Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για PINNACLE PCTV HYBRID PRO STICK 340E

hasiotis_john

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά , να ρωτήσω αν κάποιος έχει το usb tv tuner PINNACLE PCTV HYBRID PRO STICK 340E(κάντε κλικ για περισσότερα) .... να μου πει εντυπώσεις!

Βασικά έριξα μια ματιά σε παλιά θέματα , αλλά είδα μερικά σχόλια για το προηγούμενο μοντέλο (330E)!

Θέλω να μάθω για το αν είναι ποιοτικό σε σχέση με λήψη - ποιότητα εικόνας - λήψη ψηφιακών - απόδοση radio - αν έχει υποστήριξη Ελληνικού Teletext (το χρησιμοποιώ αρκετά) και γενικά αν έχει τίποτα προβλήματα με Vista (32)!

(το πακέτο περιέχει φαντάζομαι τηλεχειριστήριο και κεραία ?...δεν το αναφέρει καθαρά - απλά λέει για χειρισμό με remote control ! Στο προηγούμενο μοντέλο πάντως , έπρεπε να αγοραστεί ξεχωριστά)

Με λίγα λόγια, το προτείνεται???

Ευχαριστώ ...:-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

σήμερα την αγόρασα και ακόμα δεν έχει πιάσει ούτε ένα κανάλι...

σκανάρω με συνδεδεμένη τη δική της κεράια αλλά και εξωτερική του σπιτιού. Τζίφος κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει το usb δεν εξηγείται διαφορετικά. Πάντος το χειριστήριο περιλαμβάνεται στη συσκευασία και είναι μικρούλι και ευχρηστο (απο ότι φαίνεται) γιατί ακόμα δεν έχω αλλάξει κανάλι....

Δημοσ.

τελικά την πήγα πίσω στο πλαίσιο σήμερα (δεν έπιανε με την δική της αλλά και με κεραία του σπιτιού ούτε ΕΤ1!!!) ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα κανάλι τηλεοπτικό μόνο ράδιοφωνο,πήγα λοιπόν τζαβέλα (service).. την άφησα και μετά από λίγο μου έστειλαν μήνυμα για την αντικατάσταση της. Πήρα πιστωτικό και έκανα τη βλακεία και πήγα και πήρα την ίδια κάρτα.... ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα, κανένα κανάλι τηλεοπτικό όσες φορές και όπως και αν δοκίμασα να σκαναρω για κανάλια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...