Προς το περιεχόμενο

Karpesky Internet Security Vs Eset Smart Security

We LOVE Vaggeis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα νέο Internet Security είχα το Norton αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος και τώρα προσπαθώ να το αλλάξω λοιπόν ποια η γνώμη σας Karpesky Internet Security ή Eset Smart Security

Δημοσ.

καλυτερα κατεβασε τα trial και δες τα μονος σου, να σχηματισεις καλυτερη αποψη. αλλιως θα επιλεξεις βαση ψηφοφοριας, απο τις απαντησεις που θα παρεις εδω. δεν βγαζεις ακρη μαζευοντας γνωμες, αν νομιζεις οτι ετσι θα κατασταλαξεις καπου.

ισα ισα, που απο τις γνωμες του καθενος θα μπερδευεσαι και θα σου δημιουργουνται νεες αποριες. δοκιμασε τα σαν trial για να δεις ταχυτητα,καταπονηση cpu, ευκολια ρυθμισεων μενου, κ.τ.λ.

οσον αφορα τον τομεα ανιχνευσης, και τα δυο καλα ειναι. το kaspersky ισως λιγο καλυτερο αλλα βαρυτερο, το nod 32 ταχυτερο αλλα ισως με μερικα false alarms πιο πολλα απο το kaspersky.

να, τωρα θα ερθουν κι αλλα σχολια σαν το δικο μου.

οσο πιο πολλα τοσο αναποφασιστος.

αν μπορεις δοκιμασε τα.

Δημοσ.

Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν,ούτε να ανοίξω κύκλο συζητήσεων. Σίγουρα όμως το Kaspersky έχει αρκετά μεγαλύτερα ποσοστά ανίχνευσης, είμαι πάρα πολύ σίγουρος γι αυτό, είμαι επίσης σίγουρος ότι έχει καλύτερο firewall,και είμαι ξανά σίγουρος οτι έχει περισσότερα false alarms. Δοκίμασε το, αν δεις οτι σου κάθεται βαρύ, γιατί όντως είναι πιο βαρύ, τότε πήγαινε σε nod. Συγγνώμη αν φαίνομαι απόλυτος, είμαι όμως με την καλή έννοια :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...