Προς το περιεχόμενο

Για όσους ξέρουν απο αεροβόλα...

likoyrgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Τώρα στα ....γεράματα αποφάσισα να ασχοληθώ με την σκοποβολή.

Από το λίγο που έψαξα στο διαδίκτυο βρήκα όπλα σαν το BERETTA CX4 COMMANDO 4.5mm τα οποία παίρνουν μεγάλη αμπούλα 88gr.Σε ερώτηση που έκανα σε κάποιο κατάστημα (Βασιλικός ) μου είπαν ότι οι αμπούλες γενικά χάνουν και ότι μετά από κάθε χρήση θα πρέπει να βγαίνουν από το αεροβόλο (έστω και μισογεμάτες) . Και ερωτώ.

1. Αν αγοράσω αεροβόλο με μεγάλη αμπούλα πράγματι με τον καιρό χάνει;

2. Αν την αφήσω μέσα στο όπλο μισογεμάτη χαλάει η τσιμούχα;

3. Μου είπαν ότι έχουν βγει αντάπτορες που μπαίνουν μεταξύ της αμπούλας και του όπλου ώστε αν μετά από χρήση του όπλου βγάλω την αμπούλα να μην φύγει το CO2 αλλά να μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί. Ξέρετε να υπάρχει τπτ τέτοιο;

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.
Γεια σας!

Τώρα στα ....γεράματα αποφάσισα να ασχοληθώ με την σκοποβολή.

Από το λίγο που έψαξα στο διαδίκτυο βρήκα όπλα σαν το BERETTA CX4 COMMANDO 4.5mm τα οποία παίρνουν μεγάλη αμπούλα 88gr.Σε ερώτηση που έκανα σε κάποιο κατάστημα (Βασιλικός ) μου είπαν ότι οι αμπούλες γενικά χάνουν και ότι μετά από κάθε χρήση θα πρέπει να βγαίνουν από το αεροβόλο (έστω και μισογεμάτες) . Και ερωτώ.

1. Αν αγοράσω αεροβόλο με μεγάλη αμπούλα πράγματι με τον καιρό χάνει;

2. Αν την αφήσω μέσα στο όπλο μισογεμάτη χαλάει η τσιμούχα;

3. Μου είπαν ότι έχουν βγει αντάπτορες που μπαίνουν μεταξύ της αμπούλας και του όπλου ώστε αν μετά από χρήση του όπλου βγάλω την αμπούλα να μην φύγει το CO2 αλλά να μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί. Ξέρετε να υπάρχει τπτ τέτοιο;

Ευχαριστώ :)

1) Ναι

2) Ναι

3) Όχι. Επιπλέον να προσέχεις όταν βγάζεις μισογεμάτες αμπούλες.

Δημοσ.
Γιατί δεν αγοράζεις κλασσικό αεροβόλο χωρίς αμπούλα;

Γιατί αυτό (αν δεν κάνω λάθος) είναι μιάς μόνο βολής και κατά την γνώμη μου είναι λίγο σπαστικό κάθε φορά που ρίχνεις να ξαναγεμίζεις.

Από αεροβόλα περίστροφα ξέρετε κάτι καλό (αρκετά δυνατό) ;

Τι γνώμη έχετε για το ANICS A3000 skif; Μου ήπαν ότι έχει ταχύτητα εξόδου γύρω στα 160 m/sec.

http://www.vasilikos.com.gr/index.php?MODULE=bce/application/pages&Branch=N_N0000000002_N0000002001_N0000002033_N0000002036_N0000002038_P0000002033

Δημοσ.

Αεροβολο ειναι για σκοποβολη δε το θες για πολυβολειο μια χαρα ειναι τα κλασσικα η καλυτερη λυση.http://www.diana-airguns.de/index.php?id=2&L=1&width=1280&height=1024

Δημοσ.
Τώρα μάθαμε τι ήθελε να το κάνει το αεροβόλο ο likoyrgos :P

ΩΧ......Νομίζω οτι φανερώθηκα !

Καιρός να την κάνω με ελφρά πηδηματάκια.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...