Προς το περιεχόμενο

KVM switch

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο απο αυτά θα προτείνατε? Τι να προσέξω κατά την αγορά KVM... είναι όλα αξιόπιστα στην λειτουργία τους?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613467

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803101

Το πρώτο μου φαίνεται καλύτερο, κυρίως γιατί έχει και κουμπι αλλά και λόγω εταιρίας.

Το άλλο δεν θα μου παρουσιάζει πρόβλημα αν πατάω τα hotkeys, σε κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι?

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα πρεπει να εχεις αποκλειστικα PS2 mouse και πληκτρολογιο... Και μονο Dsub οθονη.

Εγω εχω συνδεσει τα 2 pc σε μια οθονη και εναλλασσω desktops απο το κουμπι της οθονης...

Δημοσ.
Ναι αλλα πρεπει να εχεις αποκλειστικα PS2 mouse και πληκτρολογιο... Και μονο Dsub οθονη.

Εγω εχω συνδεσει τα 2 pc σε μια οθονη και εναλλασσω desktops απο το κουμπι της οθονης...

Το πληκτρολόγιο μου είναι ps2.

Εχω ασύρματο ποντίκι σε αντάπτορα ps2-usb. Θα δουλέψει έτσι με το KVM?

Υπάρχουν επίσης και αντάπτορες DVI-VGA. Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα και σε αυτό το ζήτημα.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω παντως θα προτιμουσα να εχω 2 πληκτρολογια παρα να εμπιστευθω αυτο το πραματακι...

Ειδικα που εχω και ασυρματο USB mouse...

Δε ξερω αν θα δουλεψει, ας μας πει καποιος που να εχει δοκιμασει, ειμαι κι εγω περιεργος :-)

Δημοσ.

Εχω στην δουλειά μου KVM και είναι πολύ βολικό. Γι'αυτό και θέλω ένα και για το σπίτι.

Αλλά εκεί έχω ps2 ενσύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι. Επίσης με DVI-VGA αντάπτορα δουλεύει οκ.

Δεν έχω δοκιμάσει όμως με ασύρματες συσκευές αλλά δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να υπάχει πρόβλημα.

Ούτε παιχνίδια έχω δοκιμάσεi με το KVM για να ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα και εκεί.

Δημοσ.

Και με hotkeys και με κουμπί θα σου δουλέψουν μια χαρά, τι βολεύει εσένα είναι το θέμα.

Περί αξιοπιστίας δεν τίθεται θέμα, δεν έχω δει, ακούσει να έχει χαλάσει κάποιο hw kvm.

Προσωπικά με hotkey με έχει βολέψει χωρίς να έχει παρουσιαστεί πρόβλημα οπουδήποτε.

Ότι βύσμα/adaptor θες μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο kvm ( ps2=>usb, dsub =>dvi ) αρκεί να το επιτρέπουν τα περιφερειακά σου.

p.s. Αν θες να στήνεις pc με αυτό απέφυγε κάποια που ζητάνε drivers.

/sc

Δημοσ.

έχω ενα απο τα πιό φτηνά, της EQUIP

μοιάζει με αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801987

για την εναλλαγή πατάς, διαδοχικά :

Control -> Control -> 1 (για pc1)

ή, Control -> Control -> 2 (για pc2)

ή, Control -> Control -> F2 (εναλλαγή)

δεν έχω αντιμετωπίσει καποιο πρόβλημα, δηλ. να χρησιμοποιεί αυτούς τους συνδιασμους κάποια εφαρμογή/παιχνίδι.

Πληκτρολόγια usb και ασύρματα, δεν με ενδιαφέρουν οπότε βολευτηκα με το φτηνότερο kvm, αλλα υπάρχουν και για usb, και μεικτά ps2+usb και με υποδοχές audio.

αυτό που δεν καταλαβαίνω στην περιγραφή αυτού του sweex, ειναι το

" Συμβατότητα: Windows 98SE, 2000, XP. "

τι συμβατότητα; αφού αυτά ειναι απλά καλώδια και διακόπτες, καθαρά θέμα hardware, που μεσολαβουν μεταξύ μητρικών, πληκτρολογίων και οθονών.

υπάρχει περίπτωση, αν έχεις Linux, Vista, Win 3.1 ή... DOS :lol: να μην παίζουν; και όταν θα πατάς DEL για να μπεις στο BIOS, που δεν υπάρχει λειτουργικό, δεν ανταποκρίνεται ; :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...