scordp Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 θα ήθελα να βάλω ενα αρχείο pdf στο μπλοκ μου sto blogspot αλλά δεν τα καταφέρνω υπάρχει λύση?
fantomas3004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Άν και δέν έχω ασχοληθεί με την δημιουργία blogspot το αρχείο pdf συμπεριφέρεται σάν αρχείο εικόνας. Άν έχεις Photoshop μπορείς να το ανοίξεις και να το σώσεις σάν jpg.
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Θα πρέπει πρώτα να ανεβάσεις το αρχείο που θέλεις σε κάποιον File Server (π.χ. Rapidshare, Megaupload, Mediafire) και να προσθέσεις τον σύνδεσμο (link) που θα σου δώσουν σε κάποια ανάρτηση. Λειτουργεί όπως και στα forums.
scordp Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 καλές λύσεις.ευχαριστώ. υπάρχει File Server for free?
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Για upload όλοι υποστηρίζουν free accounts. Να προσέξεις τους περιορισμούς όμως. Το Rapidshare πχ , αν δεν κατέβει το αρχείο από κανέναν για κάποιο χρονικό διάστημα το σβήνει και δεν επιτρέπει αρχεία πάνω από 200ΜΒ σε colectors account (free). Δες και στο Mediafire ή στο Megaupload για τους περιορισμούς. Δες επίσης και για Online Drives όπως το ZDrive. Τέλος, αν έχεις ote έχεις και κάποιον χώρο στον server του ote (δεν ξέρω για τους άλλους isps) και είναι στο http://users.otenet.gr/~ονομα_email_χωρίς_το[email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.