beisnikosspi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα remote desktop το οποίο να υποστηρίζει 2 pc να μπορούν να συνδεθούν σε ένα τρίτο, ταυτόχρονα. Ξέρω το Log me in, αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει αυτό. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Zoro2128 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 δοκίμασε το teamviewer.δεν ξέρω.απλός δοκιμασέ το!
bells Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 δοκίμασε το teamviewer.δεν ξέρω.απλός δοκιμασέ το! το teamviewer απο τα καλητερα για μενα απλα οταν θα κανεις εγκατασταση τσεκαρε το advanced setting και μετα το personal use για να το εχεις free
beisnikosspi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Υποστηρίζει ταυτόχρονα remote desktop? Δηλαδή μπορούν 2 ή περισσότερα άτομα να βρίσκονται συνδεδεμένα σε ένα pc? edit: Ναι υποστηρίζει, αλλά... Δεν ψάχνω ακριβώς αυτό.... Θέλω να κάνω το εξής: Να ανοίγω ένα πρόγραμμα απο τον υπολογιστή μου, με το οποίο θα συνδέομαι σε έναν άλλο υπολογιστή. Ταυτόχρονα όμως, να μπορεί ένας ακόμα χρήστης να συνδεθεί σε αυτό τον υπολογιστή, αλλά σε άλλο account. Δηλαδή, ο καθένας να έχει το δικό του desktop.
status Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα επειδή τυνχάνει να δουλεύω σε εταιρία πληροφορικής και κάνουμε κάτι τέτοια κόλπα.. Στο παρακάτω λίνκ έχει σχετικές οδηγίες για concurrent connection στα xp http://sig9.com/articles/concurrent-remote-desktop
beisnikosspi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Status, τα έχω δοκιμάσει αυτά, αλλά δεν τα κατάφερα. Δοκίμασα να συνδεθώ από το μεγάλο μου pc (Vista Business) στο λαπτοπ (XP Home SP3). Με τίποτα δεν συνδέεται. Το λαπτοπ όμως μπορεί να συνδεθεί. Τί λες να φταίει;
parsifal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Άσχημες χακιές, για να γίνει κάτι που οι εκδόσεις των Λ/Σ της Microsoft για προσωπική χρήση δεν το υποστηρίζουν by design. Χρειάζεται Server έκδοση για παράλληλλα logins πολλών χρηστών, ο καθένας με το δικό του account. Ή εναλλακτικά, κάποιο Unix-οειδές Λ/Σ...
varemarious Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα remote desktop το οποίο να υποστηρίζει 2 pc να μπορούν να συνδεθούν σε ένα τρίτο, ταυτόχρονα. Ξέρω το Log me in, αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει αυτό. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Υποστηρίζει ταυτόχρονα remote desktop? Δηλαδή μπορούν 2 ή περισσότερα άτομα να βρίσκονται συνδεδεμένα σε ένα pc? edit: Ναι υποστηρίζει, αλλά... Δεν ψάχνω ακριβώς αυτό.... Θέλω να κάνω το εξής: Να ανοίγω ένα πρόγραμμα απο τον υπολογιστή μου, με το οποίο θα συνδέομαι σε έναν άλλο υπολογιστή. Ταυτόχρονα όμως, να μπορεί ένας ακόμα χρήστης να συνδεθεί σε αυτό τον υπολογιστή, αλλά σε άλλο account. Δηλαδή, ο καθένας να έχει το δικό του desktop. Όλα αυτά που ζητάς μπορείς να τα κάνεις με το Logmein.
mpentenis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 το logmein υποστηριζει 2 χρηστες παράλληλα σε διαφορετικά sessions? αυτο που χρειάζεσαι ειναι (νομιζω) κατι σαν terminal services, τα οποια δίνουν τα 2003 SBS(δεν ξερω αν υπάρχει στο απλό) για 2 η 5 χρήστες αν δεν κάνω λάθος. Απο εκει και πέρα, παίζεις με remote desktop connection των XP. Τι λειτουργικά γενικά έχεις στους υπολογιστές?συγκεκριμένα ενδιαφέρει αυτός που θα δέχεται τους παράλληλους χρήστες
beisnikosspi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Καταρχήν το log me in, μόλις δει ότι κάποιος δεύτερος άνθρωπος πάει να συνδεθεί στον remote υπολογιστή, δεν τον αφήνει καν... Το δοκίμασα, γι αυτό σας λέω. Όσον αφορά τα λειτουργικά, δεν ψήνομαι να βάλω κανα linux για τον απλό λόγο ότι θα τρέχω Visual Studio. Όσον αφορά το λειτουργικό του remote υπολογιστή, λογικά θα τρέχει xp. Δεν τον έχω στήσει ακόμα. Έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο; Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σας παιδιά!
mpentenis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 οπως σου ειπα και νωριτερα, δες αν τα 2003 (οχι SBS) υποστηρίζουν πολλές συνδέσεις, εγω εχω πάνω SBS το οποιο το κάνει. Είναι μια λύση που χρησιμοποιώ απο παλιά, απλά στα 2000 χρειαζόταν να αγοράσεις άδεις χρήσης για Terminal services ενώ στα 2003 σου δίνει κάποιες έτοιμες πάνω στις οποίες συνδέεσαι με Remote Desktop Connection(ενω στα 2000 χρειαζόσουν Terminal services client)
beisnikosspi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ok. Λες αν δοκιμάσω να συνδεθώ από XP ή Vista σε 2003 να έχω πρόβλημα; Ή πρέπει να έχουν όλα τα μηχανήματα 2003?
mpentenis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 μονο ο server, τα τερματικα να εχουν XP, αν και σε XP (για ενα client δηλαδη) εχω συνδεθει και απο linux, αρα και το linux πιστευω οτι θα συνδεθει στον 2003
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.