lulis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Αξιζει να βαλω windows 7 βετα αντι για τα vista που εχω?
ntg1980 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Όταν κυκλοφορήσουνε κανονικά, τότε πιστεύω πως θα μπορούμε να κρίνουμε αν αξίζουν ή όχι. Για την ώρα η έκδοση Windows Seven που δόθηκε ως test, είναι εμφανισιακά τα Vista, με ΚΑΠΟΙΕΣ από τις νέες δυνατότητες των Seven. Ως την ημερομηνία κυκλοφορίας θα αλλάξουν σίγουρα πολλά! Πέρα από αυτό... Drivers? Security? Συμβατότητες προγραμμάτων? Στάνταρ θα έχεις προβλήματα, ενδέχεται μάλιστα σοβαρά, καθότι δεν κυκλοφόρησαν ακόμα επίσημα. Αν δεν είσαι "υπολογιστάκιας" (καταλαβαίνεις με ποιά έννοια το λέω...) όχι απλά "καλύτερα μην τα βάλεις..." αλλά ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ώσπου να κυκλοφορήσουνε επίσημα!
Aleksiss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 τα βετα ειναι τα πολλα βετο? τα έσπασες... πέρα απο την πλάκα εγώ τα δοκίμασα για χαβαλέ. Μου έκανε εντύπωση η σταθερότητα τους και γενικά δεν είδα πρόβλημα συμβατότητας με κλασσικές εφαρμογές αλλα και με το hardware. Λογικό αφου όπως είπε και ntg1980 ουσιαστικά vista είναι με μικροαλλαγές. Πολύ νωρίς ακόμα, βλέπουμε...
PCharon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Αξιζει να βαλω windows 7 βετα αντι για τα vista που εχω? Αυτή η απάντηση σου λέει κάτι? http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2458869&postcount=241
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.