Προς το περιεχόμενο

Macworld Expo SF 2009 ! !

giorgos_k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν με χαλά αυτό που κάνει η Apple .. Αν έριχνε τις τιμές και μετά τις ξανανέβαζε, ίσως να μπέρδευε τους καταναλωτές ...

Οποτε για να μην μπερδευτουν οι καταναλωτες, λεει η apple "θα κραταω ιδια τιμη σε ολη τη διαρκεια της ζωης του παρολο που φθηναινουν τα εξαρτηματα. Ετσι εγω σαν apple θα εχω ακομα μεγαλυτερο κερδος κ ο υποψηφιος αγοραστης δεν θα επωφελειται απο την πτωση των τιμων των εξαρτηματων, παρα μονο εγω."

Αυτο μονο κακο κανει στην τσεπη αυτων που δεν αγοραζουν με το που βγαινουν τα νεα μοντελα..

Μπορει να μην χαλαει αυτη η τακτικη εσενα, που πρεπει να ξερεις ποτε θα αγορασεις κλπ..

Αλλα εναν που δεν ξερει ή εναν που το εχει αναγκη καποια συγκεκριμενη στιγμη δεν πιστευω να τον χαλαγε να πληρωνε λιγοτερα χρηματα..

Οπως κ να το δουμε ειναι ενα μειονεκτημα..

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ίσως να μπέρδευε τους καταναλωτές ...

Δεν μπερδεύεται κανένας... όλη η αγορά έτσι λειτουργεί. Ο ισολογισμός τους θα μπερδευόταν μόνο.

---

το νέο ilife θα βγει τώρα ή πιο μετά... ; δεν θυμάμαι (μην το ψάχνω τζάμπα)

Δημοσ.
Δεν μπερδεύεται κανένας... όλη η αγορά έτσι λειτουργεί. Ο ισολογισμός τους θα μπερδευόταν μόνο.

Ακριβως!

Αλλα ακομα κ αν μπερδευομουν, θα προτιμουσα να ειμαι μπερδεμενος με πιο γεματη τσεπη, παρα οχι μπερδεμενος κ με πιο αδεια τσεπη! :-D

-----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 01 : 05 : 51-----

Ναι, για τους Imac εννοούσα κ γω. Δεω έχω ιδέα για την τιμή τους, αλλά για να λες οτι πιθανότερο να είναι σαν option να μπούν, μάλλον είναι ακριβοί. Sorry για το offtopic

Η τιμη του entry-level τετραπυρηνου φορητου επεξεργαστη στα 2.0GHz ειναι ιδια με την τιμη του διπυρηνου στα 2.66GHz που φοραει ο καινουριος macbook pro 17".

Ο γρηγορος τετραπυρηνος στα 2.53GHz ξεφευγει σε τιμη..

Δημοσ.

Οκ, οκ δεκτό ! :-D Πάντως δεν ξέρουμε πόσο τις εκατό profit βγάζει η Apple στην αρχή και στο τέλος των πωλήσεων των προϊόντων της .. Μπορεί με αυτή την τακτική να καλύπτει τα κενά που συμβαίνουν στα upgrades των προϊόντων της ..

... Όμως υπάρχουν και τα πιο άσχημα παραδείγματα όπως το Mac Pro και το Mac Mini που πλέον κατάντησαν γελεία ..

το νέο ilife θα βγει τώρα ή πιο μετά... ; δεν θυμάμαι (μην το ψάχνω τζάμπα)

Βγήκε τώρα .. Το θέμα είναι πότε θα βγεί εκεί που το θέλουμε εμείς ;)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Βγήκε τώρα .. Το θέμα είναι πότε θα βγεί εκεί που το θέλουμε εμείς ;)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ε... μέχρι το βράδυ το πολύ άυριο... το iwork ήδη έγινε σούπα :lol:

Δημοσ.
Οκ, οκ δεκτό ! :-D Πάντως δεν ξέρουμε πόσο τις εκατό profit βγάζει η Apple στην αρχή και στο τέλος των πωλήσεων των προϊόντων της .. Μπορεί με αυτή την τακτική να καλύπτει τα κενά που συμβαίνουν στα upgrades των προϊόντων της ..

