufacturer=Toshiba&HYNOTEBOOKKATIGORIAEIDOUS=%CE%89%CF%87%CE%BF%CF%85+%26+%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%82&category=69977907&catalog=21 έχει κανείς αυτόν το Laptop να μου πεί εντυπώσεις? ή οτιδήποτε άλλο γνωρίζεται και μπορείτε να βοηθήσετε......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..........

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά επανέρχομαι στο θέμα αγοράς νέου Laptop και μετά από πολλές έρευνες κατέληξα στο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1150200&Manufacturer=Toshiba&HYNOTEBOOKKATIGORIAEIDOUS=%CE%89%CF%87%CE%BF%CF%85+%26+%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%82&category=69977907&catalog=21 έχει κανείς αυτόν το Laptop να μου πεί εντυπώσεις? ή οτιδήποτε άλλο γνωρίζεται και μπορείτε να βοηθήσετε......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..........

Κατασκευαστικά πολύ καλο laptop με δύο κατα την γνώμη μου μειονεκτήματα.

α) αφήνει υπερβολικά πολλές δαχτυλιές λόγω των γυαλιστερών πλαστικών του και

β) μέτρια οθόνη. ΄

Κατα τ' άλλα έχει πολύ δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά και φοράει από τα καλύτερα ηχεία της αγοράς για Laptop. (harman/kardon).

Πάντως στα 1100 ευρώ υπάρχουν πολλές προτάσεις για να διαλέξεις...

Δημοσ.

Για πέστε μου ρε παιδιά τι άλλες επιλογές προτείνεται?απλώς αυτό το επιλέγω γιατί έχει 512ΜΒ αυτόνομης μνήμης βίντεο και Toshiba Bass Enhanced Sound για καλύτερη ενίσχυση των μπάσων με Dolby Home Theater,έξοδο HDMI για τηλεόραση,όσο για οθόνη πράγματι έχω δεί και καλύτερες,αλλά γενικά ακούω για TOSHIBA συνέχεια ότι υπερέχουν σε πολλά πράγματα,και έχουν και επέκταση μνήμης 2+2 χρόνια........

Δημοσ.

δεν εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ αλλα εχω 2 Α200, και ενα Ρ350 και μπορω να σου πω ,προσωπικη εκτιμηση παντα, πως σε αυτα τα λεφτα μπορεις να βρεις καλυτερες επιλογες απο αποψη επιδοσεων σιγουρα, αλλα οχι και καλυτερες απο αποψη αξιοπιστιας και ποιοτητας. Η τοσιμπα ειναι παντα ενα κλικ πιο μπροστα κατ'εμε.

το θεμα ειναι τι ζητας εσυ απο το λαπτοπ.

η καρτα γραφικων πιστευω ειναι πολυ καλη επιλογη, δεδομενου πως ενα λαπτοπ δεν προοριζεται για παιχνιδια (αυτο πιστευω τουλαχιστον εγω)

ο επεξεργαστης ειναι παρα πολυ γρηγορος, μνημη δεν χρειαζεσαι παραπανω (αφου τα γραφικα εχουν μπολικη αυτονομη) ο δισκος ειναι μια χαρα, και αν θες πιο γρηγορο τον αλλαζεις αργοτερα, και τελος η οθονη ναι μεν δεν ειναι και ποιοτητας βαιο, αλλα ειναι παρα παρα πολυ καλη.

τα ηχεια εχουν αποδοση ανω του μεσου ορου για λαπτοπ (τα ιδια φοραει και το ρ350 μου) ενω τελος οι δαχτυλιες ειναι οντως πολυ σπαστικες, αλλα οχι κριτιριο για να παρεις η οχι ενα λαπτοπ που πληρει τις προδιαγραφες σου (παντα κατ εμε)

τελος, η εγγυηση 2 χρονια ειναι σπουδαιο προσον σε μια εποχη που λιγοι σου δινουν αυτο που πραγματικα δικαιουσαι, ενω με πολυ μικρο κοστος (+90 ευρω) πας στα 4 χρονια και μιλαμε πλεον για 100% αποσβεση των 1100 ευρω που εδωσες εντος της 4ετιας. Το σερβς,που δεν πιστευω να το χρειαστεις ειναι πολυ καλο, ειδικα αν μενεις αθηνα,ειναι στα σεπολια (η ιντεαλ αν και η μετοχη της παει χαλια, προσφερει καλο σερβις)

η τελικη επιλογη ειναι δικη σου. εγω θα επαιρνα το ιδιο ακριβως αν εδινα 1100.

