telis_petsotis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 παιδια ψαχνω μια σειρα που επαιζε παλια το μεγκα και λεγοταν αν θυμαμαι καλα "η πρωτη εκδοση" ηταν με ενα τυπο που εβρισκε καθε πρωι εξω απο την πορτα του μια εφημεριδα με το τι θα γινοταν εκεινη τη μερα κ ετρεχε να σωσει κοσμο κλπ.. αν δε μπορει καποιος να μου πει που θα τη βρω τουλαχιστον ας θυμηθει πως λεγοταν η σειρα στα αγγλικα γιατι δε θυμαμαι κ ετσι πιστευω να τη βρω σιγουρα...
telis_petsotis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 http://www.imdb.com/title/tt0115163/ καλα φιλε τι να πω με εφτιαξες τη διαθεση για σημερα... ωστε early ηταν τελικα η edition... γιατι εγω το εψαχνα με first, morning, news, prime, forward, leading και δε μπορουσα να το βρω με τιποτα.. ευχαριστω toufas
imr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Πριν λιγο και ρο νομιζω οτι το πετυχα και στο μακεδονια, μπορει να παιζει ακομα
Gary Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 πω ρε συ τι μου θύμησες .. το βλέπα φανατικα όταν παιζόταν πριν περίπου 10 χρόνια ... (εξού και το nick μου ;) )
KaizerSoze Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ο τυπος παιζει στο The Day the Earth Stood Still αν δεν κανω λαθος
Toufas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ο τυπος παιζει στο The Day the Earth Stood Still αν δεν κανω λαθος friday night lights κιολας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.