Προς το περιεχόμενο

Αγενείς πωλήτριες

GIOTA BALASI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μήπως ήταν όντως δολοφόνος και ήταν το κανονικό της? Μπορεί η κανονική πωλήτρια να ήταν πίσω απ' τον πάγκο,από κάτω σφαγμένη.Λέω εγώ τώρα...

:lol::lol::lol:

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αποψή μου ότι ο πωλητής παίρνει λίγα χρήματα για αυτά που προσφέρει οπότε στο τέλος τα έχει γραμμένα όλα. Πολλές φορές έχω πέσει σε αγενείς πωλητές (δεν κάνω φυλετικό ρατσισμό) ....

Αν είναι τόσο καλά και ωραία να δηλώσετε όλοι πωλητές να σας δούμε.

Τρελαίνομαι με την δικαιολογία του κακοπληρωμένου "επαγγελματία" που εκτελεί πλημμελώς τα καθήκοντα του γιατί δεν παίρνει τα λεφτά που θα ήθελε να παίρνει...

Φυσικά και το κόστος ζωής είναι πολύ μεγαλύτερο τώρα απ' ότι όταν δούλευα εγώ σε δουλειές του ποδαριού και έπαιρνα 70 χιλιάρικα το μήνα, και φυσικά δεν με έφταναν κι εμένα για να ζήσω , όπως προφανώς δεν φτάνουν και σήμερα.

Πάντοτε όμως προσπαθούσα να κάνω σωστά και με ευσυνειδησία αυτό που μου ανέθεταν να κάνω ανεξαρτήτως χρημάτων.

Απλά φρόντιζα τις επόμενες κινήσεις μου αν δεν με ικανοποιούσε η ανταμοιβή του εκάστοτε εργοδότη μου.

Ποτέ δεν πρέπει να δικαιολογούμε τη γαϊδουριά, την αγένεια και την τεμπελιά κακομαθημένων υπαλλήλων που χρειάζονται νταντάδες κι όχι προϊσταμένους, επειδή δεν παίρνουν κάποια ευρώ παραπάνω . Και πολύ περισσότερα λεφτά να έπαιρναν πάλι γαϊδούρια θα ήταν , και με αυτή τη νοοτροπία πάντα αναλώσιμα ζωντόβολα θα είναι..

Η πιπίλα της γενιάς των 700 ευρώ με τρελαίνει, γιατί η δικιά μου γενιά ήταν η γενιά των 70 χιλιάδων δραχμών , τα οποία ήταν πολύ λιγότερα και αναλογικά και πραγματικά σε σχέση με τα 700€ (παρόλη τη διαφορά του κόστους ζωής) ...

700 ευρώ είναι 240.000 δραχμές καθαρά !!!!!!!!

Οι σωστοί πωλητές είναι δυσεύρετοι και παίρνουν και καλά λεφτά , ενώ τα αγενή δίποδα που δηλώνουν πωλητές και τα ξύνουν 8 ώρες είναι άφθονα και αναλώσιμα...

Όσο για τη συγκεκριμένη περίπτωση του Hondos, το συγκεκριμένο μαγαζί που επισκέφτηκες σίγουρα πάσχει από management, για να παρουσιάζει τέτοιο άσχημο περιβάλλον, και καλά θα κάνεις να ενημερώσεις και τα κεντρικά με κάποιο email , για να τραβήξουν κανένα αυτί..

Αυτοί που θα ενδιαφερθούν σίγουρα δεν είναι τα χαζοχαρούμενα μαλακιστήρια που δουλεύουν για να πληρώνουν τα σφηνάκια στα clubs και τα ψώνια στα μαγαζιά, αλλά οι υπάλληλοι , οι προϊστάμενοι και τα στελέχη που έχουν επενδύσει σε αυτή τη δουλειά και την πονάνε ...

Δημοσ.
700 ευρώ είναι 240.000 δραχμές καθαρά !!!!!!!!

.

Eπισης το νερακι 170 δρχ, το σουβλακι 1 χιλιαρικο (!), το ενοικιο 100.000 δρχ (!), ο καφες 1500 δρχ και το παγωτο κυπελακι 700 δρχ!

• Super Moderators
Δημοσ.
το σουβλακι 1 χιλιαρικο (!)

holy shit, Πίτα Παν? η κάνα γουρούνι από την Πίτα του Παππού?

Δημοσ.

Στο θησειο, απλο σουβλακι, μικρο, εχει 2,90 (στη Γυριστρουλα) Του παππου εχει πανω απο 3,5 απο οσο θυμαμαι...

Δημοσ.

