Προς το περιεχόμενο

Επιχορηγήσεις 2008

equinox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους και ας μπω κατευθειαν στο θέμα... εχω ανοίξει μια μικρή επιχειρηση τον Μαρτιο του 2008 με τη βοήθεια ενος δανείου και την ελπιδα καποιου προγραμματος του ΟΑΕΔ για επιχορηγηση οπως γινοταν τα τελευταια χρονια.Μετα ομως απο αρκετό ψάξιμο έχω καταλαβει πως τη φετινη χρονια αλλαξαν τα διαδικαστικά των προγραμματων και με λιγα λογια οσοι εχουν επιχειρησεις πριν τον αυγουστο του 2008 εχουν παρει τον μ*****....ειλικρινα δεν μπορω να το χωνέψω....τεσπα και ο λογος του ποστ μου εδω ειναι μηπως καποιος στην ιδια μοιρα ξερει κατι , καποια λυση , καποια αλλη επιχορηγηση για επιχειρήσεις που εχουν ηδη ανοιξει....οτιδηποτε! Δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω ετσι απλα τα αλλαζουν και βγαζουν στην αποεξω ολες τις επιειρησεις απο αρχες 2008 εως Αυγουστο?Δηλαδη ειμαι γενικοτερα γκαντεμης αλλα δε περιμενα και τοσο...αρε Μερφυ παλι εμφανιστηκες....:fear:

Δημοσ.
Στον ΕΟΜΕΧ έψαξες;

Οι επιχορηγήσεις/επιδοτήσεις του ΕΟΜΕΧ είναι η μεγαλύτερη απάτη από καταβολής ΜΟΠ.Έχουν ήδη προαποφασίσει που θα τα χώσουν,έχουν φάει από καιρό τα χρήματα από δω και απο κει και το μόνο που λένε είναι να επενδύσουμε και κάποια στιγμή,όταν τους έρθει η εγκύκλιος,θα μας δώσουν το ποσοστό που αναλογεί στην επένδυσή μας.Δηλαδή δεν σου δίνει χρήματα,απλά τα εκταμιεύεις πρώτος και ίσως να σου δώσουν κάποιο ποσοστό.

Ό,τι αναφέρω προέρχεται από προσωπική εμπειρία και δεν δέχομαι αμφισβήτηση.Ενάμισυ χρόνο τώρα προσπαθούμε να "αναβαθμιστούμε μηχανοργανωτικά",κάθε δεύτερο μήνα μας βλέπουν κι από κοντά,χώρια τις δεκάδες εργατοώρες που έχουμε ξοδέψει στις τηλεφωνικές προσπάθειες επικοινωνίας μαζί τους.

Μεγάλο μπουρδέλο.

Thnkz.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...