Nate Δημοσ. χθες στις 09:40 πμ Δημοσ. χθες στις 09:40 πμ Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα, αλλά νομίζω αυτό που θέλω να πω και να ρωτήσω δεν αξίζει δικό του θέμα, οπότε είπα να ποστάρω εδώ. Από μικρό παιδί παίζω σε κονσόλες της Sony. Ξεκίνησα από ps2 (με πολλά παιχνίδια που έπαιξα να είναι του ps1, εκμεταλλευόμενος την συμβατότητα), μετά πήγα στο 3 και μετά στο 4. Το θέμα είναι ότι λόγω του ότι το 90% και βάλε των παιχνιδιών που θέλω να παίξω έχουν βγει για pc, δεν βλέπω τον λόγο να αγοράσω το 5. Παρ' όλα αυτά, θα ήθελα να παίξω γρήγορα το gta vi, το intergalactic και το Wolverine (αν και για αυτό θα μπορούσα ίσως να περιμένω λίγο). Το θέμα είναι ότι μου φαίνεται μεγάλη υπερβολή να δώσω τόσα λεφτά (για αγορά κονσόλας, είτε καινούργιας είτε μεταχειρισμένης) για 2 με 3 παιχνίδια στην κυριολεξία. Οπότε σκέφτηκα 3 ενδεχόμενα: 1) Να περιμένω να βγουν τα παιχνίδια που θέλω σε pc και μέχρι τότε να μπλοκάρω πιθανά spoilers σε reddit, twitter, youtube και facebook. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως θα μπορούσα να μπλοκάρω spoilers στο youtube και στο twitter. 2) Να νοικιάσω κονσόλα, όμως είμαι στο Ηράκλειο Κρήτης. Υπάρχει κάποιο κατάστημα που στέλνει κονσόλες για ενοικίαση ή έχει το Ηράκλειο κάποιο κατάστημα ενοικίασης κονσολών; 3) Σκέφτηκα και να αγοράσω μια κονσόλα και να την πουλήσω μετά, αλλά μου φαίνεται λίγο μπελαλίδικο να πω την αλήθεια, θα προτιμούσα άλλους τρόπους. Και να ρωτήσω κάτι ακόμα για όσους το ψάχνουν. Το ps6 φημολογείται ότι πάει για 2027 ή 2028; Και λέτε να παίζει παιχνίδια του 5; Γιατί σκέφτομαι ακόμα και αν βγουν και 1-2 άλλα παιχνίδια στο 5 που θα ήθελα να παίξω, μπορώ να τα παίξω κατευθείαν στο 6.
Kapws Δημοσ. χθες στις 10:31 πμ Δημοσ. χθες στις 10:31 πμ 50 minutes ago, Nate said: Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα, αλλά νομίζω αυτό που θέλω να πω και να ρωτήσω δεν αξίζει δικό του θέμα, οπότε είπα να ποστάρω εδώ. Από μικρό παιδί παίζω σε κονσόλες της Sony. Ξεκίνησα από ps2 (με πολλά παιχνίδια που έπαιξα να είναι του ps1, εκμεταλλευόμενος την συμβατότητα), μετά πήγα στο 3 και μετά στο 4. Το θέμα είναι ότι λόγω του ότι το 90% και βάλε των παιχνιδιών που θέλω να παίξω έχουν βγει για pc, δεν βλέπω τον λόγο να αγοράσω το 5. Παρ' όλα αυτά, θα ήθελα να παίξω γρήγορα το gta vi, το intergalactic και το Wolverine (αν και για αυτό θα μπορούσα ίσως να περιμένω λίγο). Το θέμα είναι ότι μου φαίνεται μεγάλη υπερβολή να δώσω τόσα λεφτά (για αγορά κονσόλας, είτε καινούργιας είτε μεταχειρισμένης) για 2 με 3 παιχνίδια στην κυριολεξία. Οπότε σκέφτηκα 3 ενδεχόμενα: 1) Να περιμένω να βγουν τα παιχνίδια που θέλω σε pc και μέχρι τότε να μπλοκάρω πιθανά spoilers σε reddit, twitter, youtube και facebook. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως θα μπορούσα να μπλοκάρω spoilers στο youtube και στο twitter. 2) Να νοικιάσω κονσόλα, όμως είμαι στο Ηράκλειο Κρήτης. Υπάρχει κάποιο κατάστημα που στέλνει κονσόλες για ενοικίαση ή έχει το Ηράκλειο κάποιο κατάστημα ενοικίασης κονσολών; 3) Σκέφτηκα και να αγοράσω μια κονσόλα και να την πουλήσω μετά, αλλά μου φαίνεται λίγο μπελαλίδικο να πω την αλήθεια, θα προτιμούσα άλλους τρόπους. Και να ρωτήσω κάτι ακόμα για όσους το ψάχνουν. Το ps6 φημολογείται ότι πάει για 2027 ή 2028; Και λέτε να παίζει παιχνίδια του 5; Γιατί σκέφτομαι ακόμα και αν βγουν και 1-2 άλλα παιχνίδια στο 5 που θα ήθελα να παίξω, μπορώ να τα παίξω κατευθείαν στο 6. Μήπως αξίζει να αγοράσεις μια μτχ κονσόλα από εδώ μέσα για να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να δώσει ένα νεφρό. Και δεν θα χάσεις και πολλα αν εν τέλει αποφασίσεις να την πουλήσεις. 1
Nate Δημοσ. χθες στις 10:54 πμ Δημοσ. χθες στις 10:54 πμ 1 λεπτό πριν, Kapws είπε Μήπως αξίζει να αγοράσεις μια μτχ κονσόλα από εδώ μέσα για να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να δώσει ένα νεφρό. Και δεν θα χάσεις και πολλα αν εν τέλει αποφασίσεις να την πουλήσεις. Ναι, το σκέφτηκα και αυτό, ίσως ένα xbox series s για το gta vi, αλλά μου φαίνεται λίγο μπελαλίδικο. Εκτός κι αν το πάω μετά να το πουλήσω σε κάποιο public, που με βολεύει πιο πολύ. Και για τα άλλα δύο μπορώ να περιμένω, εξάλλου το intergalactic από όσο είδα από καλή φήμη, δεν θα βγει το 2026, οπότε μπορεί να βγει πιο γρήγορα σε pc μαζί με την έκδοση για το ps6, που λογικά θα υπάρξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα