Vlid Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Η αναζητηση μου για την ταινια βρεθηκε σε αδιεξοδο Αν μπορειτε να με βοηθησετε παιδια..καλως.. ισα ισα που θυμαμαι αυτην την ταινια,εχουν περασει χρονια και χρονια Το μονο που θυμαμαι απο την ταινια "αναλαμπες" δλδ.. αιναι τα Ξωτικα...τις ΛΙΡΕΣ....και στο τελος ... τον γεροντα που ερχεται να τον παρει μια μαυρη αμαξα με μαυρα αλογα, η οποια ερχεται απο "ψηλα" και τον παιρνουν αν θυμαμαι καλα σαν ανταλλαγη για να ζησει η οικογενεια του... Συγνωμη αλλα δεν μπορω να θυμηθω παραπανω λεπτομερειες... Ευχαριστω..!
paranoid_gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε την εχω δει και εγω την ταινια..τυχαια στο σινε+ πριν απο μερικες μερες.Παιζει και ο σον κονερι παρα πολυ νεος ομως.. -----Προστέθηκε 11/12/2008 στις 01 : 29 : 06----- Φιλε την βρηκα!!!!!!!!! :-D Η ταιναι λεγεται Darby O'Gill & The Little People (1959) Kαλη Απολαυση
Vlid Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω ρε φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Εισαι τερμα ο καλυτερος! Ειμαστε ετοιμοι να την δουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.