p_under Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 οκ παιδια ευχαριστω απαντες θα το κοιταξω...δεν το εχω ακομα στα χερια μου γι'αυτο...
SwAToNeR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Τι άλλο θα διαβάσουμε...................... Το Χ38 ΔΕΝ είναι πετυχημένο; ΜΠΑ; ΣΟΒΑΡΑ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ; Το Χ38 αγαπητοί μου είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο κύκλωμα με το Χ48, μα ακριβώς το ίδιο, απλά το Χ48 είναι πιο πρόσφατο stepping... Η μοναδική διαφορά που έχουν, εκτός απο την τιμή φυσικά, είναι πως το Χ48 υποστηρίζει επίσημα το fsb 1600, ενώ το Χ38 ανεπίσημα... Ή για να το πω πιο απλά, όπως το διάβασα και σε ένα μεγάλο site, anandtech ή toms hardware δε θυμάμαι καλά, το Χ48 δεν είναι παρά ένας τρόπος να βγάλει παραπάνω λεφτά η intel... Πολλές εταιρίες μητρικών, στις πρώτες μητρικές Χ48 έβαλαν περισσευούμενα Χ38, όπως επίσης έχω διαβάσει... Φυσικά μη περιμένετε να τα μάθετε επίσημα όλα αυτά... Με λίγα λόγια όποιος αγοράσει Χ38, στην ουσία αγοράζει Χ48 φθηνότερα... Επίσης λόγω του ό,τι θέλουν να διώξουν το στοκ Χ38, η τιμή τους έχει πέσει δυσανάλογα της ποιότητάς τους... Η Χ38 είναι μια μητρική high end, με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Δεν αγοράζεις φθηνιάρικο πράγμα. Τέλος αν σκοπεύει κανείς να κάνει crossfire, το Χ38 είναι η ιδανική λύση αφού παρέχει pci express 2.0 16x/16x... Ο Thresh νομίζω με κατάλαβε καλύτερα. Εμπορικά και μόνο. Εγώ προσωπικά πάντως για x38 δε θα τα έδινα αλλά ούτε και για x48. Έδωσα και link που ομοίος λέει οτι λές και εσύ. Η μόνη διαφορά είναι το 1600 FSB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.