Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για χρήστες infrarecorder portable

kesogdem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω νάεγκαταστήσω στό σύστημά μου (vista ultimate 64bit) το infrarecorder 64bit portable. Κατέβασα από site τού δημιουργού του τό ir0462_portable_x64 καί αφού το αποσυμπίεσα πήρα τά εξής αρχεία:

i367140_.png

Σε κανένα φάκελο δεν υπάρχει εκτελέσιμο αρχείο. Τί κάνω;

Δημοσ.

Τα περιεχόμενα του ZIP archive όπως φαίνονται ανοιγοντάς το με την τελευταία beta του 7-Zip:

irmb5.png

w510.png

Κάτι κάνεις λάθος. Ξανακατέβασε το ZIP αρχείο και έλεγξε το μέγεθός του πριν το αποσυμπιέσεις. Για την έκδοση 0.46.2 και το archive με την περιγραφή "Zip archive (portable x64 version, 3.23 MiB)" στο site του InfraRecorder, το μέγεθος είναι 3,496,982 bytes.

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε parsifal . Κατ αρχήν νά σε ευχαριστήσω γιατί μού εδωσες λύση στό πρόβλημά μου. Θέλω ομως να σού πώ οτι εγώ κανένα λάθος δέν εκανα, τό λάθος ειναι τού winrar

γιατί οταν αποσυμπιέζω τό αρχείο "Zip archive (portable x64 version, 3.23 MiB)" μέ winrar ΔΕΝ εμφανίζεται τό αρχείο infrarecorder.exe οπως αυτό γίνεται οταν τό αποσυμπιέζω μέ 7-Zip!!!!!

Αν δέν σέ κουράζω τώρα θά ηθελα αν θές να μού πείς πως μπορώ νά κάνω τό 7-Zip νά αποσυμπιέζει τα αρχεία σε εναν προκαθορισμένο φάκελό μου, δημιουργώντας σ΄αυτόν εναν υποφάκελο μέ τό ονομα τού αποσυμπιεζόμενου αρχείου οπως γίνεται στο winrar.

καί πάλι ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου απίθανο αυτό που λες, να πρόκειται δηλαδή για κάποιο glitch του WinRAR με το συγκεκριμένο ZIP αρχείο. Έχουν συμβεί και πολύ πιο περίεργα και ανεξήγητα από αυτό! Πάμε παρακάτω.

Για το τελευταίο που ζητάς, από το 7-Zip πήγαινε: Tools > Options.... Στην καρτέλα System, ενεργοποίησε τους τύπους archives που θέλεις να χειρίζεται το 7-Zip. Στην καρτέλα Plugins, πήγαινε Options... και ενεργοποίησε τουλάχιστον την επιλογή Extract to <Folder>. Αν κάνεις αυτές τις ρυθμίσεις, τώρα με δεξί κλικ σε ένα archive θα έχεις την επιλογή:

7zdm8.png

w556.png

...που αποσυμπιέζει το archive σε υποκατάλογο ίδιου ονόματος με το archive. Στη συνέχεια, αρκεί με Cut&Paste να μεταφέρεις τον υποκατάλογο αυτόν εκεί που θες.

Δημοσ.

Για το τελευταίο που ζητάς, από το 7-Zip πήγαινε: Tools > Options.... Στην καρτέλα System, ενεργοποίησε τους τύπους archives που θέλεις να χειρίζεται το 7-Zip. Στην καρτέλα Plugins, πήγαινε Options... και ενεργοποίησε τουλάχιστον την επιλογή Extract to <Folder>. Αν κάνεις αυτές τις ρυθμίσεις, τώρα με δεξί κλικ σε ένα archive θα έχεις την επιλογή.....

!!!!! Δυστυχώς στη καρτέλα plugins τά options ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!

Δημοσ.

Συγνώμη πού απαντώ καθυστερημένα ομως βρίσκομαι στόν υπολογιστή μόνον ωρες γραφείου.

Λποπόν στα περιεχόμενα τών plugins δέν υπάρχει τό 7-zip οπως βλέπω σε σένα (δέν υπάρχει τιποτε απολύτως). Καί οταν πατώ στά options δέν παιρνω απάντηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...