Freakster Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Έχω ένα fiat punto 1,4 , 4 ετών με 20000 χιλιόμετρα. Σκεφτόμουν να αλλάξω κατηγορία και να πάω σε toyota iq ή smart ή το 107 ή μπορεί και μηχανή () ακόμα. Το θέμα λοιπόν είναι επειδή δεν ξέρω καθόλου από αγορές αυτοκινήτων, μεταχειρισμένα κ.τ.λ. σε τιμή μπορώ να ελπίζω ότι θα το δώσω το φιατάκι μου; Πως με συμφέρει να το πουλήσω (λογικά; ) . Αγγελία; Μάντρα;
adi32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 http://www.xe.gr/pages/QuickResults.aspx?cat_id=1&Keywords=FIAT+PUNTO+1.400 συγκρινε απο δω
doctorkostis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Κακη εποχη για να πουλησεις μεταχειρισμενο.Καλη αντιθετα για να αγορασεις.Αν και στην κατηγορια που εισαι θα πουληθει το αυτοκινητο,απλα θα περιμενεις αρκετα και ισως να παρεις λιγοτερα χρηματα απο αυτα που θα περιμενες. Εχει γεμισει η αγορα με μεταχειρισμενα που μενουν απουλητα.Μεχρι και οι μαντραδες ριχνουν τις τιμες...
xatzis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Βασικα τα fiatακια δεν εχουν και πολλη καλη τιμη μεταπωλισης. Χωρις να ειμαι σηγουρος νομιζω πως το μοντελο σου πιανει καπου 5 με 6 χιλιαρικα! Good luck με την πωλιση! θα σου προτεινα toyota-nissan-honda:-)
darknemus01 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Στειλε μου pm για το αυτοκινητο αν θελεις,ψαχνω για μεταχειρισμένο
Freakster Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Yeap! Σχολή και πίσω, όπου αλλού πάω, είναι ή με το ποδήλατο ή με λεωφορείο. Φίλε darkmenu, ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά ακόμα το σκέφτομαι, να δω τι με συμφέρει, δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω ακόμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.