tempo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 δες και την http://www.intechs.gr εγώ εκεί έχω την σελίδα μου (δες και ταχύτητα και το forum που σε ενδιαφέρει) και όταν χρειάστηκα κάτι (ακόμη και Κυριακή) ήταν εξυπηρετικότατοι και φιλικότατοι. Νομίζω ότι και στα χρήματα σε καλύπτει. Λογικά το να σου στήσουν το forum είναι εύκολο και για αυτούς.
xalia Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Στην cretaforce έχω 2 site και για την υποστήριξη τα έχω γράψει και στο blog μου. Χτες από δικά μου πειράματα κατέστρεψα ένα admin κομμάτι σε ένα site μου. Έστειλα e-mail 4 το πρωί, σήμερα που ξύπνησα μου το είχαν διορθώσει και μου εξήγησαν και το λάθος μου.
makphil62 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ελα φιλε μου!εγω εχω την δικια μου σελιδα στο http://www.geekhost.gr ειμαι πολυ ικανοποιημενος!φθηνος και εξυπηρετικος!
bill Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 να και ένα site που βρήκα τυχαία: http://www.forumup.gr δημιουργία δωρεάν φόρουμ με λίγα κλικ. ονομα τύπου http://www.sitesou.forumup.gr δεν μπορείς να βάλεις δικιές σου διαφημίσεις όμως. καλό για αρχή πιστεύω.
CyberCr33p Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δεν θα πρότεινα δημιουργία forum μέσω υπηρεσιών που σε κρατάνε "δεμένο" και δεν σε αφήνουν μελλοντικά να το μεταφέρεις σε paid host ή να κάνεις χρήση δικού σου domain.
alexpant Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Χρησημοποιούσα στο παρελθόν το συγκεκριμένο φόρουμ και θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα...Σε δεσμεύουν κσι μετά αν θες να το ανεβάσεις σε άλλο σέρβερ πρέπει να τους δώσεις 40 ευρώ και πρέπει και να γινουν 700.000 views Απελπησία...Για αυτό και εγώ πίσμωσα και θα κάνω ένα δικό μου !
dokimix Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 +1 Cretaforce. Απίστευτο support και πάρα πολύ καλές τιμές!
Blondeamon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Να πάρεις και ποσοστά , άλλο ενα θύμα ελληνικού web hosting
CyberCr33p Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Να πάρεις και ποσοστά , άλλο ενα θύμα ελληνικού web hosting Δεν ξέρω γιατί είσαι τόσο αρνητικός, αλλά μάλλον θα έχεις τους λόγους σου. Προβλήματα που μπορεί να είχες με άλλους ελληνικούς webhosts πάντως σίγουρα δεν έχουν οι συνδρομητές μας. Θα σου πρότεινα να μπεις στην ιστοσελίδα μας και μετά να πας στο σύνδεσμο "Πελάτες", να διαλέξεις στην τύχη 5-6 ιστοσελίδες και να αποστείλεις e-mail να ρωτήσεις εάν είναι ευχαριστημένοι ή όχι από τις υπηρεσίες μας.
nik1992 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Να πάρεις και ποσοστά , άλλο ενα θύμα ελληνικού web hosting εισαι λαθος εδω, μιλαμε για μια εταιρεια που προσφερει τελεια τεχνικη υποστηριξη καθε στιγμη, απιστευτα χαμηλες τιμες σε σχεση με αυτα που προσφερει, σερβερ παντα διαθεσιμους (uptime) και συνεχως αναπτυσεται, το οποιο φαινεται με τους σερβερ που προσθετει συνεχως, και τα εργαλεια και την ενημερωση που προσφερει στους πελατες της. Δεν σχολιαζω την τεχνογνωσια που μπορει να φανει υποκειμενικη σε καποιους.
