alexpant Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 hosting με προτιμήσεις -------------------------------------------------------------------------------- Ψάχνω μια σελιδα η οποια θέλω να μου φιλοξενήσει το φόρουμ μου οικονομικά... Δεν ψάχνω πολύ χόρο ...γυρω στα 200mb και ειμαι ανοιχτος σε όλες τις προτάσεις! Εχετε να μου προτινετε τιποτα???
xalia Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Θα σου πρότεινα την cretaforce. Είναι και οικονομική και μπορείς εύκολα να εγκαταστήσεις forum από τη στιγμή που υποστηρίζουν τα πιο γνωστά scripts.
giorgos147 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ακριβώς.Και εγώ εκεί έχω τη δικιά μου ιστοσελίδα. Έχουν και πάρα πολύ(αλλα όταν λέμε πολύ,το εννοούμε) support. Η ιστοσελίδα τους είναι εδώ
alexpant Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 NAI ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!! ΤΟ 8ΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΗ
giorgos147 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ακριβή 5 ευρώ τον μήνα; Δε συμφωνώ μαζί σου.Έχει πολύ καλές τιμές. Πέντε ευρώ τον μήνα,όσο πλούσιος και να μην είναι κάποιος,νομίζω εύκολα μπορεί να τα βρει.Δεν είναι και τεράστιο ποσό
alexpant Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ΟΧΙ ΚΑΤΣΕ! Δεν ειχα δει καν τι προσφερει!!! Είναι πολύ λίγα τα λεφτά σε σχέση με αυτα που προσφέρει
Dr_Michael Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Αν θες δες και τη δική μου: http://www.netdynamics.gr Δωρεάν εγκατάσταση όποιο φόρουμ θες. Και τιμές συζητήσιμες...
giorgos147 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Και η Cretaforce κάνει δωρεάν εγκαταστάσεις....
nik1992 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 +1 για cretaforce, ειμαι εκει πανω απο ενα χρονο και δεν ειχα ΠΟΤΕ προβλημα, και απο τεχνικη υποστιριξη, ΣΚΙΖΟΥΝ.
alexpant Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Τι εννοείται δωρεαν εγκαταστάσεις! Εγω δεν μπορώ να ανεβάσω το φορουμ μονος μου και να το εγκαταστήσω ή μπορουν να το κανουν άλλοι για εμένα και κάτι άλλο !!! Μπορείτε να μου πείτε αν μείνατε ευχαριστημένοι από την κρέταφορς γιατί είμαι ετοιμος να προχωρήσω σε παραγγελία
Dr_Michael Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Τι εννοείται δωρεαν εγκαταστάσεις! Εγω δεν μπορώ να ανεβάσω το φορουμ μονος μου και να το εγκαταστήσω ή μπορουν να το κανουν άλλοι για εμένα Αν ξέρεις να το κάνεις, το κάνεις μόνος σου. Αν δεν ξέρεις ή δεν το καταφέρεις, ζητάς και σου το κάνουν.
alexpant Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 και στο κάνουν δωρεαν"??? Α! μπραβοοοο!!!!!!!!!!!!!! Αν π.χ αποφασίσω να εγκαταστήσω ενα φορουμ vbulletin και πειτε οτι ξερω πως το κανω... Ξερει κανεις αν δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις απετήσεις του φόρουμ; Δηλαδή αν μου παρέχει η εταιρία ο,τι χρειαζεται για να το εγκαταστήσω?
nik1992 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 υπερευχαριστημενοι, ναι δωρεαν. Κοιτα η vbulletin κοστιζει 80 ή 160 ευρω. Αν την αγορασεις εσυ, αυτοι την κανουν εγκατασταση. Με τις απαιτησεις δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.