Προς το περιεχόμενο

Samsung NC10 Netbook 'Ηρθε!

pantelis1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αλλαξα τον δισκο, αλλαξα την ασυρματη καρτα, αλλα οχι τη ραμ.

σε κοβει ο επεξεργαστης, που να ανοιξεις πολλα παραθυρα..

Δίκιο έχεις..αυτό βλέπω κι εγώ και νομίζω δεν αξίζει τελικά.

Κι εγώ θα ήθελα να δω κανένα how to είναι η αλήθεια :) ακούγεται ενδιαφέρον.

Επίσης..τι σκληρό έβαλες; ssd; Χαλάς την εγγύηση έτσι;

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δυσκολο για howto γιατι δισταζω να ξαναβγαλω τις βιδες παιδια. απο τοτε που το πηρα το εχω ανοιξει πεντε φορες και μου φαινεται πως δεν ειναι για πολλα ακομα.

Η αλλαγη της καρτας ειναι παιχνιδακι, απλα την ξεκουμπωνεις και στη θεση της βαζεις την καινουρια. Μολις μπορεσω θα ποσταρω μια φωτογραφια της παλιας να δειτε πως ειναι. Ειναι τυπου mini pci-express απλα εχει ενα παραπανω aerial λογω του draft-n (και το οποιο πρεπει να αγορασετε ξεχωριστα για να υποστηριξει το n)

Η καρτα που πηρα ειναι η intel 5300 (20 ευρω περιπου απο ebay) και περα απο την καλυτερη ευαισθησια εχω την αισθηση οτι εχει ανεβει και η διαρκεια της μπαταριας (ισως κανενα μισαωρακι)

Να μια ιδια καρτα και απο τον ιδιο πωλητη. http://cgi.ebay.com/Intel-Wifi-5300-MIMO-802-11N-Wireless-N-Mini-PCI-E-Card_W0QQitemZ350177851716QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item350177851716&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

Εχει δωρεαν μεταφορικα για ελλαδα απο hong kong και ερχεται σε δεκα μερες περιπου.

*Το δυσκολο ειναι το ανοιγμα του sammy.. θελει πολυ προσοχη. Μπορει να ανοιχτει και με αυτα τα μικρα κατσαβιδακια που κυκλοφορουν σε μικρες μαυρες κασετινες, αλλα ισως ειναι καλυτερα με ενα posidrive (3mm διαμετρο)

Το κακο με το posidrive ειναι οτι επειδη εφαπτεται υπερβολικα καλα , οταν βιδωνεις δεν μπορεις να υπολογισεις ποση δυναμη βαζεις και ισως να σφιξεις υπερβολικα καποια βιδα

Αυτα.. ο,τι αλλο θελετε εδω ειμαι

Δημοσ.

Ωραίος..καλά κάνεις και το "ψαχουλεύεις" :)

Δε μας είπες όμως τι δίσκο έβαλες...αν έβαλες ssd πχ θα ήθελα να μάθω τι, πόσο, απο που και τι διαφορές παρατηρείς σε ταχύτητα και κατανάλωση...

Ωραία σε πρίζω ε; :P

Κάθε πληροφορία για to sammy όμως είναι χρήσιμη :):)

Δημοσ.

Από Ελλάδα ρε παιδιά και εκτός του play247 που η τιμή του είναι απλησίαστη που αλλού μπορείς να το βρεις? Το pda4u που βγάζει το skroutz είναι αξιόπιστο?

Δημοσ.
Από Ελλάδα ρε παιδιά και εκτός του play247 που η τιμή του είναι απλησίαστη που αλλού μπορείς να το βρεις? Το pda4u που βγάζει το skroutz είναι αξιόπιστο?

Μια χαρα ειναι το pda4u απο οσο ξερω , επισης μπορεις να το παρεις απο overclockers.co.uk

Δημοσ.

από το pda4u το πήρα 400€ όταν το είχε πρωτοφέρει!

με εντυπωσίασε...το παρήγγειλα Δευτέρα και Τρίτη πρωί μου χτύπησε την πόρτα :-D

πλήρωσα στον courier...

Δημοσ.

προς θεου, δε με πρηζεις!

δεν εβαλα ssd,δεν αξιζει. εβαλα εναν 7Κ100 100αρη που ειχα, για ταχυτητα

Δημοσ.

Κι εγω απο pda4u το πηρα. Αψογη εξυπηρετηση , μεχρι κι εξτρα ευρωπαικο καλωδιο ρευματος μου βαλανε μεσα , χωρις να ειναι υποχρεωμενοι (Μια και το γραφει στο σαιτ οτι ειναι αγγλικη εκδοση, και ετσι και το καλωδιο τροφοδοσιας ειναι διαφορετικο)

Κατα τα αλλα το μηχανακι 1μιση μηνα μετα την αγορα συνεχιζει να λειτουργει εντελως απροβληματιστα , και μαλιστα με πολυ εντονη χρηση. Πολυ ευχαριστημενος απο την επιλογη μου

Δημοσ.

Α ναι ξέχασα να το αναφέρω και αυτό..μου είχε κάνει εντύπωση...φοβόμουνα οτι θα τρέχο για αντάπτορα αλλα μου είχαν βάλει...

Τώρα εσένα λες σου βάλανε και καλώδιο ολόκληρο....πιο τυχερος :-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι πίνουν ρε παιδιά εκεί στο Play247 και θέλουν 580 ευρω για ένα λάπτοπ που η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 400?

Δημοσ.
Τι πίνουν ρε παιδιά εκεί στο Play247 και θέλουν 580 ευρω για ένα λάπτοπ που η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 400?

Ti πίνουν?

180 ευρώ μονορούφι!!!!:lol:

Δημοσ.

Έχει μεγαλύτερα έξοδα για να το φέρουν από Αμερική. ΔΕΝ είναι το ίδιο με το να το φέρεις από Αγγλία.

Γιαυτό μάλλον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...