αν δεν σκοπευεις να παιξεις παιχνδια η δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις πιστευω η τοσιμπα προσερει λυσεις και με λιγοτερα χρηματα, εξισου αξιοπιστες.

edit:μολις ειδα πως εισαι μαλλον απο θεσσαλονικη. μην ξεχνας πως πλαισιο και τοσιμπα ειναι επισημοι συνεργατες και το πλαισιο προσφερει σερβις στα τοσιμπα,απλα δεν ξερω ποσο εξειδικευμενοι και καταρτησμενοι ειναι

Δημοσ.
δεν εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ αλλα εχω 2 Α200, και ενα Ρ350 και μπορω να σου πω ,προσωπικη εκτιμηση παντα, πως σε αυτα τα λεφτα μπορεις να βρεις καλυτερες επιλογες απο αποψη επιδοσεων σιγουρα, αλλα οχι και καλυτερες απο αποψη αξιοπιστιας και ποιοτητας. Η τοσιμπα ειναι παντα ενα κλικ πιο μπροστα κατ'εμε.

το θεμα ειναι τι ζητας εσυ απο το λαπτοπ.

η καρτα γραφικων πιστευω ειναι πολυ καλη επιλογη, δεδομενου πως ενα λαπτοπ δεν προοριζεται για παιχνιδια (αυτο πιστευω τουλαχιστον εγω)

ο επεξεργαστης ειναι παρα πολυ γρηγορος, μνημη δεν χρειαζεσαι παραπανω (αφου τα γραφικα εχουν μπολικη αυτονομη) ο δισκος ειναι μια χαρα, και αν θες πιο γρηγορο τον αλλαζεις αργοτερα, και τελος η οθονη ναι μεν δεν ειναι και ποιοτητας βαιο, αλλα ειναι παρα παρα πολυ καλη.

τα ηχεια εχουν αποδοση ανω του μεσου ορου για λαπτοπ (τα ιδια φοραει και το ρ350 μου) ενω τελος οι δαχτυλιες ειναι οντως πολυ σπαστικες, αλλα οχι κριτιριο για να παρεις η οχι ενα λαπτοπ που πληρει τις προδιαγραφες σου (παντα κατ εμε)

τελος, η εγγυηση 2 χρονια ειναι σπουδαιο προσον σε μια εποχη που λιγοι σου δινουν αυτο που πραγματικα δικαιουσαι, ενω με πολυ μικρο κοστος (+90 ευρω) πας στα 4 χρονια και μιλαμε πλεον για 100% αποσβεση των 1100 ευρω που εδωσες εντος της 4ετιας. Το σερβς,που δεν πιστευω να το χρειαστεις ειναι πολυ καλο, ειδικα αν μενεις αθηνα,ειναι στα σεπολια (η ιντεαλ αν και η μετοχη της παει χαλια, προσφερει καλο σερβις)

η τελικη επιλογη ειναι δικη σου. εγω θα επαιρνα το ιδιο ακριβως αν εδινα 1100.

αν δεν σκοπευεις να παιξεις παιχνδια η δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις πιστευω η τοσιμπα προσερει λυσεις και με λιγοτερα χρηματα, εξισου αξιοπιστες.

edit:μολις ειδα πως εισαι μαλλον απο θεσσαλονικη. μην ξεχνας πως πλαισιο και τοσιμπα ειναι επισημοι συνεργατες και το πλαισιο προσφερει σερβις στα τοσιμπα,απλα δεν ξερω ποσο εξειδικευμενοι και καταρτησμενοι ειναι

Βασίλη σε Ευχαριστώ για την βοήθεια που μου έδωσες,σίγουρα με αυτά τα λεφτά μπορώ να πάρω περισσότερα σε ένα Laptop,αλλά κοιτάω και την αξιοπιστία,ποιότητα,εγγύηση κπλ.καμιά φορά όμως λέω μήπως είναι πολλά τα λεφτά για ένα Laptop,αφού με λιγότερα σου προσφέρει σχεδόν τα ίδια απλώς θα πάρεις 1GB μεγαλύτερη μνήμη,σκληρό δίσκο,αν και προσωπικά το θέλω για Internet,καμιά ταινιούλα,άντε και κανένα 3D παιχνίδι,φυσικά και κάποιες εφαρμογές,όσο για την TOSHIBA ναι πράγματι το SERVICE το έχει το Plaisio και από ότι έχω μάθει είναι εξυπηρετικοί,θα δούμε μπάς και χτυπήσουμε και καμιά προσφορά...........

Δημοσ.

