Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας γραφικών

dlar2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια κάρτα 8600gt είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά λόγο ότι πάλιωσε αρκετά αποφάσισα να πάρω μια καινούργια.

Το μηχάνημα μου είναι, επεξεργαστής core quad 6600, μνήμη ram 2gb, μητρική asus p5k, τροφοδοτικό 450w παίζω παιχνίδια σε ανάλυση 16080x1024 επίσης βλέπω ταινίες hd

Η ati 4670 έχω ακούσει ότι είναι καλή αξίζει να την πάρω για τις απαίτησης που

θέλω?

Η να πάω σε ati 4870 ?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στις ταινίες HD, και οι μικρούλες κάρτες τα βγάζουν πέρα. Η ανάλυση που παίζεις παιχνίδια όμως θέλει «ψαχνό» που θα σου δώσει μία ATI 4850 και πάνω...

Δημοσ.

Η Connect3D προσωπικά δε μου εμπνέει πολλή εμπιστοσύνη ως brandname. Στα ίδια ακριβώς χρήματα μπορείς να πάρεις μία Sapphire.

Δημοσ.

Άρα πάω για την Sapphire HD 4850 το μόνο αρνητικό ότι αναμένετε σύντομα.:-(

Με το τροφοδοτικό δεν θα εχω πρόβλημα ?

• Moderators
Δημοσ.

Καλύτερη επιλογή σου η HD4850 όπως ανέφεραν και οι προλαλήσαντες, οι 800 stream processors της δεν πάνε χαμένοι και με τον καιρό θα μπορέσεις να την αξιοποιείς και σε εφαρμογές έκτος από τα games.

Δημοσ.

Άνοιξα σήμερα να δω το τροφοδοτικό αλλά επειδή δν ξέρω τπτ από τροφοδοτικά έγραψα αυτά που έλεγε η ετικέτα πείτε μου αν θα σηκώσει την κάρτα αν και μάλλον για καινούριο τροφοδοτικό με βλέπω :(

ac input 115\220vac 8\5a 60\50hz

dc output +3.3v =18oa(org) +5v ==28 oa

+12v===18oa (yel/blk)+5vsb=2oa(purp) -12v=o.3A

+3.3v & +5v output 141watt max

+12v & 12v total output 27A

max out put power 405w

Δημοσ.

Με αυτό που έχω δν θα την “σηκώσει”? γιατί το έχω και σχετικά ελαφρή δηλαδή έχω μόνο 1dvd-writer 1 sata σκληρό και 2μικρα ανεμιστηράκια

Δημοσ.

Βλέπω όλοι σχετικοί έχετε γίνει στα τροφοδοτικά...

Τα 400 δεν είναι "λίγα". Για το 90% όσων γράφουν εδώ μέσα, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Σταματήστε να το παίζετε ξερόλες άμα δε γνωρίζετε το αντικείμενο... Κι έτσι πληροφοριακά, επειδή οι περισσότεροι βαριέστε να το ψάξετε, το TDP μιας συσκευής δεν δείχνει το πόσο καταναλώνει συνεχώς... Στη πράξη ακόμα και αρκετά power συστήματα μόλις και μετα βιας φτάνουν τα 350 watt under load.

Το πρόβλημά σου φίλε μου, είναι το 12+ rail. Δεν αρκεί για να σηκώσει μια mid-high end κάρτα γραφικών. Ακόμα κι ένα 450αρι τροφοδοτικό να πάρεις, αν σου δίνει αρκετά Α σε αυτό το rail, θα είσαι καλυμμένος.

Επίσης αν αναβαθμίσεις, βάλε και RAM. Με τις σημερινές τιμές δε δικαιολογείσαι να έχεις 4πύρηνο με 2 γκίγκα...

• Super Moderators
Δημοσ.

μάλιστα είδες έναν να μιλάει για τροφοδοτικό και μας έβαλες όλους στο ίδιο σακί...

ηρέμισε αν έχεις την καλοσύνη σε παρακαλώ...

Δημοσ.

Τα 400 δεν είναι "λίγα". Για το 90% όσων γράφουν εδώ μέσα, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Σταματήστε να το παίζετε ξερόλες άμα δε γνωρίζετε το αντικείμενο... Κι έτσι πληροφοριακά, επειδή οι περισσότεροι βαριέστε να το ψάξετε, το TDP μιας συσκευής δεν δείχνει το πόσο καταναλώνει συνεχώς... Στη πράξη ακόμα και αρκετά power συστήματα μόλις και μετα βιας φτάνουν τα 350 watt under load.

Το πρόβλημά σου φίλε μου, είναι το 12+ rail. Δεν αρκεί για να σηκώσει μια mid-high end κάρτα γραφικών. Ακόμα κι ένα 450αρι τροφοδοτικό να πάρεις, αν σου δίνει αρκετά Α σε αυτό το rail, θα είσαι καλυμμένος.

Επίσης αν αναβαθμίσεις, βάλε και RAM. Με τις σημερινές τιμές δε δικαιολογείσαι να έχεις 4πύρηνο με 2 γκίγκα...

καλά ενώ εσύ που είπες για τα ampere στην +12v γραμμή δηλαδή είσαι ο παντογνώστης...:-(εάν σε έβλεπε ο candyman θα υποκλινόταν μπροστά σου στις γνώσεις περί psu:lol:..χαλάρωσε λίγο υπάρχουν άτομα εδώ που είναι πολύ καιρό στο forum και με πολύ μεγάλη εμπειρία...(και δε μιλάω για τον ευατό μου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...