Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για το Forthnet ADSL Economy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σπιτι μου υπαρχει ηδη σταθερο ΟΤΕ και συνδεση Connx τα οποια θα διατηρηθουν και ψαχνω για να αποκτησω ξεχωριστη προσβαση adsl χωρις το παγιο του ΟΤΕ

ψαχνοντας διαβασα για το Forthnet ADSL Economy http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179

1) η ταχυτητα συνδεσης θα πρεπει να ειναι αναγκαστικα 24Mbps? με 4Mbps ειμαι οκ

2) υποθετω σωστα οτι δεν υπαρχει προβλημα αν συνυπαρχουν στο ιδιο σπιτι 2 τηλεφωνικες γραμμες ΟΤΕ και Forthnet σε 2 διαφορετικα μπριζακια?

3) ποιο modem δινουν?

4) η χρεωση ειναι οντως 24,9€ τον μηνα η υπαρχουν και εξτρα κρυφες χρεωσεις?

Δημοσ.

1. Η ταχύτητα είναι εώς 24

2. Αν κατάλαβα καλά θα βάλεις τη forthnet σε νέα γραμμή τηλεφώνου, διατηρώντας την άλλη σου σύνδεση. Νομίζω οτι στην περίπτωση αυτή πληρώνεις την εγκατάσταση της νέας γραμμής.

"*στην περίπτωση ενεργοποίησης της υπηρεσίας σε νέα τηλεφωνική γραμμή το τέλος ενεργοποίησης είναι χρεώσιμο και ισούται με 34,90€."

3. Εμένα μου έδωσαν ένα siemens

4. H χρέωση είναι 24,90 + τα τηλεφωνήματα που κάνεις

Θα σου αντιπρότεινα μια HOL double play lite με 21,90/μήνα , 6MBPS ταχύτητα κ 3 μήνες δώρο αν κάνεις την αίτηση μέσω ιντερνετ.

Δημοσ.

1) Η Forthnet δίνει μόνο αυτήν την ταχύτητα (24Mbps). Οπότε δεν έχεις επιλογή στο θέμα της ταχύτητας.

2) Εφώσον θα είναι δύο ξεχωριστές γραμμές, μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει

3) Παίζει. Συνήθως δίνουν το Siemens CL-110, αλλά νομίζω οτι το έχουν αλλάξει(?)

4) Η χρέωση όντως τοσο είναι. Δηλαδή αν δεν κάνεις κανένα απολύτως τηλέφωνο, τόσο θα σου έρθει. Αλλά ακόμα και τηλέφωνα (σε σταθερά) αν κάνεις, η χρέωση είναι πολύ χαμηλή. Σε εμένα τα τηλέφωνα έρχονται γύρω στα 6-7€ το δύμηνο.

Alex, η ενεργοποίηση είναι δωρέαν, λόγω και καλά προσφοράς (η οποία ισχύει 2 χρόνια τώρα), εφώσον έχεις ήδη γραμμή. Αν όχι (νέα γραμμή) τότε μόνο στο χρεώνουν.

Δημοσ.

μιλησα με την HOL και για νεα τηλεφωνικη γραμμη χωρις παγιο OTE η τιμη ειναι 21,9€ τον μηνα για συνδεση εως 6Mbps,δινουν μαζι το modem Netfaster της Intracom το οποιο μετα το επιστρεφεις και λενε οτι θα παρει 25 ημερες:mrgreen::cry::mrgreen:

οποτε θα παω για Forthnet με 24,9€ τον μηνα εχω εως 24Mbps με δωρο η DLINK DSLGX24T η καποιο Thompson η Siemens SL2-141

34.9€ για την νεα γραμμη μια φορα εννοειται και ισως χρειαστει λεει να μιλησω με OTE ωστε να μπορω να βαλω στο ιδιο σπιτι νεα γραμμη

ποιο modem router να προτιμησω?

Δημοσ.
μιλησα με την HOL και για νεα τηλεφωνικη γραμμη χωρις παγιο OTE η τιμη ειναι 21,9€ τον μηνα για συνδεση εως 6Mbps,δινουν μαζι το modem Netfaster της Intracom το οποιο μετα το επιστρεφεις και λενε οτι θα παρει 25 ημερες:mrgreen::cry::mrgreen:

οποτε θα παω για Forthnet με 24,9€ τον μηνα εχω εως 24Mbps με δωρο η DLINK DSLGX24T η καποιο Thompson η Siemens SL2-141

34.9€ για την νεα γραμμη μια φορα εννοειται και ισως χρειαστει λεει να μιλησω με OTE ωστε να μπορω να βαλω στο ιδιο σπιτι νεα γραμμη

ποιο modem router να προτιμησω?

Εγώ όπως προείπα ψηφίζω HOL κ πάλι HOL. Κ τι σε νοιάζει να επιστρέψεις το μόντεμ ;

Άσε που η εξυπηρέτηση πελατών της 4νετ είναι ανεκδιήγητη. Εμένα με πήραν τηλ να με ρωτήσουν αν έχω εξοφλήσει το έτος 2005-2006 γιατί δεν έβρισκαν την καταχώρηση.... κ ευτυχώς που κρατάω τις αποδείξεις.

