Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Windows Live Messenger 8.5

souperarni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πέδες εδώ και μία εβδομάδα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Windows Live Messenger 8.5 δεν μπορώ να κάνω sing in με τίποτα και μου βγάζει μήνυμα ότι φταίνε τα key ports κάτι τέτοιο όταν πατάω repair....δεν ξέρω τι γίνεται μήπως έχουν πρόβλημα οι server του messenger; Δεν ξέρω τι παίζει....αλλά η πλάκα είναι ότι από οπουδήποτε και να μπώ π.χ. aMSN και οποιοδήποτε παραπλήσιο πρόγραμμα, δεν μπαίνει καθόλου.....τι μπορεί να φταίει.....; Ευχαρτιστώ!:-(

Δημοσ.

Απενεργοποίησε το Firewall που έχεις!!!

-----Προστέθηκε 20/12/2008 στις 11 : 45 : 29-----

Τώρα μου βγάζει και εμένα κάτι μηνύματα για σφάλμα 8000ffff

Δημοσ.

καλημερα παιδια!μολις εκανα εγκατασταση στο windows live messenger 9 και μολις κανω sign in μου βγαζει σφαλμα 8007007e δεν εχω firewall ενεργο και τα μονα antivirus που εχω ειναι τα Nod32,avg8 αν ξερει κανεις ας απαντησει παρακαλω η ας μου πει πως μπορω να γυρισω σε προηγουμενες εκδοσεις!

ευχαριστω!

Δημοσ.
Απενεργοποίησε το Firewall που έχεις!!!

-----Προστέθηκε 20/12/2008 στις 11 : 45 : 29-----

Τώρα μου βγάζει και εμένα κάτι μηνύματα για σφάλμα 8000ffff

Και εμένα μου τα βγάζει αυτά αλλά δεν έχω Firewall που να το μπλοκάρει...ξαναέκανα εγκατάσταση άλλη έκδοση και πάλι τα ίδια δεν ξέρω τι φταίει....:rolleyes:

Δημοσ.

καντε uninstall το messenger και μετα με το ccleaner καθαριστε την registry. Καντε ενα restart και μετα εγκαταστηστε την 8.5 εκδοση. Η 9 παρουσιαζει ακομα πολλα προβληματα και δεν ειναι και τοσο σταθερη...

Δημοσ.
καντε uninstall το messenger και μετα με το ccleaner καθαριστε την registry. Καντε ενα restart και μετα εγκαταστηστε την 8.5 εκδοση. Η 9 παρουσιαζει ακομα πολλα προβληματα και δεν ειναι και τοσο σταθερη...

Την 8.5 εκδοση εχω και εκανα αυτο που λες αλλα τιποτα τι μπορει να συμβαινει ...ενω εχω κανονικα ιντερνετ στο Skype κανει σινδεση κανονικα ακομη και στο yahoo messenger αλλα στο μσν δεν μπαινει με καμια παναγια ....μηπως φταινε οι server τους??? τι να πω:eek:

Δημοσ.

Κατέβασε αυτό εδώ και θα παίζει σίγουρα!!Ή αλλιώς στείλε μου πμ εάν θες να σου στείλω το αρχείο γιατί τώρα δεν μπορώ να το ψάξω!!

Δημοσ.

κ γω περασα τ πρωι το Messenger 9 κ απο τοτε δε μπορω ν κανω sign in...

ενω Skype κ Yahoo Messenger μια χαρα....

το απεγκατεστησα κ παλι οταν εγκαθιστω προηγουμενη εκδοση με μπλοκαρει με error...

τι να κανω?????????????????????????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...