Να σημειωσω οτι σκοπος μου δεν ηταν να υποστηριξω τις αγενεις πωλητριες, αλλα τη συγκριση μεταξυ ευρω και δραχμων. (Επισης στο Κολωνακι δεν εχει 5 ευρω το σουβλακι! Οι τιμες δε διαφερουν παρα μονο μερικα δεκαλεπτα! Για οποιον δεν εχει παει το λεω)

• Super Moderators
Δημοσ.
Στο θησειο, απλο σουβλακι, μικρο, εχει 2,90 (στη Γυριστρουλα) Του παππου εχει πανω απο 3,5 απο οσο θυμαμαι...

Και στο Κολωνάκι έχει 5 ευρώ.

καταλαβαίνω την ειρωνία του 2ου post αλλά seriously όποιος πληρώνει τόσα είναι τρελό θύμα...

Να σημειωσω οτι σκοπος μου δεν ηταν να υποστηριξω τις αγενεις πωλητριες, αλλα τη συγκριση μεταξυ ευρω και δραχμων.

ofc δεν νομίζω ότι το παρεξήγησε κανείς αυτό

Δημοσ.

Εγώ μια φορά πήρα πάντως από πίτα του παππού που έτυχε να είμαι κοντά και πεινούσα και λυπήθηκα τα λεφτά που έδωσα.

Δημοσ.

Στην Θεσσαλονίκη η στάνταρ πλέον τιμή για πίτα γύρο με σαλάτα είναι 2.80 παντού.

Το πέτυχα μέχρι και 3.20 και τον κοιτούσα σαν χαζός..."εε..συγγνώμη, 3.20 είπατε;"

τον πήρα και έφυγα.

Να συμφωνήσω γενικά σε πολλά από αυτά που είπε ο φίλος από πάνω, αλλά το "γενιά των 700 ευρώ" δεν είναι καμιά φτηνή δικαιολογία ούτε ήταν χειρότερα τα πράγματα

πριν από 20 χρόνια.

Δουλεύει ο κόσμος για 200 σάντουιτς με γύρο το μήνα. Κυριολεκτικά.

Δουλεύει δηλαδή για να τρώει αυτός και η γυναίκα του από 2 σάντουιτς με γύρο τη μέρα, να πίνουν 2 κόκα κόλες και να κάνουν και ένα πακέτο τσιγάρα τη μέρα.

Θα μου πεις ναι, γιατί να καπνίζει και να πίνει Κόκα Κόλα, υπερβολή...

Αλλά υπολόγισε τα. Αυτά που ανέφερα είναι πάνω απο 700 ευρώ (720 για την ακρίβεια).

Αν αυτό το βρίσκουν κάποιοι "υπερβολικό" και κλαψιάρικο,οκ.

Δημοσ.

Eνα πράγμα που θεωρώ αγένεια από μέρους των πωλητών/τριών είναι να σε κουτσομπολεύουν και να ακούγονται!

Ας το κάνουν διακριτικά!

Δημοσ.

Χαχχαχα! ναι τη θυμαμαι αυτην την ιστορια με το σουβλατζιδικο που τυλιγε τα σουβλακια σε χαρτι τυπου burberry! Μαλιστα θυμαμαι οτι ειχε βγει και ο Λακης Γαβαλας στο STAR και ειπε οτι εκανε μήνυση ή εξωδικο ή κατι τετοιο στο σουβλατζιδικο! χιχιχιχιχι!!!!!:-D

Δημοσ.
το φαινομενο ειναι γενικο παιδια στην ελλαδα αυτο εχω καταλαβει.... και δεν αφορα μονο του πωλητες αλλα τους παντες.....

παραδειγμα.... καλοκαιρι μολις εχω ερθει απο βελγιο πρωτη μερα. μπαινω σε ενα φουρνο να παρω ενα πενιρλι που δεν εχουμε εδω....

ευα- καλημερα θα ηθελα ενα περνιρλι παρακαλω (συνηθεια απο το βελγιο βλεπετε)

πωλητρια-..... (δολοφονικο βλεμα βαζοντας το πενιρλι σε σακουλακι) τοσα ευρω....

ευα ευχαριστω γεια σας

πωλητρια (δολοφονικο βλεμα ακομα)

Μήπως ήταν όντως δολοφόνος και ήταν το κανονικό της? Μπορεί η κανονική πωλήτρια να ήταν πίσω απ' τον πάγκο,από κάτω σφαγμένη.Λέω εγώ τώρα...

....ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΙ ΟΙ 2 !!! :lol::lol::lol:

(...ΡΕ πόσα ταλέντα πάνε χαμένα εδώ μέσααααααα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...