vaiaserres Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια θα ηθελα ενα Game απο 4 GB πχ να το παω στα 2 γινετε δεν θελο να το κανο RIP δηλαδη να το βγαλω τον ιχο αλλα να τον συμπιεσω παρα πολυ για να το ανεβασω στο rapidshare πως γινετε καπου ειδα αλλα δεν ξερω αν θελετε μπορω να δωσο σελιδα που εχει τετοια Games χωρις να εχει βγαλει τον ιχο και το βιντεο απλα το συμπιεσε παρα πολλυ αλλα πως;;;;;;;;;;;;;;; Ευχαριστω
flik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Θέλεις να το συμπιέσεις για το ανεβάσεις πιο γρήγορα φαντάζομαι ε; Γιατί το rapidshare θέλει να είναι σε κομμάτια των 100 mb. Για τέτοια συμπίεση το μόνο που έχω δει, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ είναι η μέθοδος συμπίεσης uharc, και ένα απο τα πιο συνηθισμένα προγράμματα γι αυτό είναι το WinUha. Αλλά σου είπα δεν έχω αποπειραθεί ποτέ κάτι τέτοιο
vaiaserres Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδη τη ειναι αφτο και πως δουλευει εγω ας πουμε θελω να κανο ενα iso συμπιεση σε κομματια των 100ΜΒ αλλα να βγουν πολλη λιγα χορις να αφερεσο βιντεο και ιχο.......αν θες σου δινο ιστοσελιδα για να δεις τι ενοο
flik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Καταρχάς άλλο ο χωρισμός σε κομμάτια των 100 mb και άλλο η συμπίεση που σου ανέφερα. Αν σε καλύπτει η εύκολη διαδικασία να κάνεις ένα αρχείο σε πολλά κομμάτια, τότε το μόνο που θα χρειαστείς να κατεβάσεις είναι το πρόγραμμα winrar. Αν το έχεις εγκαταστασήσει, τότε μπορείς να πατήσεις δεξί κλικ στο αρχείο που θες, και μετά add to archive. Και θα σου βγάλει ένα παράθυρο, στο οποίο κάτω αριστερά υπάρχει η επιλογή split to volumes, και εκεί γράφεις σε τι μεγέθους αρχεία θες να το σπάσεις. ΑΝ ΟΜΩΣ θέλεις αντί απο ένα αρχείο 4 gb να το σπάσεις σε 40χ100 κομμάτια, θέλεις να το κάνεις πρώτα 2 gb τα αρχεία και μετά 20x100 κομμάτια, τότε θα χρειαστείς το WinUha, τοποίο μπορεί να κάνει συμπίεση που δεν μπορεί να φτάσει το winrar με τίποτα
vaiaserres Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 θα δοκιμασο να κανω αφτο που λες σε ενα iso και θα σου πω οκ;;;;;;;;;;;;;;
parsifal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 αλλα να βγουν πολλη λιγα χορις να αφερεσο βιντεο και ιχο... Αν το ISO σου περιέχει video και ήχο, θα έχεις πολύ μικρό ποσοστό συμπίεσης δυστυχώς...
antonl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασα εγώ (επειδή είμαι περίεργος άνθρωπος) και τ αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα. Για αρχείο .ISO, 455MB: WinUHA: 416MB, ~14 mins, default settings WinRAR: 423MB, ~4-5 mins (υποστηρίζει διπύρηνο cpu), default settings Αν δεν έχεις κάποιο πολύ περίεργο ISO, τσάμα κόπος (και κυρίως χρόνος).
vaiaserres Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ενα παιδι εχει ανεβασει ενα παιχνιδι με τα μισα λινκ απο το κανονικο γιατι εκανε τρομερη συμπιεση πως το καταφερε????????πχ το ιδιο παιχνιδι ειναι στον ενα 60 λινκ και στο αλλο 30 απορο??????
antonl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως το κάθε κομμάτι του πρώτου είναι 100MB και του δεύτερου 200MB;
vaiaserres Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 οχι αφτο ειναι το θεμα πως καταφερε και εκανε τετοια συμπιεση
flik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Κι εγώ είδα ρε παιδιά ένα παιχνίδι για το pc που κατέβασα για έναν φίλο μου, απο 7 γίγα το έκανε 1. Δεν κάνω πλάκα.Και η μέθοδος ήταν η uharc. Δηλαδή για αποσυμπίεση έβγαζε παράθυρο dos, απο εκεί το συμπέρανα
antonl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μπορεί να ταν συγκεκριμένου format τα αρχεία του παιχνιδιού (κάτι εντελώς ασυμπίεστο) ή να είχε dummy files (κανα αρχείο 2GB με μηδενικά - δεν ξέρω). Γενικά αυτό δεν παίζει πάντως.
antonl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Όχι μιας και λογικά μιλάς για warez. Εξάλλου τι να δούμε απ τα links;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.