Blondeamon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ήθελα να θίξω την συγκεκριμένη εταιρεία , απλά το γεγονός οτι κάθε έλληνας κοιτάει πρώτα ελληνική εταιρεία για hosting αντί να κοιτάξει εξωτερικό με λιγότερα λεφτά και καλύτερες προσφορές. Εχω χρόνια hosting στο εξωτερικό και έχω λόγους που απέφυγα την Ελλάδα και απο μεριάς κόστους/εξυπηρέτησης αλλα κυρίως τεχνολογίας. Χαίρομαι φυσικά που δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο σάκο και υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά μην μου πείτε οτι κάνουν και τον κανόνα. Αν μπορεί κάποιος να μου βρεί ενα καλό λόγο γιατί να μη νοικιάσω host απο εξωτερικό και μου βρεί τα ίδια πιο φθηνά ελλάδα θα το σκεφτώ αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό. Στην χώρα αυτή ο όρος "θέλω 100 mbps " ακούγεται σαν ανέκδοτο ως υπηρεσία dedicated server.
giorgos147 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ήθελα να θίξω την συγκεκριμένη εταιρεία , απλά το γεγονός οτι κάθε έλληνας κοιτάει πρώτα ελληνική εταιρεία για hosting αντί να κοιτάξει εξωτερικό με λιγότερα λεφτά και καλύτερες προσφορές. Εχω χρόνια hosting στο εξωτερικό και έχω λόγους που απέφυγα την Ελλάδα και απο μεριάς κόστους/εξυπηρέτησης αλλα κυρίως τεχνολογίας. Χαίρομαι φυσικά που δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο σάκο και υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά μην μου πείτε οτι κάνουν και τον κανόνα. Καλημέρα σας. Λοιπόν,αφού τόσα χρόνια είσαι στο εξωτερικό,δε μπορείς να μιλάς έτσι για τους ελληνικούς webhosters...Απλά επειδή δε μπορείς να ξέρεις τι γίνετε.Εγώ απο τη cretaforce,σε όλα μου τα μέρη είμαι μια χαρα.Απο θέμα uptime ειδικά.... Και το έχουμε δει και το εξωτερικό,με τη καλή εξυπηρέτηση του μπλα μπλα μπλα....
Blondeamon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Θα σου πώ απλά οτι απο το πρώτο email μέχρι να μου στήσουν τον dedicated που ήθελα πήρανε 11 ώρες. Το περισσότερο που χρειάστηκα για εξυπηρέτηση ήτανε 48 λεπτά....και τους χρειάστηκα ούκ ολίγες φορές. Το αν έχω λόγο σε ελληνικό hosting ή όχι λίγο ρόλο παίζει εφόσον δεν τους χρησιμοποιώ. Δεν είμαι κορόιδο να πάω σε resellers ή στην καλύτερη επαγγελματίες που απλά δεν έχουν τα κατάλληλα μέσα για να μου δώσουν αυτό που θέλω. AMD Athlon 64 X2 5600+ Dual Core 2 GB DDR2 RAM 2 x 400 GB SATA II (Software RAID 1) 100 mbit γραμμή και έχω 1 χρόνο uptime , δηλ απο τη πρώτη μέρα εκεί. Αν μπορείς να τα βρείς εσύ αυτά στην Ελλαδίτσα μας με 48 ευρώ/μήνα τότε με γειά σου και χαρά σου φίλε μου , αλλά μέχρι τότε μη μου το παίζεις και θιγμένος. Υ.Γ Είναι αλήθεια οτι μου είπανε ψέματα και με κοροιδέψανε στην αρχική μας συμφωνία. Ενώ είχαμε συμφωνήσει δύο 400αρηδες σκληρούς αυτοί πήγανε και μου βάλανε στην ίδια τιμή δύο 500αρηδες. Y.Γ2 Εντάξει μην τρελλαθούμε , το σιτε σου είναι τίγκα στις διαφημίσεις της cretaforce , δε νομίζω οτι είσαι και η πιο αντικειμενική πηγή για ελληνικό hosting.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.