sam sam Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 υπαρχει τροπος να βγαλω ή να προσθεσω μερικες επιλογες στο παραθυρο που μου εμφανιζεται οταν παταω δεξι κλικ; π.χ. οταν πηγαινω "δεξι κλικ>δημιουργια" να βαλω το σημειωματαριο και να διαγραψω ολα τ'αλλα... ή να διαγραψω το "συχρονισμο φακελων" το "teracopy" κ.λ.π. ( τωρα που το καλοσκεφτομαι μαλλον επρεπε να το βαλω στην κατηγορια "windows" )
parsifal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 πως μπορω να επιλεξω ποια θα εμφανιζοντε οταν κανω δεξι click
sam sam Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 TweakUI της Microsoft πολυ καλο ! και σε συνδιαμο με το "Context Menu Manager" που βρηκα σχεδον τα εξαφανισα ( μερικα δεν μπορω να τα βρω, αλλα δεν πειραζει ) μηπως ξερεις πως μπορω να προσθεσω το σημειωματαριο στο "δεξι κλικ>δημιουργια" προσπαθω να το κανω με το "Tweak UI" ψαχνοντας στον φακελο "system 32" αλλα μολις το επιλογο μου λεει "this document cannot be used a document template" ... καμια ιδεα;;;
GiOrGoSk21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 μηπως ξερεις πως μπορω να προσθεσω το σημειωματαριο στο "δεξι κλικ>δημιουργια" προσπαθω να το κανω με το "Tweak UI" ψαχνοντας στον φακελο "system 32" αλλα μολις το επιλογο μου λεει "this document cannot be used a document template" ... καμια ιδεα;;; Κατέβασε αυτό και τρέξε το .reg αρχείο που έχει μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.