Physics_Rulez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Έστω ενα αρχείο στο excel στο οποίο έχω κάποια κελια με προκαθορισμένες συναρτήσεις. Οι τιμές των κελιών αλλάζουν κάθε φορά και μερικές φορές τα κελιά είναι κενά. Διπλα από τα κελιά αυτά έχω την περιγραφή. Θέλω όταν εκτυπώνω το φύλλο να μου εκτυπώνει μόνο τα κελιά που έχουν τιμές, και να μην εμφανίζονται καθόλου τα κενά κελιά. Όταν σε μια άλλη περίπτωση τα κενά θα έχουν τιμές, να εκτυπώνει κι εκείνα. Δεν θέλω δηλαδή κάθε φορά να επιλέγω ένα ένα τα κελιά προς εκτύπωση αποεπιλέγοντας τα κενά.... Καμμιά ιδέα;
bablyk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μια ιδέα που δεν ειμαι σίγουρος οτι θα σε βολέψει αλλά μπορείς να την προσπαθήσεις: Μορφοποίηση υπο όρους. Μπορείς, να μορφοποιείς αυτόματα το χρώμα της γραμματοσειράς όταν "δε σου κάνει" το περιεχόμενο του κελιού
smerliao Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 δοκιμασες, να εχεις ενεργοποιημενα τα αυτοματα φιλτρα? επιλεγεις στην στήλη που θες, "μη κενά", ερχονται αυτα που θες και τα εκτυπώνεις. βολευει αυτό?
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. smerliao, καλό και απλό! Μάλλον μου κάνει! Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.