sam sam Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 ειχα αφησει ανοιχτο το pc μου και σηκωθηκα και εφηγα, οταν γυρισα ολες οι εφαρμογες που αρχιζα φορα, οπως και ο υπολογιστης μου εδινα πληροφοριες σαν να εκινουσα για πρωτη φορα ( παραθυρα με πληροφοριες για τα προγραματα ). μεσα σε αυτα κσι το msn... απο εκεινη την μερα ο υπολογιστης μου βλεπει μια ανυπαρκτη καμερα "713x bda analog capture" και κατω απο τη εικονα μου sto msn μου εμφανιζεται το εικονιδιο της καμερας... υπαρχει τροπος να εξαφανισω αυτη την καμερα; ( εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι... )
micos000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Από τον πίνακα ελέγχου-σύστημα-υλικό-διαχείριση συσκευών δεν μπορείς να την αφαιρέσεις; Μήπως τελικά έχεις κάμερα και δεν το ξέρεις;
sam sam Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Από τον πίνακα ελέγχου-σύστημα-υλικό-διαχείριση συσκευών δεν μπορείς να την αφαιρέσεις;Μήπως τελικά έχεις κάμερα και δεν το ξέρεις; χαχα ! λες ! οχι δεν εχω φορητο... ειχα παει και πριν στον πινακα ελενχου αλλα δεν βρηκα ακρη... τελικα βλεπει την καρτα τηλεορασης σαν καμερα... πως το αλλαζουμε τωρα αυτο;
washcloud Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 ..τρέχεις το audio & video setup του msn, κι όταν σου δείχνει ΠΟΙΑ συσκευή (η κάρτα tv εν προεκιμένω) είναι συσχετισμένη με αυτόν, κλικάρεις το dropdown list βελάκι που έχει δίπλα του, και επιλέγεις την σωστή (την κάμερα). ΑΝ υπάρχει ΜΟΝΟ η κάρτα tv, τότε χρειάζεται να την εγκαταστήασεις εκ νέου (την webcam), διότι δεν την βλέπει καν το pc, εξ' ου και δεν φαίνεται στη λίστα διαθέσιμων imaging συσκευών στον msn...
sam sam Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 ..τρέχεις το audio & video setup του msn, κι όταν σου δείχνει ΠΟΙΑ συσκευή (η κάρτα tv εν προεκιμένω) είναι συσχετισμένη με αυτόν, κλικάρεις το dropdown list βελάκι που έχει δίπλα του, και επιλέγεις την σωστή (την κάμερα). ΑΝ υπάρχει ΜΟΝΟ η κάρτα tv, τότε χρειάζεται να την εγκαταστήασεις εκ νέου (την webcam), διότι δεν την βλέπει καν το pc, εξ' ου και δεν φαίνεται στη λίστα διαθέσιμων imaging συσκευών στον msn... δεν ειχα ποτε μου καμερα... τελικα βρηκα λυση. ευχαριστω για τις απαντησεις σας
washcloud Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 δεν ειχα ποτε μου καμερα... τελικα βρηκα λυση. ευχαριστω για τις απαντησεις σας New Years Resolutions : ...να μάθω να διαβάζω καλύτερα τα αρχικά ποστ (...πάντως, θα βόλευε καλύτερα να είχες ) Τελικά , τί έκανες ; Πες για να ξέρει ο κόσμος !
sam sam Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 New Years Resolutions :...να μάθω να διαβάζω καλύτερα τα αρχικά ποστ (...πάντως, θα βόλευε καλύτερα να είχες ) :-) Τελικά , τί έκανες ; Πες για να ξέρει ο κόσμος ! εψαξα εψαξα...αλλα δεν βρηκα λυση και εκανα επαναφορά συστήματος καμποσες μερες πριν...
micos000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 εψαξα εψαξα...αλλα δεν βρηκα λυση και εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων καμποσες μερες πριν... Μάλλον επαναφορά συστήματος θα εννοείς. Για τη λύση αυτή όμως δεν σου δίνουμε χρήματα για kite.
sam sam Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον επαναφορά συστήματος θα εννοείς. Για τη λύση αυτή όμως δεν σου δίνουμε χρήματα για kite. ουπς ! αυτο εννοουσα, μπερδευτηκα... ( καλο ), ουτε και για ενα τριμαραν ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.