mihalakis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να μπορώ να σκανάρω πολλές φωτογραφιές με τη μια; Δλδ να βάζω στο σκανερ όσες χωράνε στο τζάμι, να κάνω ένα preview και να επιλέγω αυτές που θέλω να περάσω. Το σκανερ είναι ένα ΗΡ3970. Θα προτιμούσα κάτι σε δωρεάν, αλλά αν δεν υπάρχει σε δωρεάν πείτε το να δω κανένα shareware
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Αν κατάλαβα καλά θέλεις κάτι που να σου επιτρέπει να επιλέγεις διάφορα σημεία για σκανάρισμα και να στα περνάει σε ξεψωριστές εικόνες. Έχω την εντύπωση ότι αυτό το κάνει το sowtware του scanner. Τουλάχιστον σε ένα αρχαίο canon και ένα πιο αρχαίο mustek το έκανε. Στον cannon είχε ένα εικονίδιο με ένα + και όταν το πατούσα μου επέτρεπε να επιλέξω 2ο, 3ο,...,Νοστώ μέρος για σκανάρισμα. Κατέβασε, αν δεν έχεις ήδη, τις τελευταίες εκδόσεις drivers & software στα Ελληνικά και το Manual. Στο manual (σελ10, κεφ6: σάρωση εικόνων και εγγράφων) λέει ότι αφού κάνεις την 1η επιλογή για σάρωση και πατήσεις αποδοχή θα σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνεις και άλλη Σάρωση, λες ναι και επιλέγεις το άλλο σημείο, ξανά αποδοχή, ξανά ναι και επιλέγεις 3ο σημείο κ.ο.κ.
xp-user Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Εγω αυτο το ειχα κανει με πιο πρωτογονο τροπο αλλα ειχε δουλεψει.Σκαναριζα οσες φοτο χωραγανε στο σκανερ και μετα μεσα απο το acdsee με το grop και την εντολη save as....ξεχωριζα τις φοτο
mihalakis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Αν κατάλαβα καλά θέλεις κάτι που να σου επιτρέπει να επιλέγεις διάφορα σημεία για σκανάρισμα και να στα περνάει σε ξεψωριστές εικόνες. Έχω την εντύπωση ότι αυτό το κάνει το sowtware του scanner. Τουλάχιστον σε ένα αρχαίο canon και ένα πιο αρχαίο mustek το έκανε. Στον cannon είχε ένα εικονίδιο με ένα + και όταν το πατούσα μου επέτρεπε να επιλέξω 2ο, 3ο,...,Νοστώ μέρος για σκανάρισμα. Κατέβασε, αν δεν έχεις ήδη, τις τελευταίες εκδόσεις drivers & software στα Ελληνικά και το Manual. Στο manual (σελ10, κεφ6: σάρωση εικόνων και εγγράφων) λέει ότι αφού κάνεις την 1η επιλογή για σάρωση και πατήσεις αποδοχή θα σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνεις και άλλη Σάρωση, λες ναι και επιλέγεις το άλλο σημείο, ξανά αποδοχή, ξανά ναι και επιλέγεις 3ο σημείο κ.ο.κ. Και εγώ σε ένα πανάρχαιο mustek που είχα μπορούσα με ctrl να επιλέξω και δεύτερη περιοχή για σάρωση. Αυτό που γράφει το εγχειρίδιο δεν αναφέρεται στην επιλογή πολλών διαφορετικών κομματιών από την ίδια σελίδα δυστυχώς. Η ερώτηση που κάνει αναφέρεται στο κλείσιμο του παραθύρου σάρωσης. Παλιότερα όταν έβαζα το πλήρες σετ οδηγών και λογισμικού της ΗΡ αυτό εννοούσε. Θα δοκιμασω πάλι μήπως μου ξέφυγε τίποτα βέβαια. -----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 09 : 03 : 14----- Εγω αυτο το ειχα κανει με πιο πρωτογονο τροπο αλλα ειχε δουλεψει.Σκαναριζα οσες φοτο χωραγανε στο σκανερ και μετα μεσα απο το acdsee με το grop και την εντολη save as....ξεχωριζα τις φοτο είναι και αυτό μια λύση, απλά θα προτιμούσα κάποιο πρόγραμμα που θα μπορούσε να το έκανε
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ σε ένα πανάρχαιο mustek που είχα μπορούσα με ctrl να επιλέξω και δεύτερη περιοχή για σάρωση. Αυτό που γράφει το εγχειρίδιο δεν αναφέρεται στην επιλογή πολλών διαφορετικών κομματιών από την ίδια σελίδα δυστυχώς. Η ερώτηση που κάνει αναφέρεται στο κλείσιμο του παραθύρου σάρωσης. Παλιότερα όταν έβαζα το πλήρες σετ οδηγών και λογισμικού της ΗΡ αυτό εννοούσε. Θα δοκιμασω πάλι μήπως μου ξέφυγε τίποτα βέβαια. Απ' ότι κατάλαβα εννοεί ότι θα σκανάρει αυτό που έχει και θα σε αφήσει να επιλέξεις άλλη περιοχή, είτε αυτή είναι σε άλλη φώτο είτε είναι στην ίδια. Για δες το όμως και μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.