george___ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 1) Ναι ειμαι. Αν δεν ειχαν auto ειτε θα καιγοταν η καρτα ειτε θα ακουγες συνεχεια ενα βουητο. 2) Μπορεις και απευθειας (και μαλιστα και in-game) μεσω OSD του Riva Tuner. 3) Θα το ξαναδοκιμασω και θα σου πω. 5) Εγω εχω το 2.21 [πλεον]. Το χρησιμοποιω ομως εδω και καμποσα χρονια. 1) Boυητο ακουγεται, ετσι κι αλλιως. Γιατι να καιγοταν? Αν ειναι μονιμως να γυριζει στο maximum... δεν θα καει. 2) Που ειναι παλι αυτο το OSD? 3) Καλα ασε, επειδη δε βλεπω να βγαινει ακρη με το Riva, θα παρω ενα panel που θα μου λεει θερμ/σιες και στροφες, ενω παραλληλα θα μπορω να ρυθμιζω τις ταχυτητες. Μπορεις ομως να μου πεις, επειδη οι κονεκτορες πρεπει να ειναι 3πινοι και αυτος της καρτας ειναι 2πινος τι καλωδιο χρειαζομαι? 5) Τελικα το εβαλα το 2.20 χωρις να υπαρχει διαφορα. Προφανως το main window του image του post#16 ειναι διαφορετικο λογω της καρτας. Έχεις κάνει enable το PowerUser; Ναι, το εκανα τωρα χωρις να δω καποιο αποτελεσμα. Μου εβγαλε ενα μυνημα για προσοχη και μετα ενα ασχετο παραθυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.