Καλησπέρα,μια απορία!!!!τι διαφορά έχει ο επεξεργαστής

Intel Core 2 Duo P8400 από τον

Intel Core 2 Duo T5800?????είναι πιο γρήγορος και πιο καινούργιος ο Ρ8400 από τον Τ5800 ή σημαίνει κάτι άλλο??? Thank's

Δημοσ.

καλό θα ήταν να πάρεις ενα toshiba που να έχει 2 δίσκους.Είναι λίγο πιο ακριβά.

Μπορείς να βάλεις μετά ένα γρήγορο ssd δισκο στη μια θέση για το λειτουργικό και να έχεις τον άλλο που θα είναι μεγαλύτερος για δεδομένα.

Εσύ αποφασίζεις αλλά εγώ προσωπικά δε θα έπερνα λαπτοπ με ένα δίσκο.

Δημοσ.
καλό θα ήταν να πάρεις ενα toshiba που να έχει 2 δίσκους.Είναι λίγο πιο ακριβά.

Μπορείς να βάλεις μετά ένα γρήγορο ssd δισκο στη μια θέση για το λειτουργικό και να έχεις τον άλλο που θα είναι μεγαλύτερος για δεδομένα.

Εσύ αποφασίζεις αλλά εγώ προσωπικά δε θα έπερνα λαπτοπ με ένα δίσκο.

Καλά θα ήταν να παίρναμε με 2 δίσκους,αλλά ξεφεύγουμε χρηματικά,δεν πειράζει και ένας καλός είναι,δεν ειμάστε δα άλλωστε και επαγγελματίες ;)

Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως ότι και να ήθελες να πάρεις θα σου λέγαμε εμεις κάτι άλλο.

Πάντα έτσι γίνεται στα forum...

Εγώ λέω πάρε αυτό :Toshiba Qosmio F50-10Khttp://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1161172&price=desc&Manufacturer=Toshiba&category=69977907&catalog=21&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE11FC1F00686CD2E1AF3BDA8A773F45F5AA877901FA03E55DA70807D333C02C3CCBFDFA6381981525AF1EDC511238E3FF68CEFDA8EF69B468BED661F2957AD61105A80B5068BD80063C878B114FE30A2497F8B2A304A046BD478E39BFF0E55680D96E85738711332C9B48F5D6CD51CCFD768D8231CF0923DD

Ti 1100 τι 1499?Δεν παίρνεις λάπτοπ κάθε μέρα.Έχει πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών,έχει 2 δίσκους και με raid 0 θα πάει σφέρα.Πολύ σημαντικό αν σκεφτείς οτι τα λάπτοπ χωλένουν κυρίως στο δίσκο.

Καλή και άγια η Τοσιμπα αλλά μη νομίζεις οτι όλα τα λάπτοπ τα φτιάχνουν το ίδιο.Δηλαδή άλλο το Qosmio άλλο το satelite.δεν είναι και κοροιδα...

Αν επιμένεις για τα 1100 υπάρχουν και μοντέλα HP με blue ray writer σε αυτή την τιμή.Και σαν μάρκα η ΗΡ είναι εγγύηση.Τρομερό support online με drivers για κάθε μοντέλο ακόμα και για μοντέλα 15 χρόνια πριν.

Aυτά.Και αυτό που είπες αρχικά να πάρεις καλό θα είναι αρα όλα καλά!

Δημοσ.

αν το σκρουτζαρεις βγαινει κατω απο 1300 γιουρια

http://www.skroutz.gr/s/54637/Toshiba-Qosmio-F50-108.html

η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν πολλες επιλογες σ'αυτα τα λεφτα

εχω κολλησει κι εγω και δεν ξερω τι να διαλεξω

προς το παρον με βλεπω προς pavilion DV7 17", 9400 Cduo, 9600M gt ~1250gioyria

Δημοσ.
αν το σκρουτζαρεις βγαινει κατω απο 1300 γιουρια

http://www.skroutz.gr/s/54637/Toshiba-Qosmio-F50-108.html

Άλλο σκρούτζαρες εσυ.Εγώ λεω για το Τoshiba Qosmio F50-10B όχι το Qosmio-F50-108

To Qosmio F50-10B το βρ'ισκεις από 1370 μέχρι 1650 αλλά μόνο στο πλαίσιο γράφει 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟ!!

!Δε λέει εγγυηση Τoshiba.

Δηλαδή αν πάθει κάτι αναλαμβάνει το πλαίσιο και δεν το τρέχεις εσύ στην Τoshiba.

Πολύ σημαντικό αυτό.

Σε άλλα μοντέλα γράφει εγγύηση Τoshiba και σε άλλα εγγυηση πλαίσιο.Φαινεται λεπτομέρεια αλλά δεν είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...