Προς το περιεχόμενο

Σε ποιά ταινία κλάψατε πιο πολύ?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον πάντα δύσκολα έκλεγα με ταινίες, αυτό δε σημαίνει οτι δεν με άγγιζαν βαθια. Μια ταινία της τελευταίας διετίας που ίσως και να έκλαψα ήταν το "The reader" του Stephen Daldry. Πρίν μια εβδομάδα είδα άλλο ένα τεμάχιο που σε αρκετό κόσμο θα έφερνε δάκρυα στα μάτια το "The edge of heaven" του Fatih Akin ο γερμανικός τίτλος είναι Auf der anderen Seite. Σε όσους δεν τις έχουν δει τις συνιστώ ανεπιφύλακτα.

• Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η μονη ταινια που εκλαψα ποτε και η ταινια που ακομα και σημερα κλαιω οταν τη βλεπω.

-Ο ψαλιδοχερης- του Tim Burton.

ΕΔΙΤ: Επισης στον δικηγορο του διαβολου, η σκηνη αυτοκτονιας ηταν απλα.......

Δημοσ.

Εγω οταν ειδα την ταινια και εκλαψα η καλυτερα πλανταξα , αρχησα να φοβαμαι οτι θα μου γυρησει..αλλα οκ ολα κανονικα ακομα.. η ταινια ειναι http://mftm.blogspot.com/2006/07/lake-house-2006.html...χρειαζονται οως καποιες προυποθεσεις, οπως να εισαι στον κοσμο σου εκεινη τη μερα, να την δεις βραδακι, μονος(για να μη γινεις ρομπα απο το κλαμα) και απολυτη αφοσιωση αφου υπαρχουν λεπτα σημεια που αν δεν τα πιασεις χανεις το ολο θεμα...

Δημοσ.

Η τελευταία που μου έρχεται στο μυαλό ειναι το Fountain, του Αροονοφσκυ, γιατί όλη η ταινία σε βάζει σ' ένα mood και λεπτό με το λεπτό χτίζει μια πολύ περίεργη ατμόσφαιρα κι εσύ κρατιέσαι, κρατιέσαι μέχρι που έρχεται η σκηνή της λύτρωσης, η κορύφωση της μουσικής και φυσικά το δάκρυ :(

Δημοσ.
Στο Lion King.

Ω ναι...

Στο lion king.. (φυσικά μιλάμε για προ αμνημονεύτων χρόνων θεάσεις) αλλα πιστεύω οτι και σήμερα να το δώ θα με συγκινήσει..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Click

Δεν ξερω γιατι αλλα συγκινηθηκα οταν την ειδα..

Κι εγω το ιδιο. Και γενικα δεν βλεπω ταινιες πανω απο μια φορα, αυτη την εχω δει 3-4 φορες και καθε φορα κλαιω με μαυρο δακρυ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

fountain,το κορίτσι μου(όταν ήμουν 12 χρονών έτρεξα στο μπάνιο το βλαμμένο να βγάλω τον πονο μου),στους 300 και το dark knight(την πρώτη φορά που την ειδα 1:00 το βράδυ στα village κι ενω στην αίθουσα ειμασταν 2 άτομα).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πω, ναι το είχα δει με τους γονείς μου πιτσιρίκα στο σινεμά και θυμάμαι ότι προσπαθούσα να σκουπίσω διακριτικά τα δάκρυα πριν ανάψουν τα φώτα για να μην με πάρουν χαμπάρι..

Γενικά μπορώ να συγκινηθώ τόσο μα τόσο εύκολα οπότε η λίστα θα ήταν μεγάλη. Χαρακτηριστικά θυμάμαι το Σπίτι από Άμμο και Ομίχλη πάντως, συγκλονιστική ταινία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...