Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι η παρατήρηση είναι οτι δεν βγαίνουν πολλά παιχνίδια τέτοιου είδους. Κατα κύριο λόγο platformers 2d/3d μιας και εκεί δουλεύει καλύτερα αυτή η φόρμουλα. (με εξαιρέσεις όπως το i am your beast/neon white κτλ που ανέφερα ήδη).
Όχι οτι έχουν αργό pacing τα story driven games.

Για να μπορέσω να βρω κάτι που να πιάνεται εύκολα (και δεν έχω παίξει) έπρεπε να γυρίσω πίσω δεκαετίες

στην indie σκηνή οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Είναι αρκετές αλλα διάσπαρτες στα τελευταία 10κάτι χρόνια. Οπότε αν μου πείς shovel knight, ori, hollow knight, meatboy, celeste κτλ (δεν μιλάω απαραίτητα για 2d αλλα είναι καλά παραδείγματα) - ναί είναι τρομερά παιχνίδια αλλα πλέον κλείνουν δεκαετίa.Φέτος εκ πρώτης μου έρχεται το prince of persia - lost crown, το silksong, bananza.. αυτά. Και για 3d και πρόσφατο.. το ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ήταν το Astro bot.

Δεν μπορεί να παρατηρώ μόνο εγώ πως ότι βγαίνει σε αυτό το είδος γίνεται αυτόματα επιτυχία (blasphemus, nine sols κτλ) και πως θα έπρεπε να βλέπουμε παραπάνω επιλογές.

Το καλό με όλη αυτή τη συζήτηση είναι οτι άρχισα να ψάχνω λίστες και υπάρχουν παιχνίδια που δεν έχω καν ακούσει και ίσως έχουν κάποιο ενδιαφέρον. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις (πέρα απο τα γνωστά).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...