freedubus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Επίσης έχεις δεί τις κινέζικες πολεμικές τέχνες σε πόσα ευαίσθητα σημεία χτυπάνε;Οι περισσότερες χτυπάνε χαμηλά και ύπουλα. Λίγοι σκέφτονται πού βαράνε εκείνη την ώρα. Συνήθως ή έρχονται με κλωτσιά, ή τη βλέπουν Ρόκι Μπαλμπόα, επηρεασμένοι από τις ταινίες, και προσπαθούν να σου ρίξουν μπουκέτα. Οι πιο έμπειροι, προσπαθούν να σε πετάξουν κάτω, για να σου ρίξουν κλωτσιές. Οι άλλοι βαράνε όπως λάχει. Θυμάμαι σε συμπλοκή, ενώ έδερνα έναν, είχε έρθει απο πίσω μου ένας άλλος της παρέας του και άρχισε να μου ρίχνει απανωτές μπουνιές στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Μου έριξε 5-6 πριν καταλάβει τι μαλακία έκανε και αφού είχε ήδη σπάσει το χέρι του. Wrong choice Rocky.
Lucifer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά, δε θέλω να σας κόψω τη φόρα, προς θεού, αλλά σε γενικές γραμμές πάντα, έχουμε ο καθένας από δύο καρωτίδες. Και οι δύο, είναι αρτηρίες. Αυτό το εξόγκωμα στο λαιμό στο οποίο αναφέρεστε, ΔΕΝ είναι αρτηρία και αναλογικά, ούτε καρωτίδα. Ονομάζεται αν δεν απατώμαι λάρυγγας και βρίσκεται μπροστά από τον φάρυγγα.
freedubus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Τι συμβαίνει αν δεχτείς χτύπημα σε καρωτίδα;
SCORPIO777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Τι συμβαίνει αν δεχτείς χτύπημα σε καρωτίδα; σου κοβεται η αναπνοη.και εαν ειναι πολυ δυνατο μπορει να ειναι και μοιραιο.
Lucifer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Τι συμβαίνει αν δεχτείς χτύπημα σε καρωτίδα; Επειδή είναι καρωτίδα, τίποτα, όπως δε θα είχε σημασία αν είναι μηριαία ή μεσεντέρια. Επειδή είναι στο λαιμό, διάφορα -αν πάρει και οισοφάγο ο λοστός, ναι, μπορεί να σου κοπεί η αναπνοή.
freedubus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Την πρώτη εκδοχή εννοούσα, ευχαριστώ. Αρα το "χτύπημα στο λαιμό" είναι πιο εύστοχη έκφραση.
Fidelio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν μετά την διάλεξη ας περάσουμε και στην ανάπτυξη του θέματος μέσω οπτικοακουστικών μέσων , παρακαλώ ας δούμε όλοι το παρακάτω βίντεο - πως μπορεί ΕΝΑΣ να τα βάλει με πολλούς: Πάντα έλεγα οτι η πιο αποτελεσματική τέχνη στο τσαμπουκά του δρόμου , είναι η πυγμαχία , ιδού παραπάνω η απόδειξη από πραγματικό περιστατικό , δίχως θεωρίες και μεγάλα λόγια. /discussion
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 καλά ο τύπος με το άσπρο πουκάμισο έφυγε KO...
Fidelio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 knock down έφαγε και τέλος ... λολ δύο μάλιστα και ένα knock down ο άλλος ... ..είναι πολύ δύσκολο να τσακώνεσαι στον δρόμο και να ΞΕΡΕΙΣ τι κάνεις. Box fighters rules the streets , period. όλα τα λεφτά ο σχολιασμός...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 http://www.cracked.com/article_16595_6-great-martial-arts-killing-man-with-your-bare-hands.html Krav Maga>all ?
Fidelio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 ..εϊεεεπ , εδώ μιλάμε για street fight pure κατάσταση του στυλ μου κόρναρες και βγαίνω απο το αμάξι και σε κάνω τόπι στο ξύλο. Αυτά στις σάλες είναι θεατρινισμοί.
evabb Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια γτ να αρχισετε με την μια τα μπουκετα;;;; η λεκτικη υβρις που ελεγε και ο λουσι δεν αρκει;;; προσωπικα δεν ριχνω γτ ξερω οτι θα τις φαω.... αν και με το ζορι κρατιεμαι κατι φορες.... λεω να κανω τπτ μαθηματα αυτοαμυνας.... εδω που μενω μαλλον ειναι χρησιμα.....
SCORPIO777 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 ..εϊεεεπ , εδώ μιλάμε για street fight pure κατάσταση του στυλ μου κόρναρες και βγαίνω απο το αμάξι και σε κάνω τόπι στο ξύλο. Αυτά στις σάλες είναι θεατρινισμοί. αν μπεις σε ρινγκ τοτε θα καταλαβεις αν ειναι θεατρινισμοι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Evabb να κάνεις Sambo αξίζει...
Fidelio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Βάλε στον δρόμο να πλακωθεί έναν πυγμάχο , με έναν σι-φου , κουνγκ-φου και ότι τελειώνει σε φου γενικότερα. Ο πυγμάχος θα επικρατήσει and that is my point..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.