Προς το περιεχόμενο

Μεγαλη Συμπιεση

vaiaserres

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα ενα Game απο 4 GB πχ να το παω στα 2 γινετε δεν θελο να το κανο RIP δηλαδη να το βγαλω τον ιχο αλλα να τον συμπιεσω παρα πολυ για να το ανεβασω στο rapidshare πως γινετε καπου ειδα αλλα δεν ξερω αν θελετε μπορω να δωσο σελιδα που εχει τετοια Games χωρις να εχει βγαλει τον ιχο και το βιντεο απλα το συμπιεσε παρα πολλυ αλλα πως;;;;;;;;;;;;;;; Ευχαριστω

Δημοσ.

Θέλεις να το συμπιέσεις για το ανεβάσεις πιο γρήγορα φαντάζομαι ε; Γιατί το rapidshare θέλει να είναι σε κομμάτια των 100 mb. Για τέτοια συμπίεση το μόνο που έχω δει, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ είναι η μέθοδος συμπίεσης uharc, και ένα απο τα πιο συνηθισμένα προγράμματα γι αυτό είναι το WinUha. Αλλά σου είπα δεν έχω αποπειραθεί ποτέ κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Δηλαδη τη ειναι αφτο και πως δουλευει εγω ας πουμε θελω να κανο ενα iso συμπιεση σε κομματια των 100ΜΒ αλλα να βγουν πολλη λιγα χορις να αφερεσο βιντεο και ιχο.......αν θες σου δινο ιστοσελιδα για να δεις τι ενοο

Δημοσ.

Καταρχάς άλλο ο χωρισμός σε κομμάτια των 100 mb και άλλο η συμπίεση που σου ανέφερα. Αν σε καλύπτει η εύκολη διαδικασία να κάνεις ένα αρχείο σε πολλά κομμάτια, τότε το μόνο που θα χρειαστείς να κατεβάσεις είναι το πρόγραμμα winrar. Αν το έχεις εγκαταστασήσει, τότε μπορείς να πατήσεις δεξί κλικ στο αρχείο που θες, και μετά add to archive. Και θα σου βγάλει ένα παράθυρο, στο οποίο κάτω αριστερά υπάρχει η επιλογή split to volumes, και εκεί γράφεις σε τι μεγέθους αρχεία θες να το σπάσεις.

ΑΝ ΟΜΩΣ θέλεις αντί απο ένα αρχείο 4 gb να το σπάσεις σε 40χ100 κομμάτια, θέλεις να το κάνεις πρώτα 2 gb τα αρχεία και μετά 20x100 κομμάτια, τότε θα χρειαστείς το WinUha, τοποίο μπορεί να κάνει συμπίεση που δεν μπορεί να φτάσει το winrar με τίποτα

Δημοσ.
αλλα να βγουν πολλη λιγα χορις να αφερεσο βιντεο και ιχο...

Αν το ISO σου περιέχει video και ήχο, θα έχεις πολύ μικρό ποσοστό συμπίεσης δυστυχώς...

Δημοσ.

Δοκίμασα εγώ (επειδή είμαι περίεργος άνθρωπος) και τ αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα.

Για αρχείο .ISO, 455MB:

WinUHA: 416MB, ~14 mins, default settings

WinRAR: 423MB, ~4-5 mins (υποστηρίζει διπύρηνο cpu), default settings

Αν δεν έχεις κάποιο πολύ περίεργο ISO, τσάμα κόπος (και κυρίως χρόνος).

Δημοσ.

Ενα παιδι εχει ανεβασει ενα παιχνιδι με τα μισα λινκ απο το κανονικο γιατι εκανε τρομερη συμπιεση πως το καταφερε????????πχ το ιδιο παιχνιδι ειναι στον ενα 60 λινκ και στο αλλο 30 απορο??????

Δημοσ.

Κι εγώ είδα ρε παιδιά ένα παιχνίδι για το pc που κατέβασα για έναν φίλο μου, απο 7 γίγα το έκανε 1. Δεν κάνω πλάκα.Και η μέθοδος ήταν η uharc. Δηλαδή για αποσυμπίεση έβγαζε παράθυρο dos, απο εκεί το συμπέρανα

Δημοσ.

Μπορεί να ταν συγκεκριμένου format τα αρχεία του παιχνιδιού (κάτι εντελώς ασυμπίεστο) ή να είχε dummy files (κανα αρχείο 2GB με μηδενικά - δεν ξέρω). Γενικά αυτό δεν παίζει πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...