Εδω εισαι ολοσωστος..

Προφανως υπολογιζει κ κατι τετοιο..

Οτι μετα θα βγαζει μεγαλυτερο profit,οποτε ισως αρχικα να μπορει να τους βγαζει με πιο νορμαλ τιμη..

Αλλα γενικοτερα ειναι προβλημα αυτο.

Αρκει να δειτε τις πωλησεις των iMac το τελευταιο τριμηνο , οπου επεσαν πιο πολυ απο οτι του ανταγωνισμου . (παρολο που τα mac μηχανηματα εχουν μια πολυ ανωδικη πορεια)

Δηλαδη αυτη η τακτικη ,πληττει ακομα κ την ιδια την apple , με υποψηφιους αγοραστες που δισταζουν να αγορασουν.

Τρανο παραδειγμα ο giorgos_k κ ο charoui!! :-D

Δημοσ.

ακριβως... για εμενα ΜΕΓΑ λαθος που πρεπει να περιμενει καποιος 1-2-μπορει κ 4 μηνες μεχρι να ενσωματωσουν τις καινουργιες καρτες nVidia,τις καινουργιες Cpu κ.ο.κ.

πχ Αμα ειχα φραγκα κ δεν ειχα τον λατρευτο μου iMac 17", θα θελα να παω για τον 24" (αφου μιλαμε για ενα εκπληκτικο μηχανημα inside and out) αλλα θα χα ξενερωσει στο περιμενε..

Βεβαια τωρα το μαθαμε ετσι, ενω παλια με τους G4/G5 που ηταν λιγοτερα συχνες οι ανανεωσεις, δεν εννοιαζε κ τοσο..

ΥΓ Ασχετο, μηπως τελικα να παω για το MB Pro το παλιο?? Αλλα με φοβιζουν τα issues με την 8600GM..

Δημοσ.

Είναι αστείο πάντως που υποτίθεται ότι το πρόβλημα είναι τα Apple Fanboys, όταν εγώ αυτό που βλέπω συνέχεια είναι antiapple fanboys.

Πχ δε θα είχα ιδέα ποιος είναι ο Steve Jobs αν δεν τον βρίζανε συνέχεια κάποιοι. Δεν έχω διαβάσει πολλά καλά, παρά μόνο ως απάντηση σ' αυτούς που τον κατηγορούνε.

Απ' αυτά που αναγκάστηκα να μάθω, ούτε εγώ τον συμπαθώ, αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα τώρα.

Δημοσ.
Περιμένω με αρκετό ενδιαφέρον το iMovie 09. Απλά απίστευτο πρόγραμμα

Εγώ μιας και δεν είχα ποτέ βιντεοκάμερα δεν μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αλλά πράγματι από αυτά τα λίγα που έδειξαν φαίνεται πολύ δυνατό και ακριβώς αυτό που θα χρειαζόταν κάποιος σαν κι εμένα που θα έπαιρνε για πρότι φορά βιντεοκάμερα και θα ήθελε να κάνει τη δουλειά του εύκολα και διασκεδαστικά..

Εμένα αντίστοιχα μου τρέχουν τα σάλια για το iPhoto 09 όπως είπα. Αν δουλεύει o αλγόριθμος του Faces σε ένα ποστοστό κοντά στο 90-95% πραγματικά θα προσκυνήσω.. Και ειδικά άμα κάποιος κάνει ταξίδια και δεν περιορίζεται στο club στη μύκονο και μετά...στο διπλανό club στη Μύκονο το Places θα συνθέσει μια απίστευτη library.. Περιμένω πως και πως!

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι λίγο μπροστά από τον καιρό του.. Με ένα πολύ μικρό ψάξιμο, ελάχιστες κάμερες έχουν GPS και απότι είδα ούτε για αστείο κάμερες τσέπης, βλέπε Canon IXUS Series..:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...