Πράγματι τόσο θέλει η ενεργοποίηση της γραμμής, κ στις 2 εταιρίες.

Η ταχύτητα εξαρτάται κ από την περιοχή σου. Δεν ρωτάς κανένα γείτονα εκεί τριγύρω τι γίνεται....

Δημοσ.

η περιοχη μου ειναι στο κεντρο οποτε θα εχω καλες ταχυτητες

η HOL ειναι στα 6MBPS ενω η FORTHNET στα 24MBPS με διαφορα 3€ παραπανω για την FORTHNET + το router που κρατας

δεν ξερω τι παιζουν απο εξυπηρετηση πελατων αλλα νομιζω οτι συμφερει ποιο πολυ η FORTHNET

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Καταρχην επειδη ειμαι λιγο ανιδεος σχετικα με τις συνδεσεις ADSL εχω καποιες αποριες.

Ενδιαφερομαι να βαλω το Forthnet ADSL Economy αλλα . .. . δεν εχω καθολου σταθερο .. .

Τι πρεπει να κανω ?

Γινετε να παω κατεθειαν για αιτηση σε ενα καταστημα Forthnet για το πακετο αυτο,ή πρέπει να παω πρωτα στον ΟΤΕ να βαλω σταθερο τηλεφωνο?

Μετα δεν θα πληρωνω παγιο ΟΤΕ ?Ειναι αληθεια χωρις παγιο ΟΤΕ ?

Αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα απεριοριστα.

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Καταρχην επειδη ειμαι λιγο ανιδεος σχετικα με τις συνδεσεις ADSL εχω καποιες αποριες.

Ενδιαφερομαι να βαλω το Forthnet ADSL Economy αλλα . .. . δεν εχω καθολου σταθερο .. .

Τι πρεπει να κανω ?

Γινετε να παω κατεθειαν για αιτηση σε ενα καταστημα Forthnet για το πακετο αυτο,ή πρέπει να παω πρωτα στον ΟΤΕ να βαλω σταθερο τηλεφωνο?

Μετα δεν θα πληρωνω παγιο ΟΤΕ ?Ειναι αληθεια χωρις παγιο ΟΤΕ ?

Αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα απεριοριστα.

φιλε ειμαι φοιτητης και εκανα αιτηση στη forthnet πριν καμια βδομαδα. δεν χρειαζεται να πας πουθενα αλλου. (και δεν ειχα σταθερο οτε) καθαρα καινουρια τηλεφωνικη γραμμη!!! απλα πληρωνεισ τελη ενεργοποιησης 34.90€

Δημοσ.

η προσφορα της HOL ειναι σαφως καλυτερη.. (αν δε σε ενδιαφερει που δεν εχεις 24Mbps) εχει και δωρεαν χρονο ομιλιας..

http://www.hol.gr/default.asp?pID=23&ct=3&itmID=101

εχω forthnet στη θεσ/νικη και κλειδωνει στα 12Mbps (apo 24) αλλα ποτε δε με ενοχλησε.. κατεβαζω πρακτικα με 1.6Mbytes/sec.

εχω σε αλλο τηλ HOL (με VOIP) και επισεις δεν ειχα καποιο σοβαρο προβλημα..

αν εχεις POTS θα εισαι αψογα..

το modem η HOL στο δανειζει γιατι ειναι MODEM οχι μοδεμ.. :-D

το fritz που εχω εχει περιπου 170€.. οχι 35€(φορτηνετ)..

το netfaster δε ξερω κατα ποσο ειναι καλυτερο η οχι αλλα ειναι σιγουρα ενα παρα πολυ καλο modem..

και τι εγινε που δε το κρατας..? αφου σε οποια εταιρια και να πας (αργοτερα) θα σου δωσει..

οι χρεωσεις ειναι οσο ακριβος λενε..

Δημοσ.
φιλε ειμαι φοιτητης και εκανα αιτηση στη forthnet πριν καμια βδομαδα. δεν χρειαζεται να πας πουθενα αλλου. (και δεν ειχα σταθερο οτε) καθαρα καινουρια τηλεφωνικη γραμμη!!! απλα πληρωνεισ τελη ενεργοποιησης 34.90€

Τελικα ολα ενταξει εκανα αιτηση και δεν πληρωσα τελη ενεργοποιησης γιατι μου ειπαν πως ειναι δωρεαν....

Μου εδωσαν και εξοπλισμο και μου ειπαν να περιμενω να με παρουν τηλεφωνο απο αθηνα (μενω επαρχια) τεχνικοι της forthnet για να κανονισουμε ραντεβου για να φτιαξουν την γραμμη μου.

Αλλα δεν μου εχουν δωσει αριθμο τηλεφωνου και username/password για να κανω την ενεργοπιοηση στο router, σε εναν αλλον γνωστο μου εχουν δωσει....

Μπερδεμα . . .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...