Προς το περιεχόμενο

απορία σε κάτι συγκεκριμένο σχετικά με το τσιγάρο

sabino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια δικιά μου απορία σχετικά με το τσιγάρο.

Από τη μία έχουμε την ουσία που σε χαλαρώνει κάπως, σε εθίζει τέρμα και προκαλεί over9000 καρκίνους και θανάτους ετησίως. Είναι νόμιμη και ευρέως διακινούμενη.

Από την άλλη έχουμε μια ουσία που πραγματικά σε χαλαρώνει, ο εθισμός είναι ψυχολογικός και ελεγχόμενος (δεν χρειάζεται να γίνει καθημερινή συνήθεια) και δεν έχει καταγραφεί θάνατος από αυτή. Είναι παράνομη.

ΠΩΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ?

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από τη μία έχουμε την ουσία που σε χαλαρώνει κάπως, σε εθίζει τέρμα και προκαλεί over9000 καρκίνους και θανάτους ετησίως. Είναι νόμιμη και ευρέως διακινούμενη.

Από την άλλη έχουμε μια ουσία που πραγματικά σε χαλαρώνει, ο εθισμός είναι ψυχολογικός και ελεγχόμενος (δεν χρειάζεται να γίνει καθημερινή συνήθεια) και δεν έχει καταγραφεί θάνατος από αυτή. Είναι παράνομη.

ΠΩΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ?

Legalize it!

Καθυστερημενοι νομοθετες :P

Δημοσ.

ΠΩΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ?

Εχμ, ας αφήσουμε τα υπεραπλουστευμενα επιχειρηματα. Η ουσια που λες εχει σημαντικες επιπτωσεις στον τροπο σκεψης και μπορει να εντεινει παρανοια,αγχη και διαφορα αλλα , ανοιγωντας λιγο το κουτι της πανδωρας που σου αντιστοιχει.

Δημοσ.

Ναι αλλά η μισή χαρά είναι το ταξίδι λέει ο ποιητής. Φανταστείτε από αύριο να έλεγαν οκ, το αγοράζετε στα περίπτερα. Ε. Πάνε τα 100 τηλεφωνήματα μέχρι να βρεθεί άκρη, τα βέρια με ύποπτες φάτσες σε σκοτεινά σοκάκια, το κρύψιμο στο σώβρακο, το καρδιοχτύπι μέχρι να πας σπίτι, το χαρούμενο τηλεφώνημα στους φίλους για να έρθουν κλπ. Σαν ανάλατο φαγητό μετά ένα πράγμα, φάτε ελεύθερα, φάτε μέχρι να σκάσετε, αλλά αλάτι γιόκ.

Δημοσ.

ΠΩΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ?

TO NTOΖΕΙ ΜΠΕΝΑΛΝΤΙ ΝΤΟ ΟΦΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ αν το legalize...Κατά τα άλλα είναι αίτημα των τρελογιατρών να τους επιτρέψουν τη χορήγηση..Έχει όλα τα θετικά που σου προσφέρει το αλκοόλ..χωρίς τα αρνητικά.

Δημοσ.
Πόσο urban legend είναι ότι δεν βλάπτει αν καπνίζεις "τσουκνίδα"

παρε vaporizer :devil:

οτιδήποτε περνα καύση βγάζει καρκινογόνες ουσίες

Δημοσ.

ΠΩΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ?

και αμα απαγορευτει το αντιστροφο θα το στριβεις σκετο;
Δημοσ.

ΠΩΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ?

they dont mind you doing drugs...they mind when you do YOUR drugs.

αν και δεν καπνιζω ΤΙΠΟΤΑ, ο κανονας ειναι οτι μπορεις να το μεγαλωσεις μεχρι και σε μια ντουλαπα, αρα το κρατος χανει

Δημοσ.
και αμα απαγορευτει το αντιστροφο θα το στριβεις σκετο;

"δεν παίζει καπνός το πίνω και σκέτο"

έλεγε ένα παλιό hip hop άσμα :P

και φυσικά υπάρχουν και τα organic mix άμα θες σώνει και καλά χωρίς καπνό αλλα όχι και σκέτο

Δημοσ.

παιδιά, τη σύγκριση με το τσιγάρο δεν την έπιασε κανείς; Ούτε ότι είναι πανάκεια, ούτε ότι δεν έχει προβλήματα λέω. Την υποκρισία που υπάρχει κυρίως σχολίασα όπως και ο toufas

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι το τσιγάρο έχει σαν σύμπτωμα και την αλλαγή της συμπεριφοράς.

Κατα τ' άλλα δεν πολυδιαφωνώ ότι το τσιγάρο είναι νόμιμο ναρκωτικό και ίσως θα πρεπε να απαγορεύεται

Δημοσ.

Με την οικονομική ρίση που υπάρχει το επιτελείο της κυβέρνησης πρέπει να σκέφτεται σοβαρά να... legalize marijuana.

Σκέψου μόνο τα εκατομμύρια ευρώ που θα εισέρθουν απο την φορολογία αλλά και την ακόμη μεγαλύτερη αποχαύνωση του λαού.

Δημοσ.

Οι απόψεις διίστανται ακόμη και για το τσιγάρο,ότι οι φόροι απο τα τσιγάρα υπερκαλύπτονται απο τα νοσήλεια,τις άδειες και την μη εργασία,τη μείωση του μ.ο που σημαίνει λιγότεροι φόροι κοκ,δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό όσο λες

Δημοσ.
Δεν νομίζω ότι το τσιγάρο έχει σαν σύμπτωμα και την αλλαγή της συμπεριφοράς.

Κατα τ' άλλα δεν πολυδιαφωνώ ότι το τσιγάρο είναι νόμιμο ναρκωτικό και ίσως θα πρεπε να απαγορεύεται

Εγώ διαφωνώ, να μην απαγορεύεται κανένα και να υπάρχει αντικειμενική ενημέρωση και παιδεία για υπεύθυνη χρήση του. Όποιας ουσίας. Αυτό που έλεγα το είπε λιανά ο toufas

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...