Προς το περιεχόμενο

Νεα ιστιοσελιδα μπερδεμα μηχανες αναζητησης

pressgeo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κανει νεα ιστιοσελιδα,

http://www.georgefotiadis.com

και οταν κανω αναζητηση με το ονομα μου (george fotiadis) η επαγγελματικη ιδιοτητα (photojournalist Greece ) στο google, αντι να βγαινει η κυρια σελιδα home, βγαινει απο blog η οποιαδηποτε αλλη σελιδα πρωτη απο τις εφτα που εχω.

Site description, keywords, καταχωρηση σε μηχανες αναζητησεις ολα τα εχω κανει συμφωνα με τις οδηγιες.

Δεν το εχω δει σε αλλη σελιδα αλλου αυτο, οταν βαζεις το ονομα καποιου λογικα βγαινει το home οπως ειναι το σωστο.

Μονο που σε εμενα δεν γινεται αυτο.

Τι μπορει να εχω κανει λαθος ?

Δημοσ.

δεν υπαρχει σωστο και λαθος με το google , κανει οτι γουσταρει. Παντως στην περιπτωση σου βγαζει αλλη σελιδα είτε γιατι υπαρχουν περισσοτερα λινκ προς αυτην ειτε γιατι γραφει περισσοτερες φορες το keyword που σε ενδιαφερει (νομιζω..φυσικα).

Δημοσ.

Bασικα μπορει να βρει την ιστοσελιδα σου μεσα σε οποιοδηποτε site μπορει να εχει δημοσιευθει η συγκεκριμενη διευθυνση.....για παραδειγμα ας πουμε μπορει να σου πεταξει και το Insomnia επειδη απλα και μονο αναφερθηκε μεσα σε αυτες τις σελιδες !!!

Δημοσ.

Νομιζω πρεπει να την καταχωρησεις καπου...και γενικα να παιξεις με tags ... παει καιρος δε θυμαμαι πολλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...