Προς το περιεχόμενο

Θoλά τα πράγματα(LG W2252S).

tom-f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα την οθόνη W2252S της LG. Το πρόβλημα μου είναι οτι σε όποια ανάλυση και αν την λειτουργήσω παρουσιάζονται τα γράμματα λίγο θολά. Η κάρτα γραφικών που χρησιμοποιώ είναι η ASUS AH3450 σε windows xp pro. Μήπως φταίει κάτι στις ρυθμίσεις σας έχει τύχει κάτι τέτοιο;

• Super Moderators
Δημοσ.

η native είναι η 1680χ1050 νομίζω, βάλε και Clear Type για τα Screen Fonts...

αν δεν φτιαχτει τότε ίσως να φταίει το γεγονός ότι είναι D-Sub το port :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

δεξί click στο Desktop, Properties

στο παράθυρο Display Properties πας καρτέλα Appearance (4η καρτέλα) εκεί στην επιλογή Effects και checkάρεις την 2η επιλογή βάζοντας Clear Type αντί για Standard

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει με clear type αλλά τίποτα. Δεν νομίζω να φταίει το D-Sub. Έχω ξαναδεί αυτό το πρόβλημα και σε φίλου το pc με μια 19άρα LG. Και αυτός έχει asus κάρτα γραφικών. Δεν ξέρω τι να πω έχω ξενερώσει με καινούρια οθόνη να έχω τέτοιο αποτέλεσμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

η 19αρα του ήταν με DVI και έπαιζε σε native resolution?

δοκίμασε και με άλλη κάρτα γραφικών από κάνα φίλο/γνωστό σου, αν κάνει το ίδιο τότε φταίει το monitor

Δημοσ.

Εχω αρχίσει και φοβάμαι το D-Sub όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω. Δοκίμασα την οθόνη στου αδελφού μου το pc και συμβαίνει το ίδιο (θολά). Το pc του έχει 19άρα lg αλλά dvi σύνδεση και δέν έχει πρόβλημα. Την απάντηση εαν όντως φταίει το d-sub μπορούν να την δώσουν μόνο άλλοι χρήστες που έχουν tft με υψηλές αναλύσεις.

Δημοσ.

Ναι και μένα η VGA σύνδεση (dsub) μου έβαζε θόρυβο... μόλις την γύρισα σε DVI/HDMI σταμάτησε...

Δημοσ.
δεξί click στο Desktop, Properties

στο παράθυρο Display Properties πας καρτέλα Appearance (4η καρτέλα) εκεί στην επιλογή Effects και checkάρεις την 2η επιλογή βάζοντας Clear Type αντί για Standard

ok λύθηκε !!!

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...